Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa to je fantasticno :D Mada cudi me da se tek tako desava s obzirom da sam cula da je Srbiji PayPal odavno dao zeleno svetlo ali se ceka/lo da donesemo par nekih zakonskih regulativa (pa sam kontala cekacemo jos pola milenijuma). Ispade da nije tako? :confused:

Posted

Nisi jedina bila... Ja prvi nisam verovao da ce do kraja godine uopste srediti to, kad jutros zove me jedan lik (broker taj) da se dogovorimo za web sajt (neki e-ducan i tako to) i ja odem tamo, mic po mic, on meni isprica, da Reiffeisen banka sklapa ugovor sa Pay Pal-om i da se trziste zvanicno otvara 1. aprila... Ja ono, hepi kao kuce u liftu :D

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Hrvati i Bosanci su dobili mogućnost da primaju novac od 10. aprila, ne samo da ga šalju, a mi još ni taj prvi korak nismo uspeli da obezbedimo. Sjajno.

Posted

Ma, nema ništa od PayPala kod nas. Najbolje je izvaditi Visu Internet u Intesi i registrovati se na BiH, Hrvatsku ili Mađarsku.

Posted

Ma, nema ništa od PayPala kod nas. Najbolje je izvaditi Visu Internet u Intesi i registrovati se na BiH, Hrvatsku ili Mađarsku.

Ma bice PP samo plitko smo mi trziste.

A i jebo PP bolje da ne dodju samo uzimaju pare, sta god mi je trebalo preko PP da nabavim-nabavio sam.Slanje novca me ne interesuje.

E ako bi dali primanje(sto nece nikad uraditi) to bi bio posao.

Posted (edited)

Kao i slovenci..a oni imaju pp ne znam ni ja koliko dugo. Kad bi ga kod nas uveli, samo bi mogli da kupujemo sa neta. Pricao mi je covek koji ima pp preko austrije da su transakcije koje obavlja najkvalitetnije kad ih radite preko austrije ili engleske, a svi ostali imaju probleme.

Edited by Ozziris
  • 4 months later...
Posted

Ma samo se registrujte na Sloveniju ili Makedoniju i vrsite poslovanje preko paypal-a kako vam odgovara. Laganica sve prolazi. Nista ne zaluta nikada, sve stize kako treba.

Posted

Onda to nije nesto bilo regulisano kako treba ili je bilo nekih drugih problema. Sve u svemu, znam da nije moglo da ode. Ali dobro, moguce je da je to bilo subjektivnog karaktera, do nasih accounta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...