Stolet Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Dobiješ podočnjake od nespavanja i onda ne spavaš da bi šminkom pokrila podočnjake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Moja zena recimo voli sminku, iako joj uopste nije potrebna, i meni je to ok. Malo sminke ne skodi, i kada je to odradjeno dobro i sa ukusom, izgleda odlicno, ne volim kada vidim devojke koje izgledaju kao klovnovi sa tonu sminke preko lica. Dakle, poenta je da se to njoj svidja, a ne da to radi zbog mene ili slicno. Sta vise, toliko se izvestila da moze da otvori privatan biznis. Sto se tice sapuna i slicnih stvarcica, koristimo sve sto je prirodnije moguce. Ja recimo ovih dana koristim jedan sapun koji ima u sebi jedno desetak lekovitih biljaka, nakon upotrebe osecam se kao da letim, koza sva sija. Nikad hemikalije i ostala sranja. Samo prirodno i lekovito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) @Stolet: circulus vitiosus no kada smo kod podocnjaka ima fora: stavite hladnu kasiku u frizider nekih 10 minuta, izvadite je i stavite u predeo podocnjaka... i radi predostavljam da hladnoca izaziva skupljanje krvnih sudova i samim tim slabije oticanje vezivnog tkiva podocnjaka, cak sam mu dala i po analizi Edited November 11, 2011 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Brate bre Lu, đe si Đenis, vud ju baj mi nepromočive zimske cipele? Ne mogu da verujem da ne znaš to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Pao si u mojim očima sada ''запао си ми за око'', на Пироцком? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Jednom je drug u gradu smuvao neku ribu pristojnog izgleda, ali kad su se nasli sutradan po danu bio je neprijatno iznenadjen... najgore je kada se to desi jer sta onda reci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Sminka je tu da istakne ono sto je lepo, ko je grob nema pomoci... I ja sam protivnik previse sminke, posebno gomile pudera ne licu... Inače, samo devojke u trenerkama i duksevima sa vezanom kosom, okolokućno pakovanje all the way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Trenerka samo za kucu. Inace ne. I ne lupaj, sto koji moj onda imas tu bradicu, kosu i sl. To je pa skoro jednako onome sto je kod nas sminka. Osisaj se i obrij ovako kao Grob pa da vidimo i vasu prirodnu lepotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kakve to veze ima? Meni je bradu priroda podarila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kuruz je ošišan na keca i sveže obrijan :onajsmajlištodižeobrvenemašansedaganađemsad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kakve to veze ima? Meni je bradu priroda podarila. Ima jer da mozes verujem da bi se nasminkao . Posto vam je jedina opcija kosa i bradica to i pustate. I ne zalim se sto je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ma jeste sad, znači svaki muškarac koji na neki način fazonira bradu bi se šminkao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Курузе, пуштај косу и браду и добијаш слике инстант Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ma ne, nego vam je to vid ulepsavanja, kao nama sminkanje,to sam htela reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ponekad je zaista tesko shvatiti zenski um, koliko se god trudio. Mozda je to i dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kud me jeba Đavo da se ošišam, mogao sam ih ja dobiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Курузе, пуштај косу и браду и добијаш слике инстант Od mene moze da dobije samo skriptu, da mu skratim muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Курузе, пуштај косу и браду и добијаш слике инстант Ništa to, trenerka stil i brada se ne uklapaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Ma ne, nego vam je to vid ulepsavanja, kao nama sminkanje,to sam htela reci Pazi, jedno je korišćenje resursa koje već imaš a drugo je posezanje za resursima sa strane. Previše učim Operativne sisteme ovih dana. Edited November 11, 2011 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Od mene moze da dobije samo skriptu, da mu skratim muke. mwa lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Od mene moze da dobije samo skriptu, da mu skratim muke. Верујем да би му и лајв верзија послужила Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Pazi, jedno je korišćenje resursa koje već imaš a drugo je posezanje za resursima sa strane. Previše učim Operativne sisteme ovih dana. Pa ne uzimam ja tudje oci, trepavice ili lice...i ja posedujem taj resurs Uzaludna prica. Верујем да би му и лајв верзија послужила Ima u knjizari u Beogradskoj dve super ribe prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Po kojim temama se vi to muvate kad ja prvi put vidim ovo za Kuruza i Soul Wandering? A nije da sam baš neredovan na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Их, па није фора у књижари да узме. Сама си рекла да ће од тебе да добије (скрипте) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Pa ne uzimam ja tudje oci, trepavice ili lice...i ja posedujem taj resurs Uzaludna prica. Ali mi ne moramo da se brinemo da će nam spasti lice ako se umijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts