VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ma sve sto treba.Ako treba namerno cu da kad vidim da mi se neko mrsti ko one babe u prevozu da mu duvam dim. @Gojko - Kad razmislim, bice neko da placa i pice i kaznu, haha
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Врло зајебано. Као дете које намерно просипа супу по себи.
Bejbe Kompajler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ima, kako nema.... rak pluća, jezika, grla, opali zubi i kosa, pušačke noge i ti fazoni
Sisus Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Izvoli definiciju pojave o kojoj govorim, pa reci svima koji su pozitivno glasali za nju da su šabani: http://vukajlija.com/necu-vise-nikad-nevinu/67960 Šabančina si ti. Sta je Prince, smeta kad neko fura tvoje (glupave) fazone? За сваки пост који ти се не допада си написао да је лупетање. Zato sto nema ni jedan jedini argument. Pa onda tako reci,sa tim se slazem.Ti govoris,gde nema nepusaca.To je vrlo opsiran pojam,i jeste lupetanje gluposti. Jedno sam siguran,i pored svoje tolerancije i slaganja sa restrikcijama pusenja na javnim mestima,znam da bilo kakav zakon da dodje,u kafancini ne tolerisem i ne pridrzavam se zakona!Kome smeta,ima vrata i napolje.Ja dok pijem i dajem muzici pare,ima da pusim sve u sesnaest. Ko je sada fasista i netolerantan? P.S. Ostavi koji dinar i za inspektore. Врло зајебано. Као дете које намерно просипа супу по себи. Batina je iz raja izasla.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Od tih umrlica omiljena mi je 'Zelite bebu?' - 'Pa ne trenutno, hvala '. Mada, u principu, sve ovo sto vi pricate meni deluje PREVISE, oko sebe bar imam dosta pusaca, a oni koji to nisu apsolutno nikada nisu kukali u toj meri da crkavaju. Vrlo sam srecna sto imam takve ljude oko sebe.
23/16 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 I meni je drago sto je svaki 10. covek kojeg znam pusac. Svaka ptica svome jatu ...
Nisko_Se_Mazim Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Po ovom glasanju mislim da je narod rekao svoje Stoga pusaci-GTFO
Feral Ghoul Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Bolje grob nego dim (grob nas svakako ceka od dima ) , bolje rat nego smrad !
Routasydän Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Meni je prva socijacija, kada neko kaze pusac, turcin srednjovekovnog izgleda, koji sedi u full opremi, prekrstenih nogu i duvani .... i smrdi
Nisko_Se_Mazim Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Ono sto je posebno interesantno ovde je da pusaci jos pokusavaju da opravdaju(podilazeci svom poroku )kako to nije nista strasno,sta je malo smrada i dima i na taj nacin ustvari daju oduska svojoj zavisnosti u kranje sebicnom fazonu tipa boli me kita hocu da zapalim kada ja hocu i gde ja hocu Neko moje iskustvo (imam dosta drugara koji puse,rest assured )je da ih mahom boli kurac da li ce nekome ko ne pusi dim smetati ili ne-milion puta sam se uverio u to Uostalom poenta nije da se cigare zabrane total vec da se propise na kojim mestima se mogu slobodno konzumirati Edited June 3, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Routasydän Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Svi moji prijatelji znaju da mi to smeta, tako da i ono nekoliko njih pusaca se suzdrzava da ne pali kad je kod mene u rezidenciji. Znaci postuju me i znaju da se ne proseravam i da mi zaista smeta. A u kolima, ne dao Bog da neko zapali. Izbacio bih ga istog sekunda (ako kazem da ne pali a lik me iscoolira, znaci da ima najgore misljenje o meni) i onda posle moram da ribam unutrasnjost sa "Merom" da bi izbacio taj "miris". Ali kazem, srecom pa me svi moji prijatelji ispostuju i nema problema, isto kao sto ja postujem neke stvari koje su njima bitne
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jedno sam siguran,i pored svoje tolerancije i slaganja sa restrikcijama pusenja na javnim mestima,znam da bilo kakav zakon da dodje,u kafancini ne tolerisem i ne pridrzavam se zakona!Kome smeta,ima vrata i napolje.Ja dok pijem i dajem muzici pare,ima da pusim sve u sesnaest. U Hrvatskoj su brojni poznati lokali zatvoreni upravo zbog restriktivne primene zakona.
MissionVao Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Zakona jos nema, i ako ga bude, krsicu ga i placacu 20 000 svaki put, jebite se nepusaci i crknite od mog dima ! Tjeeee, bio bi smak sveta kad se ne bi svadjali. Opet ko sa pederima, vise onih koji zamisljaju pusace i sebe u horor situacijama nego sto zaista ima ljudi kojima to smeta na 'zivot ili smrt' bazi. Delujte lokalno, kad vam neko smeta recite mu. Zakon ce biti donet kad-tad i sasvim sigurno nece biti totalno restriktivan (ipak smo treci u Evropi po pusenju, valjda). Zato ne znam sto se iko uzbudjuje. Mada bilo bi zabavno gledati bare knuckle fight izmedju strastvenih pusaca i hipohondara Kao kad je Uwe Boll izazvao kriticare da mu se naje*u keve u ringu Eto ideje za Veroniku
LazaGNR Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) ... jebite se nepusaci i crknite od mog dima ! OK,rekao sam da ce se sledeci prekrsaj na temi sankcionisati,pa - evo. (EDIT:hehe,moj 11111. post ) Edited June 3, 2009 by LazaGNR
Josif Visarionovič Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pusenje je kao i narkomanija samo blazih simptoma.Nemas cigaru,postajes nervozan i skroz ti je ok sto ce se drugi ljudi gusiti u tom smradu jer je tebi taj smrad ok.Ni u kom segmentu niste u pravu i toga ste svesni i samo zbog te zavisnosti vi krvnicki branite svoje stavove koji nemaju veze sa mozgom.
Vresište Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) .... Edited June 3, 2009 by matatrtaDtopikkiller
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jašta, uprava Filipa Morisa živi jako lepo od vas, zato vam se i zahvaljuju.
Zen Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Hajde hajde na krv i noz i dim... zakljucavam. Uostalom, vecina je rekla svoje
LazaGNR Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Aj' sacekaj jos malo @pusaci:lakse malo,zapalite ako ste previse nervozni @nepusaci:i vi lakse malo,vidite da je ovima 'dogorelo do nokata' Ko bude flood-ovao/flame-ovao/vredjao druge zbog neistomisljenja (bilo pusac/nepusac)/imao slicne ideje - bice sankcionisan Edited June 4, 2009 by LazaGNR
vudun Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Брате, двадесет и кусур страница је исписано. Нема шта већ није речено, са обе стране. Не капирам зашто си откључао тему.
LazaGNR Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Ako ima jos neko nesto da kaze,neka kaze. Ako ne - najmanji je problem zakljucati. OK,ako te ne zanima tema - imas druge Ne znam sta da kazem... Edited June 4, 2009 by LazaGNR
death angel Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Aj' sacekaj jos malo @pusaci:lakse malo,zapalite ako ste previse nervozni @nepusaci:i vi lakse malo,vidite da je ovima 'dogorelo do nokata' Ko bude flood-ovao/flame-ovao/vredjao druge zbog neistomisljenja (bilo pusac/nepusac)/imao slicne ideje - bice sankcionisan Aj, bash je zanimljivo Nego, pazi kako se izrazavash; saznali smo da sankcionisati znachi i zabraniti i odobriti @pushachi: bash mi je drago shto mi nije potrebna cigareta da bih se smirila
Recommended Posts