Jump to content

Recommended Posts

• 9 months later...
Posted

Zna li neko za neki dobar prirodni sampon, ili sapun, za kosu. Vec mi je preko glave ovih komercijalnih sampona, perut me ubija, malo nestane pa se vrati, imam osecaj da mi je to sve od ove hemije. Najbolje do sad sto mi se pokazalo bilo je ricinusovo ulje, bas mi pomaze, ali jbg. mrzi me da ga utrljavam svakih nedelju dana, jer cim prestanem perut se vrati.

Posted

Postoji i tema o prirodnoj kozmetici, ali nema veze, može i ovde :bigblue:

Ima u DM-u neki prirodni šampon Suncokret, ja sam uzimala neki za suvu kosu, verovatno ima i protiv peruti. Sad ne mogu da se setim i koliko košta, ali mislim da nije bio mnogo (mogu i da proverim danas). Jedini je bio problem sa šamponom što ga istrošim za dve nedelje, jer imam gustu i dugu kosu a to čudo uopšte ne peni, moram pola bočice da sipam. :haha:

Evo i sastojci

Guest Bata Životinja
Posted

brate, perut možeš da dobiješ na sto načina, a šamponi rešavaju samo jedan način - ako imaš gljivice

čim ti samo ulje pomaže možda perut dobijaš jer previše sušiš kosu fenom, ostavi je da se suši sama

inače, ne znam da li si koristio Nerilex šampon, to je ubedljivo najjači šampon koji sam koristio

• Downvote 1
Posted

ma jok, prosusim samo malo, pre nisam susio uopste ali sam poceo da dobijam glavobolje pa sad moram malo, ali i pre sam imao perut...taj sampon nisam nikad koristio, video sam da ovi prirodni samponi i sapuni sadrze u sebi ulja pa mislim da bi mi pomogli, pre svega sto nemaju hemije u sebi...

Guest Bata Životinja
Posted

onda maži pantenolom, ne moraš ricinusom odvratnim

čim opereš namažeš, nije masna krema, tj krem gel

Pantenol-krem-gel-(50ml)_106170308.jpg

ja mažem i ruke pantenolom zimi, možeš i posle brijanja da mažeš, ma jebeno najjača stvar je pantenol

zajebi te prirodne, kako to neko misli da staviš nešto organsko u bočicu i da to ne istruli? prevara čista

Nerilex je bog za sve, a baš samo za perut i ništa drugo je Fitoval

sve normalno u apoteci se kupuje

Posted

brate mrzi me da to utrljavam u kosu svaki put kad perem, pre svega sto i ja imam dosta gustu kosu a i nije bas kratka...pio sam Fitoval kapsule dok sam imao dugu kosu, posto mi je opadala dosta... ma probacu sve pa da vidim sta je najbolje...

Guest Bata Životinja
Posted

kapsule su za opadanje kose, Fitoval šampon je za perut

inače kako deluju kapsule, ja imam jednu kutiju ali nikad nisam pio?

i da, Fitoval šampon rešava problem posle dva pranja, dakle ako odmah posle prvog ne vidiš boljitak onda idi kod dermatologa

Posted

Pa ono, nisu lose, ali goje zesce.

Dobro recimo resi mi perut nakon dva pranja, i sta onda? Koji dalje sampon da koristim?

Inace ovog leta su mi se pojavile prvi put i bele fleke po kozi, tacnije po rukama, jbg. vozio sam bajs po suncu, ko ludak, sad to ima da mi se vraca svako leto.

Guest Bata Životinja
Posted

imaš 2 vrste Fitovala

jedan za jaču i intenzivnu perut, taj koristiš 6 nedelja (ali rezultat se odmah vidi posle dva pranja)

i drugi za kasnije redovno pranje

sigurno možeš negde na netu da vidiš katalog Fitovala, ali i u apoteci bi ti objasnili

mada, kao što rekoh, ja više volim Nerilex za redovno pranje

jbt, kako mogu kapsule da goje, zar to nije pre svega gvožđe?

Za fleke nemam pojma, mada meni pege ispadaju kad se urnišem na suncu leti, kad se manje sunčam sve u redu

Guest Bata Životinja
Posted

jel sluša neko Hašima, alooo

NERILEX ŠAMPON

i pantenol bez problema može da se maže svuda od glave preko bulje do pete

mislim na pantenol krem-gel, ne kremu ili mast, nego krem-gel

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Yvette, poslušaj Hašima, kupi Nerilex, kreni ka svetlu na kraju tunela, Kosovo Republijik!

Posted (edited)

jbt, kako mogu kapsule da goje, zar to nije pre svega gvožđe?

goje, goje, zene kukaju samo tako... a i ja sam primetio bio, mada to je bilo bas davno i bio sam mnogo aktivniji nego sad...

nego imam osecaj da i taj Nerilex kosta boga oca ... imam i ja taj dzinovski od koprive :bigblue: , ma koristio i head$shoulders i Garnier i Wash and Go, sve kurac ... cini mi se da sam bio jos davno, uzeo onaj nas neki, Sulfare, cini mi se, bio je dobar, ali to bilo u doba Slobe, boga pitaj da li se taj jos proizvodi ... u picku materinu sprzio sam palac na petardu, dosao mi klinac od rodjaka pa morao da mu pripaljujem :haha:

Edited by LoveHateLove
Guest Bata Životinja
Posted

Nerilex 100ml oko 150 dinara, ne znam koliko je od 200ml al po netu iskopah 219

u svakom slučaju mnogo je jeftiniji i od Fitovala i od ovog travarskog Ivetinog

a peni nenormalno, pa ti i ne treba mnogo šampona, može dosta da traje

i ne kukajte tu za cenu, dva bureka da kupite bacili ste više para nego na šampon

Posted

ja sam imao taj problem dok sam nosio dugu kosu

probao sve žive šampone, nijedan nije delovao

dok nisam probao ovaj

im_1.jpg

neverovatno, odmah je sve nestalo, kao da perut nikada nije ni postojala

samo šampon, bez ovog desno

onda sam počeo da se šišam skoro do glave i nikad više nisam imao problem sa peruti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...