dimmu1 Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 nisam bio sve u svemu bas mi je zao sto sam propustio ali sta da se radi bice valjda jos koja prilika da ih vidim uzivo..
Ајлин Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 @Ajlin, hahaha, u cijoj ce sobi to da visi? Pitaj Stevu, trebalo bi da je izvršio povraćaj plakata već, ili bar ugovorio ako ništa drugo. @Lemilica - žao mi je što je to dosta kasno odrađeno sa skidanjem plakata, jer ljudi se već raziđoše, pa je bilo i malo očevidaca događaja... Nosili su ga trotoarom pored JDP-a ponosno i laganim koracima u 2 ujutro, kao štrajkački odbor, sa povremenim zastajanjima da isprave nabore :)
Speed_Dead Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 (edited) evo kad se sve sleglo.. cert 5/5 publika 5/5 (uvek moze jos vise ljudi, al bilo je sasvim dovoljno) Drakonik - sasvim dobro zvucao, iako to nije muzika koju nesto gotivim, pevacica je prava stvar, kida. Hitmen - sta reci, do jaja, hc kakv volim, i kakav treba da bude. Mi - dali sve od sebe i bilo mi drago. MW - odlicni ljudi, i jebeno opaka svirka! sto se tice atmosfere...na zavidnom nivou, par puta sam pao na vugla al neka, najbolje ubistvo mi je bilo kad sam otisao iza bine i protrcao pored gitariste i mesto da skocim na gusca prva dva reda ja se zaletim i naglavacke ih preskocim..i....kraka na nekog pa na glavu hahaha samo sam skliznuo na lobanju ahaahah 111 kec AKO IMA NEKO SLIKA I SNIMAKA...KACITE Edited September 12, 2009 by Speed_Dead
Naragoth Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Koncert BRUKA dobar!!! MOmci su skrooz ok likovi, blejali tu sa nama napolju pre svirke (pritom trazili vutruu od vecine ljudi ). Usao sam posle Draconica, i naravno standardno dobri Hitman i Nadimac. Samo sam se ceo cert cudio ljudima koji su non stop skakali preko publike i uvek se razbijali o pod ???Inace mosh ispred bine i celaa atmosferaa VRHH!! A Municipal...sta da se kazee, jebali su keve!!! MUnicipal Waste is gonna fuck you uP!!!
Јарослав Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 ево да се јавим и ја, као најповређенији човек. дакле, мало је фалило да поломим прст (сад ми је завијен, и не могу да га мрдам), на левој бутини имам масницу величине јабуке, десна потколеница ми је урнисана, оба колена су ми у курцу... али нека, било ми је лепо. сад бар могу да кажем: MUNICIPAL WASTE DID FUCK ME UP!!! и да ме неко пита, ја бих опет!!!
Lord Iffy Boatrace Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 (edited) Ovo je bila svirka za vecno pamcenje,jebeno ZAKON!Objasnili su sta znaci dobra svirka!Svaka cast publici.Poseban pozdrav za sve ljude koje sam upoznao odavde sa yuma (Speed_Dead,Ajlin,Jaroslav111,Full Metal Yakuza,Divlji Tigar...izvinjavam se ako sam nekog zaboraviom,Lazu znam od ranije,pijem sa tom barabom cesto lol) E da,ladno sam nekim chudom zaradio posekotinu preko ledja,nadam se da se nece inficarati posto sam trebao da idem na usivanje verovatno ,a o modricama necu da pricam,ne mogu da se pomerim! PS Svaka cast Nadimacu za najjavu poslednje pesme,dobro se neko setio da posveti pesmu coveku. Edited September 12, 2009 by BruceBruce
LazaGNR Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 (edited) E da,bila pizdarija od koncerta. Mile lemilica se pokaz'o ko covek - jedan od ljudi koje poznajem je izgubio telefona na koncertu,Mile ga je nasao i javio mu.Svaka cast dal je umalo? reko bi da je bila neka sorka napred... Da,da,neki zrenjaninci Navodno je lik roknuo u toku guzve nekog drugog lika,koji je to shvatio licno (pa jebote,nije valjda dosao u pozoriste,vec na svirku!) i onda ajde napolje da se to raspravi... :rolleeys: EDIT:Ajlin - HVALA TI za alkohol! Jare - sponzoruso jedna Ostatak ekipe - cheers! Edited September 12, 2009 by LazaGNR
Lord Iffy Boatrace Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Jos uvek sam pod velikim utiskom,ne bi se treznio dan i noc ,gde god da odem ponecu usb sa sa sobom,samo da puca !
Ајлин Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 E da,bila pizdarija od koncerta. Mile lemilica se pokaz'o ko covek - jedan od ljudi koje poznajem je izgubio telefona na koncertu,Mile ga je nasao i javio mu.Svaka cast Da,da,neki zrenjaninci Navodno je lik roknuo u toku guzve nekog drugog lika,koji je to shvatio licno (pa jebote,nije valjda dosao u pozoriste,vec na svirku!) i onda ajde napolje da se to raspravi... :rolleeys: EDIT:Ajlin - HVALA TI za alkohol! Jare - sponzoruso jedna Ostatak ekipe - cheers! Nema na čemu Lazo Jebote, kad si ti stigao sve te informacije da poprikupiš?!? Baba tažvako.
Slaytanic_sisteR Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 najbolje je kad je onaj lik pao sa bine,a ona telad stoje i gledaju mjetalcici se plase stage diving-a
Speed_Dead Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 pa ono ja sam skocio na glavu ... al sam sam kriv nisam ni cekam ni ocekivao da me neko vata, a "metalcici" su se ovaj put ipak vrhunski pokazali, skakali su bogami vrlo dobro 4/5 okacicemo koji klip za neki dan pa ce se i vidieti..
Lord Iffy Boatrace Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Ja sam udarom o pod izgleda zaradio ovu posekotinu na ledjima :/,ili me je neko killerom razvalio nekako,samo znam da nisam ni primetio dok nisam dosao kuci lol.Nisam se treznio inace ovaj vikend,alkoholisanje uz MW se nastavilo!
Mr.Han Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Meni fali parce koze na kolenu!ali je vredelo, kakav je koncert bio! Bio sam sledeceg dana i u zupanji da pogledam koncert kod komsija hrvata!i bilo je duplo vise ljudi, a, i atmosfera je samim tim bila ludja bar duplo!!! Imali su balkon sa kojeg se sve vreme skakalo, sto sa dusekom , sto bez!!!Opsta ludnica! Sve u svemu, za mene dva koncerta koja cu pamtiti dok sam ziv!!! @Lemilica Dovedi ih opet kada god budu bili u okolini!:mrgreen::mrgreen:
Lord Iffy Boatrace Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 E a koja je tacno bila setlista?
Feniks . Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Ubicu se sto nisam mogao da dodjem Dovedite D.R:I, i to sam sticajem nesrecnih okolnosti propustio, to dovedite, pa da se izubijam kako prilici
dimmu1 Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 ljudi koliko su bile majice? meni zbog toga skoro i najzalije sto nisam kupio onu zutu sadistic magician majicu
Morphy Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Bile su 1.000 dinara. A ta zuta mi je bila lame Bela FTW
Grobodan Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Ubicu se sto nisam mogao da dodjem
Feniks . Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Nije lepo smejati se tudjoj muci Bog ce te kazniti
Recommended Posts