FëanorSonOfFinwë Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 (edited) Mastercastle is an Italian heavy(power) metal band. The band was founded by italian guitarist, Pier Gonella (also Labyrinth Necrodeath) together with the vocalist Giorgia Gueglio to the scene. The guitar work of Pier is sure to please fans of the likes of Yngwie Malmsteen, with its strong riffs and explosive lead work. Giorgia Gueglio vocals are equal to task of matching Gonella’s guitar work with their great power and soaring qualities and also serve in giving Mastercastle their own unique sound. Mastercastle are completed by the rhythm section of bassist Steve Vawamas and guest drummer Alessandro Bissa aka Bix (Vision Divine) who combine to create a solid backdrop for all tracks. Sta mislite o njima? ja sam skinuo njihov album slucajno, nisam ni ocekivao da cu da naletim na zenski vokal Edited May 29, 2009 by FëanorSonOfFinwë Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Overiću, tim pre što piše na wikipediji da su malmsteenovski heavy. Ne volim gej power, ali ako su rifovi sa jajima, dobro je. Ženski vokal me posebno zaintrigirao. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 29, 2009 Author Report Posted May 29, 2009 Overiću, tim pre što piše na wikipediji da su malmsteenovski heavy. Ne volim gej power, ali ako su rifovi sa jajima, dobro je. Ženski vokal me posebno zaintrigirao. dobri su, evo stigao sam do 6. pesme na albumu i ok su mi! a sto je power metal gay?! to nikada necu ukapirati... Quote
In The Flesh Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Stavljajte ove "nikad cuo" bendove na temu Power/Prog pr(ij)edlozi. Tema ce imati najvise 10 postova (koji nijesu spam) Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 29, 2009 Author Report Posted May 29, 2009 Overiću, tim pre što piše na wikipediji da su malmsteenovski heavy. Ne volim gej power, ali ako su rifovi sa jajima, dobro je. Ženski vokal me posebno zaintrigirao. e poslusaj memories od njih, na celom albumu najbolji soloi su u toj pesmi! razvaljuje! Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 dobri su, evo stigao sam do 6. pesme na albumu i ok su mi! a sto je power metal gay?! to nikada necu ukapirati... Ne svaki power, već lepršavi i veseli power sa piskavim vokalima. Ja volim žestoki power, tipa Blind Guardian, ili power koji se meša sa heavy-jem, kao At Vance. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 29, 2009 Author Report Posted May 29, 2009 Ne svaki power, već lepršavi i veseli power sa piskavim vokalima. Ja volim žestoki power, tipa Blind Guardian, ili power koji se meša sa heavy-jem, kao At Vance. pa ono ne shvatam zasto je to gay!? Rhapsody of fire je do jaja, dragonland isto, sonata je cool... ako nesto nije zestoko ne znaci da je gay! Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 (edited) Rhapsody jeste OK, zbog symphonic elemenata. Dragonland nisam slušao. Sonata je OK samo na prva dva albuma. Pevačicu ovog benda bih torpedovao od meraka: Edited May 29, 2009 by Prince of Darkness Quote
:matija Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Stavljajte ove "nikad cuo" bendove na temu Power/Prog pr(ij)edlozi. Tema ce imati najvise 10 postova (koji nijesu spam) Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 29, 2009 Author Report Posted May 29, 2009 Rhapsody jeste OK, zbog symphonic elemenata. Dragonland nisam slušao. Sonata je OK samo na prva dva albuma. Pevačicu ovog benda bih torpedovao od meraka: nije losa riba! Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Ovaj bend osnovao je gitarista daleko znamenitijeg Labyrinth-a, tako da uopšte nije u kategoriji "nikad čuo", jedino što je novi bend u pitanju. Drugo, ako većina ljudi nije čula za neki bend, to ne znači da je loš. Naprotiv, ima dosta manje poznatih, a dobrih bendova, dok su neki mnogo poznatiji - najžešća sranja, ali neću da ih imenujem, da me ne bi banovali. Treće, kako ja mogu da otvaram teme o još manje poznatim bendovima na Heavy podforumu i da mi niko ne kenja zbog toga? Odgovor - zato što tamošnji moderator ohrabruje tako nešto, za razliku od moderatora ovde, koji to sputavaju (zbog čega su mi zatvorili temu Arida Vortex). I četvrto - pošto ti @Ash nisi moderator, gledaj svoja posla i pusti nas da diskutujemo o bendu. Quote
WindrideR Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 dobri su, evo stigao sam do 6. pesme na albumu i ok su mi! Cek, cek... Ti si 'ladno otvorio temu o bendu za koji nikada nisi cuo, a da nisi ni preslusao ceo album, vec si tek stigao do 6. pesme Neprocenjivo... Quote
:matija Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 I četvrto - pošto ti @Ash nisi moderator, gledaj svoja posla i pusti nas da diskutujemo o bendu. Dobro ne moras da se drkas odmah. Kao da sam ti samar lupio. Svejedno mislim da je otvaranje ove teme besmisleno. Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Ja sam ceo album preslušao. Ima par odličnih pesama: My Screams, The Phoenix, Memories... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 29, 2009 Author Report Posted May 29, 2009 Cek, cek... Ti si 'ladno otvorio temu o bendu za koji nikada nisi cuo, a da nisi ni preslusao ceo album, vec si tek stigao do 6. pesme Neprocenjivo... pa sta?! i ovako su im te pesme dobre?! Quote
AwakeN Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Mozda je bend dobar ali mislim da ce da zaumre odmah sutra tako da mislim takodje da je je bolje da stoji u predlozima... Quote
In The Flesh Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Ovaj bend osnovao je gitarista daleko znamenitijeg Labyrinth-a, tako da uopšte nije u kategoriji "nikad čuo", jedino što je novi bend u pitanju. Pa ti si danas cuo za njih Drugo, ako većina ljudi nije čula za neki bend, to ne znači da je loš. Naprotiv, ima dosta manje poznatih, a dobrih bendova, dok su neki mnogo poznatiji - najžešća sranja, ali neću da ih imenujem, da me ne bi banovali. Ajde spomeni ih,pliz. Treće, kako ja mogu da otvaram teme o još manje poznatim bendovima na Heavy podforumu i da mi niko ne kenja zbog toga? Odgovor - zato što tamošnji moderator ohrabruje tako nešto, za razliku od moderatora ovde, koji to sputavaju (zbog čega su mi zatvorili temu Arida Vortex). Svaki podforum prica za sebe,kao i moderator. Najbolje da je nijesu zatvorili. I četvrto - pošto ti @Ash nisi moderator, gledaj svoja posla i pusti nas da diskutujemo o bendu. Vi ne diskutujete o bendu nego o tome je li power gej ili nije i torpedovanju pjevacice,zato kuš. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 30, 2009 Author Report Posted May 30, 2009 Pa ti si danas cuo za njih Ajde spomeni ih,pliz. Svaki podforum prica za sebe,kao i moderator. Najbolje da je nijesu zatvorili. Vi ne diskutujete o bendu nego o tome je li power gej ili nije i torpedovanju pjevacice,zato kuš. uu izvini gospodine: nemojslucajnodajenekootvorionekutemuonovombendu! brate kolko ima tema na kojima se misstopickuje o mnogo glupljim stvarima! Quote
FëanorSonOfFinwë Posted May 30, 2009 Author Report Posted May 30, 2009 Neka,kiddo,budi dobar. bicu ciko xD (stariji se mora slusati) Quote
Telcontar Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Ja sad stavljam da se skida album, ali znam da zelim pevacicu da analno i oralno zadovoljavam vishe puta u toku jedne noci ... Quote
WindrideR Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 E to je pravi fan!!!! Posalji im to na mejl. Da vidi zena koliko je cene... Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Ja sad stavljam da se skida album, ali znam da zelim pevacicu da analno i oralno zadovoljavam vishe puta u toku jedne noci ... Ja želim vaginalno. Mada može i među sise... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Ja želim vaginalno. Mada može i među sise... zanimljivi predlozi... slazem se sa vasim izlaganjima... Quote
Recommended Posts