Jump to content

Recommended Posts

Posted

Научно истраживачка станица код Ваљева, похађају је основци (само седмаци) и средњошколци.

Мрзи ме да пишем даље, ко је био зна о чему се ради, ко не зна нек се не јавља.

Био сам у седмом разреду (2002. године) и у првом средње, после ме је мрзело да пишем радове како бих поново био позван. Сад ми је жао због тога...

Има ли још некога ко је био?

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Нисам био, али ови с мог факса што су били, мисле да су сву памет света попили. Најгори су од све деце. Знам само једног кул лика који је ишао у Петницу, али и он има лоше мишљење о Петничарима.

Мада, Петница је добра, јер су Петничари у предности у односу на остале студенте на мом факсу. Имају више искуства у професији и више контаката с људима из професије, што је драгоцено.

Јбг, ја сам ишао у електро школу. Тад нисам знао за Петницу а не сећам се да нас је неко о томе информисао.

Posted

Bila sam u prvoj godini srednje shkole na zimskom i letnjem seminaru iz matematike... Ok je bilo, ali me je isto mrzelo da pishem radove. Najvishe sam Petnici zahvalna za to shto sam nauchila da igram "mafiju" :D

Posted

Da, heh, mafija, one-up, one-down, two-up, two-down, razbi su kult. I mene su nervirali mnogi ljudi, pa sam pravio incidente kad sam bio po drugi put i malo je falilo da nas nekoliko vrate kući.

Posted

Ja sam čuo da se u Petnici ne zna ko koga jebe. U stvari, zna se - ko koga stigne. Vlada opšti promiskuitet, ali ne običan - to je naučni promiskuitet. Mladi intelektualci jebu mlade intelektualke. Ja sam, eto, propustio taj cirkus.

Posted
Ja sam čuo da se u Petnici ne zna ko koga jebe. U stvari, zna se - ko koga stigne. Vlada opšti promiskuitet, ali ne običan - to je naučni promiskuitet. Mladi intelektualci jebu mlade intelektualke. Ja sam, eto, propustio taj cirkus.

Pa ne znam bash za to opshte jebanje u Petnici. A znam puno ljudi koji su ishli tamo. I niko se nije jebao ni sa kim. Znam ljude koji su se smuvali sa nekim, ali za jebanje, narochito u tolikoj meri kako ti prichash, nisam chula.

Posted

ja sam bio u prvoj srednje iz arheologije i skroz sam se extra proveo, u najmanju ruku vredi otici videti sve to. predavanja drze najveca imena iz profesije iz nase zemlje, a i samo mesto je do jaja pogotovo petnicka pecina. smestaj polaznika su greskom napravili iznad srednjevekovnog groblja. :huh:

Posted

Uvek sam imao odlične ocene iz kompjuteraško-programerskih predmeta, kao i odličan uspeh na kraju svake godine u srednjoj, al mi niko nikad nije spomenuo Petnicu tamo, tj znao sam da to postoji negde i da neki idu, al ništa dalje od toga. Tako da sam zbog toga izgradio sliku da je to neka zajebancija od institucije, jer su mi pojmovi "istraživački rad" i "adolescenti" nepovezivi.

Posted
Najvishe sam Petnici zahvalna za to shto sam nauchila da igram "mafiju" :D

mafija je keva i glavni krivac za dosta neprospavanih noci

Devojke su bile mnogo agresivnije od momaka, čisto da pomenem...

:da:

kul je sve to bilo...

smestaj polaznika su greskom napravili iznad srednjevekovnog groblja. :huh:

:) :) joj jeste.

ja sam na geologiji bio inace, i kad smo imali seminar iz geofizike radili smo skeniranje tla i samo smo grobove neke nalazili

a ono dosta ljudi je bilo nabedjenih, fizicari pogotovo

PS> e a jel imao neko od vas petnicara bliskih susreta sa savanom? on mu dodje kao neki lektor ili stagod za onaj zbornik a i jedan je od vocecih na seminaru iz astronomije. lik je kvlt zivi :)

Posted

Видео сам га кад сам био прво пут, у седмом разреду (2002.). :)

Други пут (2004.) је мало фалило да ме пошаљу кући. :)

Нека девојка писала рад целе ноћи, а једна девојка и ја чекали да оде из рачунарског центра до 4 ујутру. Кад је отишла на спавање, провалимо шифру документа и променимо је. Ујутру било срања, ал' нас нису избацили пошто се то десило два дана пред полазак кући... :) :)

• 4 weeks later...
Posted

Šta pričaš?! Kakvo separatisanje. Ako ćemo tako onda i fakulteti separatišu ljude po intelektu - koji će nam onda?! Ako hoćeš u Petnicu moraš popuniti prijavu, napisati esej i sl. - sve po PS-u. Uostalom Petnica je za one koji hoće da se bave naukom pored škole i tu je bitnija želja od intelekta (mada u Kini glupi ljudi ne mogu na fakultet - zakon tako kaže). Svako se bavi onime što voli i što može da radi - neko uči, neko svira, neko leži na plaži. ISP je jedina ustanova u kojoj učenici mogu da osete kako izgleda rad u laboratoriji i pisanje naučnog rada, pošto je u školama još uvek rasulo. A i ljudi na seminarima se razlikuju i uvek ima nešto zanimljivo (previous page)

P.S.

Mančester, Orlando, i sve to što separatiše ljude po fizičkim sposobnostima mi je toliko njesra da je to užas.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...