Sandman Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Fak jea! Ovo se mora odrzati.Samo se moram drzati dalje od epicentra sutki,na MW ljudi ginu.
Chicken Little 420 Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Bice prica IRON MAIDEN-KREATOR,sem ako organizator bude savestan i odrzi obecanje bez ikakvog pomeranja-otkazivanja i isplati ljude da odsviraju,stvarno je otkazivanja vise preko glave! A i ta prica da ce HC people i punkeri doci mi je jako jadna,kontam da ce samo metalci-thrasheri doci,ipak su metalci najodanija publika ostali su kese ! We are the speed metal punks Pushed to the limit too much We're the unstoppable force Now it's the time to erupt! We are the army of drunks Our weapons are set to destruct We've come to punish all foes Now it's our time to erupt! AAAAAARRRGHHHHHH!!! ne znam kako ce proci cert, ali to da su metalci (a pogotovo thrasheri) najodanija publika, ne bih se slozio.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 opusti te se svi... bice uskoro paket karata sodom+m.waste... tako da ceza sve biti pristupacno... mislim da ne trebate da se opterecujete mnogo kako ce da prodje koncert, jer o tome treba da misli organizator , a ne fanovi/ljubitelji benda .
deda_hc Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 mislim da ne trebate da se opterecujete mnogo kako ce da prodje koncert, jer o tome treba da misli organizator , a ne fanovi/ljubitelji benda . Tako je! A i suvislo je uopće raspravljati o cijeni benda, pogotovo baratati s netočnim i neispravnim informacijama...
kIDd Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 mislim da ce ta nedelja biti smrt....na sodomu cu umreti to je sigurno...a izgleda da cu "stondirati" samo na municipal waste-u!
Dwid Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 jbt leba,ko u Americi da zivim,Pro-Pain,Sodom i MW u 5 dana... :rockdevil: :rockdevil:
Speed_Dead Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 (edited) pa ono ..bice bise ljubitelja HC i HC panka, pogledaj malo njihove koncerte pa ces skapirati. bice normalno i thrashera al ne koliko se cini logicno Koncert puci nece... opet kazem ko voli doci ce , ko nevoli -ok, nemora i to je to. nema pootrebe za filozofiranjem, ima 3,5 meseca da se pare skupe a za sva tri koncerta je dovoljno eto 4 dana nosenja cementa il sl, ko nemoze toliko da se zrtvuje...ko ga jebe Edited May 23, 2009 by Speed_Dead
vegeta Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 nadjoh ovu set listu od prosle godine Pre-Game Headbanger Face Rip Blood Drive Accelerated Vision The Thrashin' of the Christ Sweet Attack Beer Pressure Terror Shark The Inebriator Sadistic Magician Nailed Casket Mind Eraser Black Ice Unleash The Bastards Bangover ----------- Encore: The Art of Partying/ Thrashing's My Business, and Business is Good
Slaytanic_sisteR Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 aaaaaaaaaaaa kakva crna sutka,ja cu da budem negde sa strane,ali opet valja poneti stitnike knjeheheheheh jedva cekam
Dwid Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 We are the speed metal punks Pushed to the limit too much We're the unstoppable force Now it's the time to erupt! We are the army of drunks Our weapons are set to destruct We've come to punish all foes Now it's our time to erupt!
lemilica Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 Karte krecu od ponedeljka 8 juna! Prodajna mesta: SKC, Livingroom(mala sala) Music shop Felix (TC Sremska) Music shop Mungos (Novi Sad) predprodaja 1200, od 15. avgusta 1500din! Takodje od ponedeljka krece i prodaja paketa ulaznica za SODOM/MUNICIPAL WASTE po ceni od 2500din!!! Rezervacije na : http://www.myspace.com/legacypromotionserbia ili na tel: 065/667-9999
MisanthRope Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Kad bi svi ljudi bili pametni pa sad uzeli karte za Sodom,a posle se ustekali za MW i PP...tako cu ja npr da uradim...ne kazem da sam samo ja pametan ovde ali bolje tako nego da cekam,pa posle ne odem ni na jedan cert...
lemilica Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 Pored drage nam ekipe iz NadimaC-a, kao podrska Municipal Waste-u u Beogradu nastupice i DRACONIC http://www.myspace.com/draconic ceka se jos jedna potvrda i prica ce biti konacna!
Mr.Han Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 IIIIIdemoooooo!!!! Jedva cekam!Brdo mesa a, na bini masina za mlevenje istog!!! Jaoooo...unleash the bastards now!
lemilica Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 Potvrdjeno!! Uz NadimaC i Draconic, vece ce nam ulepsati i nasi drugari iz Hitman-a!!
Feniks . Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Potvrdjeno!! Uz NadimaC i Draconic, vece ce nam ulepsati i nasi drugari iz Hitman-a!! Bice ludnica, vidimo se Upravo slusam MW...i valjda ce moja soba(a i kuca) preziveti
kIDd Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 nema ACA HITMAN. nego, nije mi jasno sho draconic, oni nemaju nikakve veze sa ovim?
azal Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 kako je meni aca rekao, MW su sami trazili da bude jedan HC bend, jedan thrash bend i jedan metal bend koji nema veze sa njihovom svirkom. kapiram da gde god sviraju pojave se 3-4 onih retro thrash bendova kojih od jednom ima najvise na svetu i da ih to pomalo smara.
Recommended Posts