Ајлин Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uj6Qm_MFfmc oO, Gospode, s kim ja duuvam 3
Guest Sanity Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Dobro jutro...Evo i ja da se ukljucim malo u ovu temu...Moram vam reci da sam ja pocela da koristim shea butter za sve...Pocev od kose,za lice,za telo....Od kako sam ga uzela moja koza se preporodila,inace imam osetljivu kozu...Fleke od opekotina mi je izvukao,strije koje imam jos od detinjstva su izbledele...Za njega sam cula od prijateljice koja pravi sapune...Ovaj sto sam uzela je 700 din sto grama,ali se narucuje...Nije firma u pitanju nego kucna prodaja...
Ајлин Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 То је тај ефекат! А ово су производи које сам горе помињала: На слици је бутер у течном облику, какао бутер пакују у теглице пошто је у чврстом стању! По боље снабдевеним апотекама има да се нађе какао бутер и кошта 580 динара. Фирма је Ароматика. 2
Kokopelli Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Dobro jutro...Evo i ja da se ukljucim malo u ovu temu...Moram vam reci da sam ja pocela da koristim shea butter za sve...Pocev od kose,za lice,za telo....Od kako sam ga uzela moja koza se preporodila,inace imam osetljivu kozu...Fleke od opekotina mi je izvukao,strije koje imam jos od detinjstva su izbledele...Za njega sam cula od prijateljice koja pravi sapune...Ovaj sto sam uzela je 700 din sto grama,ali se narucuje...Nije firma u pitanju nego kucna prodaja... То је тај ефекат! А ово су производи које сам горе помињала: На слици је бутер у течном облику, какао бутер пакују у теглице пошто је у чврстом стању! По боље снабдевеним апотекама има да се нађе какао бутер и кошта 580 динара. Фирма је Ароматика. Kako da dođem do jednog i/ili drugog?
Guest Sanity Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Kako da dođem do jednog i/ili drugog? ja cu ti dati mail te zene od koje ja [email protected]
Guest Sanity Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 ma samo da pomogne,za lek se ne kaze hvala
Machka Naopachka Posted March 16, 2010 Author Report Posted March 16, 2010 Dobro jutro...Evo i ja da se ukljucim malo u ovu temu...Moram vam reci da sam ja pocela da koristim shea butter za sve...Pocev od kose,za lice,za telo....Od kako sam ga uzela moja koza se preporodila,inace imam osetljivu kozu...Fleke od opekotina mi je izvukao,strije koje imam jos od detinjstva su izbledele...Za njega sam cula od prijateljice koja pravi sapune...Ovaj sto sam uzela je 700 din sto grama,ali se narucuje...Nije firma u pitanju nego kucna prodaja... Molim te, samo me interesuju dve stvari vezane za taj shea puter. Koje je boje i da li ima miris? U prevodu, da li je rafinisan ili nerafinisan? Puno hvala... ja imam veliku količinu koja će mi trajati još dugo, ali sve jedno ću ga kupovati još, pa bi mi značilo ako može da se nabavi kod nas...
Guest Sanity Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 (edited) Molim te, samo me interesuju dve stvari vezane za taj shea puter. Koje je boje i da li ima miris? U prevodu, da li je rafinisan ili nerafinisan? Puno hvala... ja imam veliku količinu koja će mi trajati još dugo, ali sve jedno ću ga kupovati još, pa bi mi značilo ako može da se nabavi kod nas... Ovaj sto ja uzimam od te zene je zuto-zlatne boje,nerafinisan,kaze da je zemlja porekla Gana...Ima neki specifican miris,ne smrdi to je bitno...Ja sam prvo 50 grama narucila od nje,a posto sam videla da mi odgovara uzela sam jo...Inace ja sam dosta trazila kod nas i nasla sam u Novod Sadu u nekoj apoteci ili sta je vec ali je bio preradjen i to je bio oko 2000 100grama... Edited March 16, 2010 by Sanity
Rehabilitovani Bagrem Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Kupanjem zimi se krsi stari indijanski zakon.Jos 5 dana da izdrzim i necu ga prekrsiti jerbo dolazi prolece. 1
Guest LadyInRed Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 ja cu ti dati mail te zene od koje ja [email protected] Da li znas gde zivi ta zena ?? gde ti zivis i koliko te je kostala postarina ili kako ti je vec to slala??
Генеральный Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 и кад ниси гајби и које ти је марке телевизор?
Tanya Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 Ima li neko savet za jacanje noktiju? Najbolja drugarica mi se stalno zali da su joj jako slabi. Listaju se, pucaju pri manjim udarima, ne moze da ih ojaca nikako. Recept za sve devojke za cajic. Otklanja sve probleme u toku ciklusa (bolovi, nadutost, nervoza...), pomaze u lecenju upala, cisti, sekreta i slicnog. 100g caja od nevena, 100g hajducke trave i 100g koprive, pomesati i cuvati u plasticnoj posudi. Kuvanje klasika, kasika na jednu solju, stoji 3minuta pa se pije. Dosta njih mi je nahvalilo to, pije se jednom na dan, mozete i vise ako ste raspolozeni Pocinjem posle praznika (kad bude radio lokalni biospajz u kome ima dobrih cajeva na merenje ) javljam utiske posle mesec dana (kad sam koliko toliko sigurna u ucinak).
Ајлин Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 Da ti kažem da to radi. Domaći čaj od nevena, ako se pije umesto vode jedno mesec dana, rešava svaku cistu. I nije ti loša ideja, dobro je to raditi na proleće! 2 2
Machka Naopachka Posted April 4, 2010 Author Report Posted April 4, 2010 Da li se mnogo oseća ukus i miris koprive u toj mešavini? Ne mogu da podnesem koprivu x( Inače, probaću mešavinu, nešto za grčeve cikluse i ostale donje probleme mi baš treba... hvala!
Ајлин Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Ne znam za koprivu, možeš da piješ čist neven. Nije neki ukus, ali s obzirom na to kakvu dobrobit radi, oprošteno mu je 2 2
Tanya Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Evo posto pijem vec neko vreme tu mesavinu cajeva (ne pijem bas svaki dan, jer nekad jednostavno ne stignem, ali pijem kad god mogu) mogu da kazem da deluje. Ciklus prosao bez vecih bolova, pre koriscenja sam nedelju dana ranije imala uzasne bolove u grudima i stomaku, sad me nista nije zabolelo dok nisam dobila, a i tad je cisto onako prolazno malo zabolelo tek da se kaze da boli, sekret nisam primetila da imam, a dosta sam na promaji i stojim veci deo dana na hladnim plocicama, tako da, kome treba resenje za "zenske probleme" preporucujem tu mesavinu, neven + kopriva + hajducka trava. Ukus nije neki, ali ako npr ginko i zeleni caj volite/mozete piti bez secera, ovo ce vam biti mozda i prijatnije od njih Jos jedno lepo otkrice Posto radim sa tekstilom oko mene je jako mnogo prasine i svih mogucih gadosti nepovoljnih za kozu (a koza mi je ultra osetljiva, od malkice prasine odmah izlecu alergije ili akne) mucim se vec duze vreme da nadjem nesto sto ce mi oporaviti kozu. Koristim ga mozda mesec dana i procistilo mi se lice poprilicno. Imaju jos par proizvoda pogledajte na sajtu, meni su poslali 2 dana nakon narucivanja, pouzecem 1000din, bas sam zadovoljna. Sad sam kupila i levo, kremu za pranje lica. Deluje mi ok za sad, ali tek sam pocela da koristim, videcemo na duze staze.
Shamandalie Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ovaj Alverde sa glinom je super.Koristim vec drugu tubicu gela za pranje lica, a kremu po potrebi, ako dobijem neku iritaciju. I maska od gline je super. Iako imam suvu kozu, ovi proizvodi mi jako prijaju, ne isusuju dodatno, a lepo otklanjaju ostatke sminke. Za preporuku svima. Inace, pojavila se nova make up linija Alverde sa mirisom cokolade. Moracu isprobati nesto od toga.
Machka Naopachka Posted May 10, 2010 Author Report Posted May 10, 2010 Pošto sam genije koji je ostavio 200+ grama shea putera u frižideru u stanu iz kog se iselio, a pritom se i sa gazdaricom podzapala, ja sam naručila shea od [email protected]. Žena živi u Požarevcu tako da me je do Bg 100g izašlo 830 dinara... (600+poštarina). Po mirisu je nerafinisani, ima zrnastu teksturu za razliku od onog koji sam naručivala iz USA koji je bio kremast, i žući je i jače miriše u odnosu na njega. Navodno (nepouzdani internet izvori mi kažu) da je zrnasta tekstura posledica promene temperature i da ne utiče na kvalitet. ALi miriše OK, zaista. Samo skupo je kad malo bolje razmislim, jedino što brže stigne, jer iz USA mi je bilo pola kile nekih valjda 9$ a shipping još 25$ nek je bilo (ili tu negde... ne sećam se), to je 34$=26EUR, odnosno sada 2600 din za pola kile. Ovde bi me sa jednom poštarinom izašlo 3230 dinara za pola kile. Samo, šta ću s pola kile koji moj??? Ako neko hoće da naručuje pa da podelimo poštarinu i količinu neka mi se javi - moju karticu ću da provučem, a podelićemo puter i cenu kada stigne...! Prošli put me nisu ocarinili za ovo. Jbm li ga, to može da bude dodatni trošak ako je istinita horror priča o grupnom carinjenju...
Guest LadyInRed Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Machka Naopachka Kako si ti mislila?Da podelis na pola,na po 250 g i da kosta po 1300 po osobi ?? Inace, zanima me da li imate iskustva sa sredstvima za intimnu negu?? Ja sam koristila do sada Laktacid femina ali sada bih kao da promenim na nesto prirodnije i nude mi Ismea ( valjda tako bese) i Derma Plus kao prirodnije a od ovih drugih eucerin i sebamed , i svi su otprilike ista cena.Ne znam sta od toga da uzmem??
METAL Man Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 (edited) Ne znam da li je bilo na temi.. da li neko od vas pije kombuhu? kakvi su utisci? ja sam poceo pre par dana da pijem, sam je pravim.. Edited May 25, 2010 by METAL Man smrdljivi softver...
Talvi Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Pio sam ja jedno vreme, kul je stvar. Ono, taj ukus ili volis ili ti je odvratno, meni je ok a jako je zdravo.
Machka Naopachka Posted May 25, 2010 Author Report Posted May 25, 2010 Machka Naopachka Kako si ti mislila?Da podelis na pola,na po 250 g i da kosta po 1300 po osobi ?? Upravo tako Već sam radila sa drugaricom tako... bilo je i više od pola kile (580g recimo) tako da je bilo skoro 300 po osobi.
Recommended Posts