Jump to content

zabrana pushenja na javnim mestima  

111 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Zastupam ovaj radikalni stav zato sto su svi odjednom postali na taj dim tako strasno osetljivi, umiru svi od toga, guse se, ne mogu da disu, povracaju, kao da jedu govna, momentalno svi padaju u nesvest, ako jedna osoba zapali odjednom sve se pretvara u crno i svi smrde do poslednje dlake na taj dim i to se nikad nece oprati.

I to je tako strasno, neko zapali, svi nepusaci odmah beze i skacu jer oni momentalno krecu da umiru.

Apsolutno imam toleranciju tamo gde mislim da treba da je ima, i imam razum i prirodan osecaj za malu decu, stare ljude, bolesne, ljude kojima smeta dim na zdravestvenom nivou, ali necu svakoj placipicki koja ce da se sad usmrdi od moje jedne cigarete da pokazujem nijedan znak tolerancije.

Sad me kamenujte, ali stvarno kukate preterano.

@dzoniz - Pusi kurac i zaobidji me jebeno.

dragi retardu,

niko nije ODJEDNOM POSTAO osetljiv, već je to uvek tako bilo... sada je samo počelo više o tome da se priča...

svim ljudima smeta duvanski dim na ZDRAVSTVENOM NIVOU... zato što je nezdrav...

hajde wub wub, ovo ono...

Posted
@sisus - Ne.

Kul. Jel dolazis na sledece okupljanje? Planiram da se najedem pasuljcine, pa ono, sescu pored tebe, posto tebi ne smeta. ;)

Posted

@ Veronika

Дим СВИМА смета "на здравственом нивоу". Сасвим сигурно не доприноси бољитку стања респираторних органа...

А што се смрада тиче, ствар је прилично једноставна: ако теби, или било ком пушачу, смрад прија, или, макар, не смета, код мене то није случај. Ја волим да лепо миришем, а још више волим да удишем ваздух који не смрди на дим.

Иначе, мени је посебан ужитак концерт без дима. Шта сад? Да ја не идем на концерте, зато што ти и теби слични не можете да изађете на минут или два и испушите шта имате? Да, сад ја треба да сам толерантна према вама... Riiight.

Posted (edited)
Zastupam ovaj radikalni stav zato sto su svi odjednom postali....

Nije odjednom,smetalo mi je oduvek ;)

Verujem da je tako i sa ostalim nepusacima

Poenta je da dim oko pusaca ne deluje bas blagotovorno na ljude oko njih i koji cigarete ne konzumiraju

Ako se vec vi trujete treba da pazite da ne trujete i okolinu sto obicno nije slucaj jer su ljudi mahom prilicno bezobzirni sto se toga tice pa se bas zbog takvih i donose ovakvi zakoni

Ili ces da pazis gde purnjas ili ce te lupiti po usima a i novcaniku-tako je u svim zemljama koji se brinu za opste zdravstveno stanje svoje nacije ;)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted
Dolazim. Sedi.Ja cu da duvam dim u tebe.

Dogovoreno. Bas me zanima ko ce duze da izdrzi. Duvanje u facu vs. prdjenje u facu.

Mislim, stvarno. :rolleyes:

Posted
prdez u facu ume da bude letalan,

Ma kakvi, moj prdez ti je kao cigareta. Nit' smrdi, nit' ikom smeta. Osim bolesnicima i astmaticarima, ali necu pred njima.

Posted (edited)

Vidim da ce se pre vaseg sledeceg mitinga ekipa nepusaca nakrkati pasuljchine i sesti na tesno s Veronikom, orkestrirajuci iz sve snage. :)

Sweet suffering :lol:

Edit: pretek`o me Siske :)

Edited by House of Voivod
Posted
Zastupam ovaj radikalni stav zato sto su svi odjednom postali na taj dim tako strasno osetljivi, umiru svi od toga, guse se, ne mogu da disu, povracaju, kao da jedu govna, momentalno svi padaju u nesvest, ako jedna osoba zapali odjednom sve se pretvara u crno i svi smrde do poslednje dlake na taj dim i to se nikad nece oprati.

I to je tako strasno, neko zapali, svi nepusaci odmah beze i skacu jer oni momentalno krecu da umiru.

Apsolutno imam toleranciju tamo gde mislim da treba da je ima, i imam razum i prirodan osecaj za malu decu, stare ljude, bolesne, ljude kojima smeta dim na zdravestvenom nivou, ali necu svakoj placipicki koja ce da se sad usmrdi od moje jedne cigarete da pokazujem nijedan znak tolerancije.

Sad me kamenujte, ali stvarno kukate preterano.

Evo, ja ne volim pušenje, ali nemam ništa protiv ljubljenja sa devojkom koja puši.

Posted
Evo, ja ne volim pušenje, ali nemam ništa protiv ljubljenja sa devojkom koja puši.

Ti bi se ljubio sa svakim, samo je problem sa druge strane :)

Posted
Ипак сам купио Данхил. :smoke: Леми је био у праву. :da:

Slusaj me cesce,spremam razna iznenadjenja. :da:

Dunhill je najbolja cigareta ikada!

All hail British American Tobacco! :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...