Jump to content

Prirodna nega tela

Machka Naopachka

Recommended Posts

Moja zena recimo voli sminku, iako joj uopste nije potrebna, i meni je to ok. Malo sminke ne skodi, i kada je to odradjeno dobro i sa ukusom, izgleda odlicno, ne volim kada vidim devojke koje izgledaju kao klovnovi sa tonu sminke preko lica.

Dakle, poenta je da se to njoj svidja, a ne da to radi zbog mene ili slicno. Sta vise, toliko se izvestila da moze da otvori privatan biznis. :haha:

Sto se tice sapuna i slicnih stvarcica, koristimo sve sto je prirodnije moguce. Ja recimo ovih dana koristim jedan sapun koji ima u sebi jedno desetak lekovitih biljaka, nakon upotrebe osecam se kao da letim, koza sva sija. Nikad hemikalije i ostala sranja. Samo prirodno i lekovito.

@Stolet: circulus vitiosus :haha:

no kada smo kod podocnjaka ima fora: stavite hladnu kasiku u frizider nekih 10 minuta, izvadite je i stavite u predeo podocnjaka... i radi :haha:

predostavljam da hladnoca izaziva skupljanje krvnih sudova i samim tim slabije oticanje vezivnog tkiva podocnjaka, cak sam mu dala i po analizi :haha:

Edited by Face Of Melinda

Sminka je tu da istakne ono sto je lepo, ko je grob nema pomoci...

I ja sam protivnik previse sminke, posebno gomile pudera ne licu...

n1140458183_30255418_8695.jpg

Inače, samo devojke u trenerkama i duksevima sa vezanom kosom, okolokućno pakovanje all the way.

Ma ne, nego vam je to vid ulepsavanja, kao nama sminkanje,to sam htela reci ;)

Pazi, jedno je korišćenje resursa koje već imaš a drugo je posezanje za resursima sa strane. ;)

Previše učim Operativne sisteme ovih dana.

Edited by Talvi

Pazi, jedno je korišćenje resursa koje već imaš a drugo je posezanje za resursima sa strane. ;)

Previše učim Operativne sisteme ovih dana.

Pa ne uzimam ja tudje oci, trepavice ili lice...i ja posedujem taj resurs ;)

Uzaludna prica.

Верујем да би му и лајв верзија послужила ;)

Ima u knjizari u Beogradskoj dve super ribe prodaju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...