LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Zna li neko za neki dobar prirodni sampon, ili sapun, za kosu. Vec mi je preko glave ovih komercijalnih sampona, perut me ubija, malo nestane pa se vrati, imam osecaj da mi je to sve od ove hemije. Najbolje do sad sto mi se pokazalo bilo je ricinusovo ulje, bas mi pomaze, ali jbg. mrzi me da ga utrljavam svakih nedelju dana, jer cim prestanem perut se vrati.
Antikristina Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Postoji i tema o prirodnoj kozmetici, ali nema veze, može i ovde Ima u DM-u neki prirodni šampon Suncokret, ja sam uzimala neki za suvu kosu, verovatno ima i protiv peruti. Sad ne mogu da se setim i koliko košta, ali mislim da nije bio mnogo (mogu i da proverim danas). Jedini je bio problem sa šamponom što ga istrošim za dve nedelje, jer imam gustu i dugu kosu a to čudo uopšte ne peni, moram pola bočice da sipam. Evo i sastojci
LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Provericu. To sam i ja cuo da ne pene, ali dobro ja nemam bas toliko dugu, imao nekad
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 brate, perut možeš da dobiješ na sto načina, a šamponi rešavaju samo jedan način - ako imaš gljivice čim ti samo ulje pomaže možda perut dobijaš jer previše sušiš kosu fenom, ostavi je da se suši sama inače, ne znam da li si koristio Nerilex šampon, to je ubedljivo najjači šampon koji sam koristio 1
LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 ma jok, prosusim samo malo, pre nisam susio uopste ali sam poceo da dobijam glavobolje pa sad moram malo, ali i pre sam imao perut...taj sampon nisam nikad koristio, video sam da ovi prirodni samponi i sapuni sadrze u sebi ulja pa mislim da bi mi pomogli, pre svega sto nemaju hemije u sebi...
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 onda maži pantenolom, ne moraš ricinusom odvratnim čim opereš namažeš, nije masna krema, tj krem gel ja mažem i ruke pantenolom zimi, možeš i posle brijanja da mažeš, ma jebeno najjača stvar je pantenol zajebi te prirodne, kako to neko misli da staviš nešto organsko u bočicu i da to ne istruli? prevara čista Nerilex je bog za sve, a baš samo za perut i ništa drugo je Fitoval sve normalno u apoteci se kupuje
LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 brate mrzi me da to utrljavam u kosu svaki put kad perem, pre svega sto i ja imam dosta gustu kosu a i nije bas kratka...pio sam Fitoval kapsule dok sam imao dugu kosu, posto mi je opadala dosta... ma probacu sve pa da vidim sta je najbolje...
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 kapsule su za opadanje kose, Fitoval šampon je za perut inače kako deluju kapsule, ja imam jednu kutiju ali nikad nisam pio? i da, Fitoval šampon rešava problem posle dva pranja, dakle ako odmah posle prvog ne vidiš boljitak onda idi kod dermatologa
LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Pa ono, nisu lose, ali goje zesce. Dobro recimo resi mi perut nakon dva pranja, i sta onda? Koji dalje sampon da koristim? Inace ovog leta su mi se pojavile prvi put i bele fleke po kozi, tacnije po rukama, jbg. vozio sam bajs po suncu, ko ludak, sad to ima da mi se vraca svako leto.
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 imaš 2 vrste Fitovala jedan za jaču i intenzivnu perut, taj koristiš 6 nedelja (ali rezultat se odmah vidi posle dva pranja) i drugi za kasnije redovno pranje sigurno možeš negde na netu da vidiš katalog Fitovala, ali i u apoteci bi ti objasnili mada, kao što rekoh, ja više volim Nerilex za redovno pranje jbt, kako mogu kapsule da goje, zar to nije pre svega gvožđe? Za fleke nemam pojma, mada meni pege ispadaju kad se urnišem na suncu leti, kad se manje sunčam sve u redu
Antikristina Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Pantenol majka, al' ne bih to stavljala na kosu Ovaj moj šampon je 530 dinara i ima 270ml. Nije baš ni jeftin, valja pročeprkati po apotekama, verovatno ima bolja varijanta.
Јарослав Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 530 dinara i ima 270ml ват? је л' спрема ручак и чисти кућу?
Antikristina Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Pa zato sam se i vratila na onaj litarski od koprive Jebeš to, kosa mi je sranje pa je sranje, ništa ne pomaže
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 jel sluša neko Hašima, alooo NERILEX ŠAMPON i pantenol bez problema može da se maže svuda od glave preko bulje do pete mislim na pantenol krem-gel, ne kremu ili mast, nego krem-gel 1
Antikristina Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Izvini, Bato, nisam znala da si i bjuti ekspert
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Yvette, poslušaj Hašima, kupi Nerilex, kreni ka svetlu na kraju tunela, Kosovo Republijik!
Antikristina Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Ja mislim da pravi šiptari kosu i ne peru Još se nisi izlečio, jebiga
LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 (edited) jbt, kako mogu kapsule da goje, zar to nije pre svega gvožđe? goje, goje, zene kukaju samo tako... a i ja sam primetio bio, mada to je bilo bas davno i bio sam mnogo aktivniji nego sad... nego imam osecaj da i taj Nerilex kosta boga oca ... imam i ja taj dzinovski od koprive , ma koristio i head$shoulders i Garnier i Wash and Go, sve kurac ... cini mi se da sam bio jos davno, uzeo onaj nas neki, Sulfare, cini mi se, bio je dobar, ali to bilo u doba Slobe, boga pitaj da li se taj jos proizvodi ... u picku materinu sprzio sam palac na petardu, dosao mi klinac od rodjaka pa morao da mu pripaljujem Edited January 8, 2014 by LoveHateLove
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Nerilex 100ml oko 150 dinara, ne znam koliko je od 200ml al po netu iskopah 219 u svakom slučaju mnogo je jeftiniji i od Fitovala i od ovog travarskog Ivetinog a peni nenormalno, pa ti i ne treba mnogo šampona, može dosta da traje i ne kukajte tu za cenu, dva bureka da kupite bacili ste više para nego na šampon
LoveHateLove Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 (edited) dobro, to nije mnogo, uzimam. Edited January 8, 2014 by LoveHateLove
Antikristina Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Ja neam perut, ali imam slamu umesto kose Možda i uzmem taj šiptarski šampon
kuruz Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 ja sam imao taj problem dok sam nosio dugu kosu probao sve žive šampone, nijedan nije delovao dok nisam probao ovaj neverovatno, odmah je sve nestalo, kao da perut nikada nije ni postojala samo šampon, bez ovog desno onda sam počeo da se šišam skoro do glave i nikad više nisam imao problem sa peruti
Hail Metal Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 poceo si i obrve na obrezujes, zadnja moda iz tirane 1
Recommended Posts