Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Glina je možda blaga. Ajurvedska pasta bi trebalo da je dobra nju ću da probam kad potrošim ove zalihe, a crvena glina u prahu je sjajna stvar! :da:

Kad sam prestala sa Džasminom listovi su me otkidali i zadržavala sam vodu jedno 3 meseca posle toga... Bem ti sve.

Posle mnooogo godina koriscenja pilula, prekinula sam. Jasmin su bile u pitanju. Nema promena u masi i to, ali sam primetila gadne promene raspolozenja, i neverovatno povecan libido tokom ovulacije. Like wtf?

Inace Mirena je sad u kombinaciji i vrlo sam zadovoljna. :da:

Ovaj jel treba o ovome ovde da pishemo??? :):)

Inace to sa "djubretom" meni je posle izbacivanja svih tih mazalica po mackinom savetu mnogo bolja koza, ali djubre se izbacuje na ledjima, prvi put posle srednje skole imam po neku bubuljicu na ledjima i to smara. Ali sunce dosta pomaze.

Edited by Smorock
Posted

Ma ne treba :) ovo je kao ženska tema, osim par ženskih Petkova ne zalazi ovde muški IP :):)

Ja bih da probam ovu Dottore Haušku ili kako se već čita, ali sam ufitiljia sa kintom sada

Sačekaće

Inače jel probao neko onaj balsam-ulje od čejevca iz Biošpajza? Na ovo mislim:

806.jpg

• Downvote 1
Posted
Nadam se da voda nije jedini razlog za prekid pilula, ipak imaju mnooogo korisnih osobina :da:

Mene vise brine sto je dokazano da na duze staze gubis (nepovratno) libido.

Celulit imam oduvek u meri da mi se vidi kad tesno prekrstim noge/stisnem rukama pa mi nije nesto smetao ali primecujem da mi se posle 8 dana shetanja po inostranstvu (znaci 10ak km na dan) dosta smanjio :da:

Generalno svi treba da nadjemo vremena za shetanje i zdraviju ishranu.

Razmisljam da predjem na glinu za pranje zuba, pretpostavljam da osvezava dah inace je ne biste koristile.

Nije nepovratno, kod mene ;)

Posted

To je samo moja preporuka :) Shenemil glina (domaće proizvodnje, zelene boje) je takođe dobra...

Predlažem ti da uzmeš malo pakovanje Shenemil gline za pranje zuba, pa ako ti nije dovoljno jaka onda uzmi ajurvedsku pastu na primer. :pivopije:

• Downvote 1
Posted
Ma ne treba :) ovo je kao ženska tema, osim par ženskih Petkova ne zalazi ovde muški IP :):)

Fail. Sve vreme vrebamo iz prikrajka, tražeći i najmanju grešku da se infiltriramo...

Posted (edited)

http://www.encian.hr/

Dobar sajt sa još boljim (certifikovanim) proizvodima. Kod nas u DM-u.

Kupujem Aloa sok i gel za ožiljke (ručni rad na licu datira iz adolescentskog perioda u kombinaciji sa začetkom upale pluća i viškom slobodnog vremena :mrtav:). Aloa gel odličan za sve i svašta, ako mogu da kucam, evo linka: http://www.encian.hr/index.php?productId=9 Sestra pila, provjereno dobro!

edit: Nisam nešto raspoložena za kucanje, a radi se opet o korisnom sajtu o bakarnim peptidima i njihovom uticaju na naš organizam:

http://www.neonetdoo.co.rs

Program kozmeceutike: http://www.neonetdoo.co.rs/Default.aspx?id=5

Edited by Kokopelli
Posted
Opa!

jel' te molim vas, ko još čita ove ženske mazalice osim tebe mladi Gojko?

I ne samo to! Čitaju i o uređenju prostora i o mom filozofiranju o feng shui-u, pa me cimaju da im objašnjavam kako to zapravo radi :)

Posted

Zelena magma je zelena magma. Isto kao noni, aloa vera, nim, ginko i tome sl. Samo pazi na proizvođača, jer mogu da napišu zelena magma, a nje samo u tragovima :)

Posted

Originalni proizvođač ne šipuje u Srbijetinu. Ima je u Biošpajzu al' je u majčinu skupa :) 80grama 2700 dinara. Preteraše.

Imaš neki provereni sajt? Ove amere sam pitala naravno nemaju pojma ili neće da kažu...

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pitanjce

je li neko skoro uzimao ono Brahmi Amla ulje za kosu? Dobilo je kutiju i drugo pakovanje ali je navodno isto, mada meni sad uzasno smrdi na kari!?

edit

da pohvalim onu pricu sa testom intolerancije na hranu. Rezultati su odlicni, proslo je 5 nedelja skinula sam 5 kg a nisam ni osetila i nisam bila gladna ni trenutak :):D

Edited by Smorock
  • 3 weeks later...
Posted

New & Improved recept za dezodorans:

2/3 kakao butera

1/3 ulja pšeničnih klica

par kapi esencijalnog ulja čajnog drveta

Pošto sva ulja držim u frižideru od kad mi je wheat germ oil prerano užegao, ova mešavina se kao prvo brže topi a kao drugo zbog čajnog drveta je jači dezodorans.

Posted (edited)

Звучи веома примамљиво. :da:

Има ли негде код нас да се купи какао бутер по пристојној цени? Било би лепо да је такав и квалитет. :)

Верујем да се већ дискутовало на теми, али мени browser нешто ужасно багује, па не могу да прелиставам...

Још нешто: баш нешто имам кризу што се производа за косу тиче и свака помоћ је добродошла. Желим балзам, а још бих била срећнија да нађем и неки јачи третман за косу без силикона. Знате, они састојци -cone, -conol, -col, -xane и слична зла не долазе у обзир. :( А готово свугде их има. Евентуално, прихватљиви су ми ако се растварају у води (PEG испред назива)... Оно што ја примећујем је да је западно тржиште препуно таквих производа, али испада ми изузетно скупо да то поручујем преко Интернета. Једино што сам нашла јесте један третман од Davines-а који, гле, чуда, још није доступан у Србији.

Ово важи и за производе за обликовање косе. Могу да избегнем те састојке ако посегнем за гелом, али готово сваки гел који ми лепо дефинише фрџе има пуно алкохола и само ми још више исуши косу.

Не видим листу састојака производа из Биошпајза. Зна ли неко какви су они по питању наведених састојака?

Па, овај, упомоћ? :)

Edited by Emelin
Posted

Verujem da ako uzmeš nešto sertifikovano organsko da neće imati silikona. O tome je Koko pričala dosta na prethodnim stranicama (a bio je i link za kakao buter, negde...).

Postoji i puno prirodnih alternativa za balzam za kosu.

Na primer jak čaj od ruzmarina.

Ulja, med, melasa, kvas, jaja, pavlaka, sve su recimo jači tretmani, zavisi koja kosa šta voli.

Posted

Alverde ima sampone i regeneratore bez silikona ali meni su jako losi.

Herbelan maska od Diksona nema silikone. To je ovo, 500ml je oko 550-600 dinara:

param55_32578_pb64.jpg

Ova maska je ODLICNA. I Structur Fort ampula od Diksona (110 din.) nema silikone a to je jedna od najboljih stvari koje sam ja stavila na kosu a probala sam stvarno svasta... Dikson mozes da kupis u radnjici na kraju Balkanske ulice.

Btw, ja uopste ne bezim od silikona.. naprotiv ;>

ps - evo ovde moze da se naruci Sante kakao buter: http://prirodnakozmetika.com/santeFace&Body.html (e sad, ako bas trazis nerafinisani, ne znam da li toga ima kod nas uopste)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...