The Trooper Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 iskren da budem boli me kurac za omot u principu je to najmanje vazno... ali sacekajte najbolje da vidite omot uzivo na cd-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Omot na cd-u necu videti,sem ako mi ga ne pokaze neko ko ga kupi.Ja ga necu kupiti sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Omot Ocajan...a i imam losa iskustva kada slusam bendove kako kazu da ce im novi album biti najaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Od proslog nisam ocekivao nista a prokleto me je odusevio. Od ovog su me vec odbili, te sa komentarima, te sa omotom, te sa prokletim audio klipovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Neka, polako bre....cek da izadje album i onda cemo da pljujemo !! :) Inace...Primal Fear po meni ima veoma ujednacene albume...i sve ih slusam podjednako !! Edited July 1, 2007 by RaVeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 То јесте, сви су уједначени. Ни је од претходног ништа нисам очекивао, поготово због најављених промена у изгледу и сл. Omot Ocajan...a i imam losa iskustva kada slusam bendove kako kazu da ce im novi album biti najaci... Ништа ново то сви кажу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Nabavio sam i starije albume ovog benda. Uh, što je jak Black Sun! Black Sun, Armageddon, Magic Eye, Silence... Sve pesme kidaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Omot Ocajan...a i imam losa iskustva kada slusam bendove kako kazu da ce im novi album biti najaci... jebaga... to mi je odnekud poznato Neka, polako bre....cek da izadje album i onda cemo da pljujemo !! :) Inace...Primal Fear po meni ima veoma ujednacene albume...i sve ih slusam podjednako !! i to je tachno Nabavio sam i starije albume ovog benda. Uh, što je jak Black Sun! Black Sun, Armageddon, Magic Eye, Silence... Sve pesme kidaju! dobrodosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Novi albumcic je tu... http://rapidshare.com/files/48177397/P___F___7.rar.html pass -- www.mediaportal.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Je l' promo?Ako ima glupavog spikera ili bip bip,onda ne vredi skidati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Спикера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 @Prisoner, hvala na linku, skinuo sam i preslušaću ga odmah čim završim sa Seven Seals, pošto ovih dana preslušavam ponovo sve od prvog do poslednjeg albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Dakle, posle dva slušanja, album mi se čini sasvim solidnim. Ima nekih novih elemenata u zvuku, koji su ubačeni još na Seven Seals. Jedino bih za pesmu Blood on Your Hands mogao da kažem da je nešto slabija od ostalih. Everytime It Rains se izdvaja po stilu - da ne znam da je Primal Fear, mislio bih da je Evanescence, tim pre što Simone ima sličan glas kao Amy Lee. No, svejedno je dobra pesmica. Koje bih izdvojio kao bolje? Teško je reći. Recimo da Too Much Time brzo ulazi u uši, da je Fighting the Darkness najkvalitetnija, tu je negde i Face the Emptiness, a i The Man (That I Don't Know) je zanimljiva. Ni ostale ne zaostaju mnogo. Jedan od najboljih albuma ove godine, definitivno, mada mislim ipak ispod King Diamonda i Saxona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Sasvim solidan, a jedan od najboljih albuma ove godine? A? toliko odlichnog materijala izashlo, pa usudjujem se i reci i od novih KDa i Saxona...doduse Saxonov moze u top10 godine sigurno. PF novi ne slushah josh nit mi se neshto zuri, oni semplovi me odbishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Auh...meni je album totalno odbojan...nekako nema nikakvu dinamiku...nema nista sto bi me drzalo dalje od 5 pesme...cak i da znam da je najbolja na kraju...overall mnogo sam ocekivao posle 7 Seals, tako da me je ovo skroz razocaralo...po meni, za sada, najslabiji album u njihovom opusu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ja uravo preslusavam album. Prva pesma mi se nije dopala ali vec sa drugom su se stvari popravile. Everytime it rains je neobicna za pojmove PF-a i sasvim dobra. E dovde sam došao trenutno... kad preslusam sve staviću još neki komentar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 evo posle prvog slušanja: meni se album ne sviđa ič, znači: preslušao sam samo jedanput, ali od mata sinnera sam više očekivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 E pa, previše očekuješ. I ja bih voleo da na svakom albumu svaka pesma zvuči kao Church of Blood ili Armageddon, ali to je nemoguće. Ljudi eksperimentišu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Нека експериментишу на боље, не мора увек на лошије. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Pa ovo je dobro. Pesma The Man (That I Don't Know) mi je odmah ušla među nekoliko najboljih u njihovom opusu. I meni je na prvo slušanje album bio prosek, ali već na drugo znatno bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Zbog albuma kao sto su ovaj i kao sto je "8th Sin" ce metal da propadne jednoga dana. Not! Uvek ce biti bendova kojima ce kinta biti u drugom planu, i koji ce prasiti the right way, nece ubacivati elektroniku u svoje albume i duete sa zenskim vokalom, samo zato sto je sad to popularno, truditi se toliko da budu heavy da budu parodija sami sebe...ne. Ali Primal Fear jeste. Smorio me je album nikad gore! Sign Of Fear je your classical 'I am so fuckin' heavy' pokusaj...totalno odbojna...Face The Emptiness je i do jaja pesmica, prosecan PF, a onda horror - Everytime It Rains. Kladim se da ce likovi kojima se svidja novi NR, Kamelot i sl. da otkinu na ovo...sledi dosadna heavy pesma, pa onda 8ominutna verzija ETIRa... Ko izdrzi ovo, a jedva se izdrzava, cheka ga nagrada!! IMHO jedina pesma albuma koja nesto vredi, a i sa naslovom kao sto je "Blood On Your Hands" ne moz da omane. To se trazi. ALi chak i ona ima manu, a to je neki glupi effect koji RAlf koristi na refrena...zasto bre prijatelju? I Sledeca "Curse of Sharon" moze proci kao solidna..but that's about it..ostatak mi je stvarno dosadan...te nema ponete vishe guliti tastaturu uz kurac... Poruka bendu - MARSH U PICHKU LEPU MATERINU! Da dodjete za free da mi svirate u rodni grad ne bih doshao na svirku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Album je veoma los i dosadan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Da dodjete za free da mi svirate u rodni grad ne bih doshao na svirku. Јеси ли сигуран, знајући од чега им се састоји репертоар? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ma lupeta...rezigniranost novim albumom,otrco bi sve u 16 da mu dodju u carapan city. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts