LazaGNR Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Braaatee! Zar je bitno?!Odakle god da su!Poenta price ... Ama bre,vidim u cemu je poenta jebote,pitao sam samo usput zar nisu iz San Franciska. Profesionalna deformacija Ko oce da dodje na koncert da se zeza neka dodje,ko nece - nek gleda spanske serije i gotovo Krecem danas popodne za BG...
Јарослав Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 чини ми се да ће ово на крају да испадне као неки окуп ЈУМа
Morphy Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Ja krecem putnickim vozom iz Rume u 10 do 8
Јарослав Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 касно ти је то. наватај нешто раније. па да се мало опијамо.
Morphy Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 A imam brzi u 5 sati, ali to mi je nesto rano A i nemam s kim da budem tada tu, ortak jedan mi tek u 9 dolazi kod SKC-a.
Јарослав Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 биће нас неколико већ око 6 испред. тако да нема шта да бринеш.
dimmu1 Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 da su pale nazad pare od destructiona sad bi vec uveliko bio u bg-u i veceras na municipalima no sve u svemu give them hell! i da ako nije nekom mrsko neka snimi pokoju pesmu :]
Јарослав Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 ја ћу снимити нешто на МП4 плејеру, али не могу да гарантујем за квалитет снимка.
Nisko_Se_Mazim Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Pocinje oko 22.15, bice karata i na ulazu! MW is gonna fuck you up! E pa onda se vidimo-bice lom Pokusacu sa mobom da uslikam nesto-od snimanja istim sam odustao,uvek ispadne sranje,slike budu jos i ok
Grobodan Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Kad koji bend svira, dajte satnicu.
Mr.Han Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Bice ludnica opsta veceras! Municipal Waste is gonna f...k you up!!! Kad koji bend svira, dajte satnicu. Nisam siguran 100%! Ali trebalo bi ovako da ide! Draconic Hitman Nadimac Municipal Waste
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Neće ovde biti ni 100ljudi.Što bre organizator ne dovede Gojka da igra go oko neke šipke,dok ga neke unajmnljene grupi babe štipaju za muda.Možda uspete u zadnjem ćasu da animarete,da na svirku dođe koja budala više. Nadam se samo da neće biti šorke ko na Sacred Steelu. 4 1
vegeta Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Pozivam Stiv1 da bude moj gost veceras!!! uvedi i mene, nemam para
Grobodan Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Opet ja prvi? Surenje na kub. Odo sad spavati...
Sandman Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Do jaja koncert. Svaka čast predgrupama(iako ih je bilo previše). Waste pokidao. Vikler hardkorovac wins. 1
Patriarch Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 bolesTno dobar cert... ko je bio zna, ko nije, pa jbg...
Nisko_Se_Mazim Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Bio je lom! Ja bio 2 red,kada nisam poginuo sada necu nikad roknuo sam jednom na pod u sutki,neko mi se peo vise puta na glavu i tak Kidanje za sve pare,svirase negde 50-ak min al s obzirom da svaka pesme traje u proseku 2 min to je ok MW zaista ekstra,Nadimac takodje-ove prve dve predgrupe nisam ni gledao Sve u svemu-sjajno zaista,ne pamtim kada sam se zadnji put ovako proveo,oznojio se kao stoka,sav sam mokar bio P.S E da-upoznao sam i dosta yumetalaca-Grobodana,Goxy-ja,Ajlin,Azala,BruceBruce-a,par devojaka a bio je i Laza-jebote vise ih je bilo nego na okupljanju E sada odo da kuntam-slomljen sam
Morphy Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Evo i ja sam stigao. Bilo je zaista dobro! Mozda opsirnije ujutru ako me ne bude mrzelo
Mr.Han Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Kakav Koncert J...m li ti sunce!!! Malo ljudi, oko 200 recimo, ali nikada bolja atmosfera, nastup, energija! I oni su samo takvi likovi!Carevi!!! Ko nije bio a iole voli ovaj bend, se bas zajebao!
lemilica Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 I od mene neka rec! Kao prvo veliko hvala ekipama iz Draconic-a, Hitman-a i NadimaC-a, za sve sto su sinoc uradili!! Atmosfera za pamcenje, ja jednostavno nemam reci, a sto se tice MW, to je za posebnu analizu, imam lepe uspomene, sjebano koleno i polomljen zub!! ko je mogao da dodje, i voli bend, a nije dosao....
Ајлин Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ali razmicanje ljudi za mosh pit :) Mnogo dobar koncert, i mnogo smo se lepo zdravo i postepeno opili. Skidam slike sa fona pa ću kasnije staviti jednu koja je stvarno za uramiti. Lazo, Yakuza, Stevo, BruceBruce --- alkoholičari jedni! :) Uopšte nisam očekivala, kakva ste ekipa, c c c
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ovi iz Thunderlorda,nisu dolazili? da ponove spektakl?
Old Metalhead Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ama bre,vidim u cemu je poenta jebote,pitao sam samo usput zar nisu iz San Franciska. Profesionalna deformacija Ko oce da dodje na koncert da se zeza neka dodje,ko nece - nek gleda spanske serije i gotovo Krecem danas popodne za BG... Ja koliko znam iz LA su,tj.Hetfield je rodjen u okolini L.A. a Burton(R.I.P) je rodjen u okolini San Franciska,gde je i sahranjen.Proverite na wikipedia.U ZDRAVLJU!
Recommended Posts