Runner Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Prije 15-ak dana bugarski sajt WeRock je objavio vijest da je moguće da će Ralf napustiti bend, ali kako sam uspio da skontam Ralf je to kasnije demantovao. https://www.werock.b...l-fear?id=40244 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Jbt, jest dobro ovo od 03:12 http://www.youtube.com/watch?v=NOVRcLTI_M8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Gledam sad spisak pjesama na ovoj kompilaciji "Best of Fear" koju su objavili krajem prošle godine i 'ladno niti jedne pjesme sa prvih 6 albuma! Izbor pjesama kreće od New Religion albuma, pa na ovamo. Dakle, svi albumi koje su izdali za Frontiers, pod čijim okriljem je izašla i pomenuta kompilacija, za mene veoma diskutabilnog naziva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 Frontiers Music Srl will release the new album from Germany's PRIMAL FEAR, "Apocalypse", on August 10. 01. Apocalypse 02. New Rise 03. The Ritual 04. King Of Madness 05. Blood, Sweat, & Fear 06. Supernova 07. Hail To The Fear 08. Hounds Of Justice 09. The Beast 10. Eye Of The Storm 11. Cannonball 12. Fight Against Evil (Bonus Track - Deluxe Version) 13. Into The Fire (Bonus Track - Deluxe Version) 14. My War Is Over (Bonus Track - Deluxe Version) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Ovo bi moglo valjati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 https://mega.nz/#!37ZCCCQR!NNEjovNroEjhboEP-Sg9RRTz6TToR0ICipNTE_brB6k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Čime se ovo otvara? Javlja da ne može otvoriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 alternative https://cloud.mail.ru/public/JDNo/kQvfivXCk http://file.karelia.ru/nkq38q/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Hvala kuruze. Da mogu poslao bih ti gajbu piva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Meni ovo ispade skroz dobar album, bolji od prethodnika i razbiše malo njihov niz ''jedan super pa nekoliko mlakih'' kakav ih prati u poslednje vreme. Prva polovina albuma bije nemilice, hit do hita, para se malo ispušta na drugoj polovini ali opet ništa strašno, okreni obrni prijatno sam iznenađen jer nisam baš ništa očekivao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Da se izrazim yumetal izrazom - Refuge album >>>>> novi Primal Fear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 I meni se dopada album, mnogo dobar, i mnogo bolji od prethodne smaracine. The Ritual najjaca, strava pesma.Pored nje odlicne su i New Rise, King Of Madness, Hail To The Fear, Hounds Of Justice i Blood,Sweat & Fear. Sve u svemu, valjano. razbiše malo njihov niz ''jedan super pa nekoliko mlakih'' kakav ih prati u poslednje vreme. Meni je bukvalno jedan super pa jedan mlak. Tamo jos od Seven Seals, posle njega bukvalno ide jedan mlak pa jedan valjan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Potpisali ponovo za NB, nova traka koje nema na albumu upravo napolju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 ^Očaj pesma kao i novi album. Elem, overili se live u Pešti sinoć, sas sve Riotom kao gostom, koji mi je na kraju večeri mnogo veći užitak bio. Primal Fear mi lično debelo izvlači prisustvo i vokal Scheepersa, koji je ona klasik power nemačka škola live presence-a, a la Kai, Kiske, Deris... Bukvalno ga gledaš i misliš se da čovek ne može da bude teorijski srećniji onime što se bavi. Good vibes. Vokalno impozantan, jebo mamu al pre dve pesme sam samo nemo mogao da posmatram kako se čovek još uvek dobro drži. Najveća greota je što se najviše troši na neke šmokljive pesme kao što su "End is Near" i "Metal is Forever" gde solidno nerealno jako vrišti oba refrena. Još posle radio sing-a-long za jebeni End is Near sa svim tim vrištanjem.... Kapa dole što je i sve to bez ikakvih drum-bass solo pička materina, to kontam još samo Hammerfall radi uživo. Bend kao bend nemam neke spec zamerke, i da je lista bila bolja pa bih bio i baš zadovoljan. Ovako bez Angel in Black, bez ičega sa Seven Seals, samo "jako dobro". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 šmokljive pesme kao što su "End is Near" i "Metal is Forever" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 http://www.mediafire.com/file/cp6yrd51wjwb3va/Primal_Fear-MC2020-By_Samaritianin.rar/file Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Album pravo sa pokretne trake. Previše nekih tupavih lirika ovog puta da bih mogao iole ozbiljniju šansu da mu dam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Da, ovi standardno u modu nekom ludackom, cas kidaju cas prosek te nazalosy i ovaj ide u drugu grupu osle ubice od prethodnika. Tu i tamo dobra pesma tipa Halo ali ni prineti proslom albumu. Nema veze, znam da ce biti opet dobri nekad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Otišao stranu unazad da vidim post-ove o prethodnim albumima, kad moj post o Rulebreakeru kreće sa: On 1/16/2016 at 8:55 AM, Angelystor said: Usiljen i generički album, pravo sa pokretne trake. I to nije da nešto često koristim izraz, tako da me Primal Fear baš podseća na serijsku proizvodnju izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikes Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Kuruze skinem ovaj tvoj fajl ali ga ne mogu otvoriti. Kaže da je oštećen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts