lemilica Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Bend: MUNICIPAL WASTE Datum: 10.09.09 Mesto: SKC, Livingroom (Mali klub), Beograd Podrska: NADIMAC (Srbija) + info uskoro Cena karte: 1200 Din (od 01.06. - 15.08.) 1500 Din (od 16.08. - 10.09.) Za sve ostale informacije kao sto su mesta prodaje i ostali bendovi koji ce svirati, moracete da sacekate jos malo!!!Za sada ovoliko!!! Pozdrav i uzivajte u vesti!!!
Talvi Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Imajuci u vidu da je ovo 2 dana pred Sodom a 3 dana posle Pro-Paina i da cena karte nije nimalo naivna iskreno se nadam da ce ovo dobro proci.
Grobodan Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Haah, super! Videcu da uglavim u raspored nekako, fina je cena karte.
Andrija Smith Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Dolazim na Sodom tako da ću verovatno svratiti i na ovo.
Milogled Bluff Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Pa i nije mnogo 1200... Moglo bi se doći...
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ja mislim da ko god organizuje ovo da je debilcina...PA spojite sa sodomom ili organizujte drugi datum ovako ce sva tri koncertra da puknu
proka92 Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Do jaja je ovo, doso bih, al mi frka sto je tako blizu Sodoma...
MunzeMetal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Nije mnogo 1200, ali tesko da ce ovaj koncert uspeti.
Speed_Dead Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 (edited) Ionako ce doci 70% hc likova a ne metalaca, da budem iskren od njih ne ocekujem da pisu po frumima i da kenjaju kako je skupo i kako je blizu pro paina ... ili volis bend ili ne , ili dodjes ili ne. ja idem na sva tri koncerta, to je 4 dana fizikalije. vidimo se tamo kec 111 Edited May 21, 2009 by Speed_Dead
VoivodBG Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 (edited) Nadam se da ce biti i neka strana predgrupa uz MW. Kao domaca predgrupa mogla bi da se stavi Osmi putnik dva... Edited May 21, 2009 by VoivodBG
Diddy Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Zaista se nadam da cu imati novaca za ovaj koncert.Vredi ih videti.
kIDd Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 SODOM + MUNICIPAL WASTE + PRO-PAIN !!! SVE OVERAVAMO!!!!! MUNICIPAL WASTE IS GONNA FUCK U UP!
Milos BTS Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Na ovo se ide bez razmishljanja. Bice ludnica od pocetka do kraja, rushimo celu zgradu!! heheh
Lord Iffy Boatrace Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 (edited) Hahah ne mogu da verujem,nikad nisam ocekivao da ih neko dovede!Bice bolesno!Jos kad bi ubacili Gama Bomb sa njima pa da se stvarno rushi zgrada ! Thrash 'Till Death!!! Edited May 21, 2009 by BruceBruce
zombie eater Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ili je organizator naivan pa naseda na vacaroshki deal od strane ovih ili pokusava da zgrne neku kintu pitanje je,uostalom to samo on zna.Ne pada mi na pamet da dam 15eur za MW iz principa iako znam dosta dugo za njih.Taj bend svira za koru slanine i gajbu toplog piva male diy hardcorepunk koncerte u Usa (potekli i jos uvek su donekle deo diy Richmond hcpunk scene) a to bahacenje po Evropi je jadno ali boze moj to radi dosta americkih bendova.Navodno po prici ljudi a i iz sopstevne racunice bend trazi oko 5000eur....Presmesno.Gotovo sam ubedjen da ce koncert puci u Beogradu i znam da veliki broj ljudi nece dati tolike pare za njih (Jako mali broj ljudi koji slusaju thrash metal u Srbiji zna za njih plus sto veliku vecinu ljudi sa hardcorepunk scene zabole da daju tolike pare a i opet malo ljudi zna za njih).Realna cena bi bila 600-700din,da se da bendu oko soma i da pevaju od srece.Mnogo bolji i veci bendovi sviraju za manje para ali boze moj postoje naivni ljudi koji su tu da se izmuzu (pretpostavljam da organizator nema previse iskustva u organizaciji i bookiranju).Moja procena oko 150 ljudi plafon....ne znam sta da se desi pa da bude vise
Diddy Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ne seri.A i 150 ljudi je sasvim dovoljno za dobar mosh
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Hahaha-ne seri,Municipal Waste Na ovo ce da se ide skoro sigurno,i ne verujem da ce puci-moze da se skupi kako covek rece 150 ljudi sigurno ako ne i 200,taman za malu salu Nisu oni bas tako nepoznati
Mr.Han Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ovo ce biti jedan od najjacih koncerata ikada u bg-u!!! Od punkera, preko Core-ovaca pa sve do metalaca!!!! All hell breks loose!!! Unleash the bastards now!!!
SATAN-iz Batajnice Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ili je organizator naivan pa naseda na vacaroshki deal od strane ovih ili pokusava da zgrne neku kintu pitanje je,uostalom to samo on zna.Ne pada mi na pamet da dam 15eur za MW iz principa iako znam dosta dugo za njih.Taj bend svira za koru slanine i gajbu toplog piva male diy hardcorepunk koncerte u Usa (potekli i jos uvek su donekle deo diy Richmond hcpunk scene) a to bahacenje po Evropi je jadno ali boze moj to radi dosta americkih bendova.Navodno po prici ljudi a i iz sopstevne racunice bend trazi oko 5000eur....Presmesno.Gotovo sam ubedjen da ce koncert puci u Beogradu i znam da veliki broj ljudi nece dati tolike pare za njih (Jako mali broj ljudi koji slusaju thrash metal u Srbiji zna za njih plus sto veliku vecinu ljudi sa hardcorepunk scene zabole da daju tolike pare a i opet malo ljudi zna za njih).Realna cena bi bila 600-700din,da se da bendu oko soma i da pevaju od srece.Mnogo bolji i veci bendovi sviraju za manje para ali boze moj postoje naivni ljudi koji su tu da se izmuzu (pretpostavljam da organizator nema previse iskustva u organizaciji i bookiranju).Moja procena oko 150 ljudi plafon....ne znam sta da se desi pa da bude vise Realno koga bole kurac za sve to? Cinjenica je da ce koncert puci zato sto je suvise blizu sodoma,a za tu pricu mlak kurac-tvrd burek nikoga ne boli kurac.
zombie eater Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Koncert ce puci zato sto ce retko ko da da kintu za bend koji svojom velicinom ne zasluzuje tih 5 soma.Mene isto boli kurac samo ne mogu da verujem da neko moze da bude toliko neinformisan i naseda na los deal
Lord Iffy Boatrace Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) Bice prica IRON MAIDEN-KREATOR,sem ako organizator bude savestan i odrzi obecanje bez ikakvog pomeranja-otkazivanja i isplati ljude da odsviraju,stvarno je otkazivanja vise preko glave! A i ta prica da ce HC people i punkeri doci mi je jako jadna,kontam da ce samo metalci-thrasheri doci,ipak su metalci najodanija publika ostali su kese ! We are the speed metal punks Pushed to the limit too much We're the unstoppable force Now it's the time to erupt! We are the army of drunks Our weapons are set to destruct We've come to punish all foes Now it's our time to erupt! AAAAAARRRGHHHHHH!!! Edited May 22, 2009 by BruceBruce
Recommended Posts