StarbreakeR Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ma nije toliko strasna Metal is 4ever...malo kliseasta al' je OK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Nije uopste strasna, mada mi spot nije nikako jasna. Ali, kapiram da se ljudima vise smucila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ma nije toliko strasna Metal is 4ever...malo kliseasta al' je OK... Naravno da je kliseasta, za sta koji djavo se gradi metal sve ove godine ako ne zelimo da ljudi gledaju na nas sa nekim kliseom i predrasudama?? TO sto ljudi imaju te predrasude dokazuje samo njihovu ignoranciju(=glupost)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Pa, sad, nije bas skroz tako, ali nisi ni daleko od istine. a himne o metalu ce uvek biti tu, cisto da ljudi pokazu koliko ga vole, ako nista drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Nije uopste strasna, mada mi spot nije nikako jasna. Ali, kapiram da se ljudima vise smucila. Jeste,dosadila je i bogu i vragu.Secam se dok sam radio samo radijsku emisiju da mi je ta pesma bila zakucana na prvom mestu top liste mesecima.Pun mi je kurac nje bio!Ali jebiga,pesma je stvarno jebeno zarazna i dobra. Spot je uzasan.Totalni krep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Pa, sad, nije bas skroz tako, ali nisi ni daleko od istine. a himne o metalu ce uvek biti tu, cisto da ljudi pokazu koliko ga vole, ako nista drugo. pa dobro to je jedna strana medalje,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Malopre sam postovao na ovoj temi na power podforumu. Ne kapiram zašto se iste teme otvaraju na različitim podforumima. Rekoh već tamo, poslednji album Seven Seals je odličan, a na njemu pesma In Memory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Zato sto su neki bendovi ni tamo ni ovamo, pa mogu razlicito da se tumace. Ja ne idem cesto na power podforum jer me muka uhvati od bendova tamo i zato mi je bolje da neki bendovi budu ovde. Lakse ih je i naci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Zato sto su neki bendovi ni tamo ni ovamo, pa mogu razlicito da se tumace. Ja ne idem cesto na power podforum jer me muka uhvati od bendova tamo i zato mi je bolje da neki bendovi budu ovde. Lakse ih je i naci... otprilike bash tako mislim bez obzira na sve primal fear je chist heavy i pojedini bendovi sa power foruma jednostavno NISU power... al sta da se radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Šta znam... Meni su recimo 1. i 2. album prilično hevi u odnosu na 3. Za ostale ne znam jer ih mamne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 otprilike bash tako mislim bez obzira na sve primal fear je chist heavy i pojedini bendovi sa power foruma jednostavno NISU power... al sta da se radi... Upravo to. To je jos jedan vid zloupotrebe termina power metal. Meni su Primal Fear uvek bili i uvek ce biti heavy metal bend, kratko i jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Apsolutno tacno...kakve oni veze sa power-om imaju?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Apsolutno tacno...kakve oni veze sa power-om imaju?!? pa nemaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 jedan od boljih bendova danasnjice, sem sto zadnja dva albuma nisu ni za pod satru:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Licno misljenje, mozda, al ne dam da mi niko dira Seven Seals...za mene je bre to remek delo ovog benda...vrhunac u najmanju ruku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Zavisi dosta od toga od kog albuma pocnes sa slusanjem, ali nikad nece prevazici Tears of rage, ni pribliznu pesmu do sada nisu napravili, steta al istinito:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) ja sam primal fear poceo da slusham na njihovom koncertu kao predgrupa za helloween i po meni trebalo je da bude obrnuto(ko je kome trebao da bude predgrupa), ipak se zna sta je helloween iako im performansa te veceri nije bila neka narocita ... ali necu da dzvanjkam^^ Edited March 24, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Немој! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonizer Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 u pravu je covek nemoj:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ko bre...Helloween predgrupa Primal Fearu??? Kuc...kuc...ima li nekog unutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) pa primal fear je bio predgrupa helloweenu ali te veceri je performansa, ton, setlista, sve sve sve bilo bolje od helloweena (ironija sudbine) zato kazem da je te veceri trebalo da bude obrnuto ali kao sto rekoh zna se sta je helloween i zna se ko je veca i poznatija grupa Edited March 24, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Aaaaa...na to ciljas...OK...jes da nisam cuo PF uzivo, al ajd da ti verujem...ali zna se ko je Helloween...samo preslusajte March of Time...ja tu vidim koren PFa i jos bezbroj slicnih heavy bendova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Зашто у тој песми? Ралф је у то време изводио сличну музику са Tyran Pace, а и Sinner је увелико постојао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Aaaaa...na to ciljas...OK...jes da nisam cuo PF uzivo, al ajd da ti verujem...ali zna se ko je Helloween...samo preslusajte March of Time...ja tu vidim koren PFa i jos bezbroj slicnih heavy bendova... ne sumnjam u to koji je bend veci od ta dva, ali primal fear je te veceri bio bolji, zbog toga sto je pevac u top formi, a andi deris je bio recimo pripit i nije bas ubadao drugo: pf je bio po meni bolje izmixovan a sto se tice Primal Fear-a to je projekat mata sinnera i prakticno zli klon grupe Sinner za teznjom ka tvrdoci priestovog painkillera... a Sinner je boga mi poceo da kolje jos davne 80te dok je helloween osnovan 84/85 a sinner je boga mi mnogo vece ime od helloweena, mada ne toliko poznato ALI i to bejase odavno... bas odavno Зашто у тој песми? Ралф је у то време изводио сличну музику са Tyran Pace, а и Sinner је увелико постојао. jea primal fear je vise fuzija ovih ljudi pod imenom mata sinnera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts