FutogCORE Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 kao da je bitno!!!! bice koncert do jaja!i ako volis bend, ides!sta ima veze kako ide prodaja!!!tebi ni iz dzepa ni u dzep!!! Jebiga, bitno je! Ja ih obožavam, idem sigurno, ali se bojim da ne bude otkazano.... Zbog toga me zanima. Sigurno neću propustiti TERROR zato što "neće biti ljudi" na svirci....
Mr.Han Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 jedino ako ce dzabe svirati...ili im das za po pljesku... Naravno da nece svirati dzabe!!! A, sto se tice pljeske.Kapiram da ce im organizator obezbediti taj luksuz!!!!
Baal Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 A!!! zašto!!!! koristiš!!! toliko!!! uzvičnika!!! svuda!!!
niking Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 AAAAAAAAAAALLLLLOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Footog Qpoos Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Naravno da nece svirati dzabe!!! A, sto se tice pljeske.Kapiram da ce im organizator obezbediti taj luksuz!!!! i onda se opet vratimo na pocetak...znaci da treba da se proda odredjeni broj karata kako bi se koncert odrzao...
Feniks . Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Ko se jos uvek dvoumi za ovaj koncert, neka pogleda ovaj snimak...meni su oni jedan od najboljih bendova, a atmosfera na njihovim koncertima je nesto posebno...
FutogCORE Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 i onda se opet vratimo na pocetak...znaci da treba da se proda odredjeni broj karata kako bi se koncert odrzao... ALWAYS THE HARD WAY!!!
Footog Qpoos Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 u svakom slucaju...ziveo futog napred fk futog
FutogCORE Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 u svakom slucaju...ziveo futog napred fk futog Napred METALac
Footog Qpoos Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) pfff...pravi futoski klub je fk futog,metalac je uvozni klub dobra je stvar sto mogu da se kupe karte i u novom sadu,tako da verujem da bi trebalo da idem... Edited June 23, 2009 by Trne-svetska mega faca
FutogCORE Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 pfff...pravi futoski klub je fk futog,metalac je uvozni klub dobra je stvar sto mogu da se kupe karte i u novom sadu,tako da verujem da bi trebalo da idem... uvek mogu. Ima u Mungosu
Ancalagon Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 nadam se da ce biti makar 200 ljudi , jebote to je TERROR i jos je karta vise nego povoljna ! Svaka cast organizatoru ! E kako ide prodaja inace ?
Feniks . Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Slusam svaki dan Terror...a i gledam snimke sa koncerta, gadno sam nalozen na ovaj koncert, cisto da znate
FutogCORE Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Terror - The Living Proof DVDRip 2006 http://metalhcdvds.blogspot.com/search/label/Terror Njihov oficijelni DVD. Mislim da je jedini, nisam siguran.... Uživajte
Mr.Han Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Terror - The Living Proof DVDRip 2006 http://metalhcdvds.blogspot.com/search/label/Terror Njihov oficijelni DVD. Mislim da je jedini, nisam siguran.... Uživajte Jeste jedini!Za sada!!!(Stavljam uzvicnika koliko mi se oce!!!!!!) Danas poslednja prilika da kupite karte na gore pomenutim mestima po ceni od 800 Din!!!Kapiram da je od sutra vec 1000 Din!!! Bice luuuudnicaaaaaaa
lemilica Posted June 29, 2009 Author Report Posted June 29, 2009 Da od sutra karte samo na shanku Livingroom-a, SKC i sutra je cena 1000din.
Guest Boli me... Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Ma terror je keva!!!!!!!!1 Jedva cekam veceras!I naravno sad celu noc necu moci da spavam.Tako uvek pred neki veci cert xD I naravno slusa se terror !!! March to redemption...
Feniks . Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Neverovatno, jako malo sam spavao, probudim se u 4 ujutro i ne mogu zaspati...i jos sam sanjao da sam stigao u BG, pa se vrzmamo oko sale i cekamo koncert...a sa rarglasa ide S.O.D. I onda vidim da mi se patika razlepila Bilo je dosta ljudi, u tom mom snu Propala bi najbolja varijanta za dolazak ali nema odustajanja, vidimo se
Mr.Han Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Propala bi najbolja varijanta za dolazak ali nema odustajanja, vidimo se Always, Always, Always the hard way!!!
lemilica Posted June 30, 2009 Author Report Posted June 30, 2009 Momci su stigli, tako da, sta reci, veceras.....
Cancerman Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 (edited) hey ljudi, potrebna mi je pomoc. Naime, drugar i ja smo imali rezervisan prevoz za veceras za cert ali doslo je do nekih komplikacija od strane majke prirode i Boga koji su bas danas resili da nekog prisvoje u svoju chetu tako da smo pukli za prevoz. Tako da ako slucajno neko iz ZRa ide veceras za BG na koncert ili ide samo za BG, vrlo rado cemo mu platiti samo da ne ispushim cert bas danas... Hvala unapred! Edited June 30, 2009 by Cancerman
Guest Boli me... Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Momci su stigli, tako da, sta reci, veceras..... I, kako se ponasaju, su imali neke prohteve xD ? Ijuu, ustadoh u cik zore, strasno, 3 h spavah.Auf, al' ce biti ludnica, dovodim ekipu iz Pozarevca i okoline...
Feniks . Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 I nama je propao prevoz...sad mi preostaje jedino da sam vozim, a umoran sam kao pas...mozda i ne dodjem...dobar provod svima...
Feniks . Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 E ovo se zove pravi koncert! Sad stigoh kuci, ali vredelo je!
Recommended Posts