azal Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nas verni moderator, pevac benda Space Eater, metal guru i pre svega veoma dobar prijatelj Bosko Radisic aka RNA i njegova sestra su poginuli sinoc u pozaru koji je izbio u njihovoj zgradi na Vozdovcu. http://www.blic.rs/hronika.php?id=95501 pocivaj u miru Bosko Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Au, brate... Ne verujem... Šta ti je sudbina. Quote
vudun Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 НЕМОГУЋЕ!!!!!!!!! Синоћ је постовао на форуму! Не могу да верујем. ШОК! 1 Quote
SkullKrusheR Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 chitam i ne verujem... ne verujem... ovo je neshto najgore shto je moglo da se desi za danashnju srpsku metal scenu za koju je, po meni, boshko bio najvaznija lichnost. tresu mi se ruke dok kucam... R.I.P. brate... 1 Quote
In The Flesh Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da vjerujem. Nijesam znao momka,ali ovo je strasno! Neka pocivaju u miru..... 1 Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sinoć smo raspravljali o pravopisu... Nek' ide sve u kurac, on najmanje zaslužuje da ovako završi... 1 Quote
Apeiron Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kakav uzas, ne znam sta da kazem.. Pocivaj u miru Bosko. 1 Quote
Mr.Hate Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pa menjali smo ploce i imali super kontakt,stvarno mi je zao.E nista gore nisam mogao danas da cujem.Neka pociva u miru nas drugar.Bog da mu dusu prosti,njegovoj sestri takodje. Jel zna neko detalje,kako da nisu mogli da ih spasu? Quote
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Најежио сам се. Не знам шта друго да кажем. 1 Quote
Uruk Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 ne mouce, ne mogu da verujem uzas pocivaj u miru Bosko Quote
Duke Of Borca Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Velika tragedija... Pocivajte u miru... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebote, ne znam sta da kazem... Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sad sam čuo. U neverici sam potpunoj. Strašno, prestrašno. Quote
Шöне Мики Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) jebem ti sunce....sta ti je zivot e....steta za ljude,stvarno. R.I.P Edited June 3, 2009 by Шöне Мики Quote
azal Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Pa menjali smo ploce i imali super kontakt,stvarno mi je zao.E nista gore nisam mogao danas da cujem.Neka pociva u miru nas drugar.Bog da mu dusu prosti,njegovoj sestri takodje. Jel zna neko detalje,kako da nisu mogli da ih spasu? pozar je izbio u prizemlju grade, a oni valjda videli i krenuli da silaze sa sedmog sprata i ugusili se u dimu silnom iako su brzo vatrogasci reagovali. Quote
Baal Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebote! A baš sinoć čujem kako mojom ulicom prolaze i policajci i vatrogasci pošto živim blizu Kraljevačke, bedak jebote. Moje iskreno saučešće i porodici i prijateljima i počivaj u miru Boško. Quote
ALEXIE_AIC Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pocivajte u miru... Malo je reci tragedija... Quote
Dead Man Walking Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ju brate, ja sam mislio da se neko šali dok nisam video ovu temu... Jebem ti život... Quote
_powerslave_ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Au jbt, ja sam pomislio da me ortak zeza kad mi javio...Jebem ti zivot...Shta da kazem, pochivaj u miru....strashno Quote
Recommended Posts