Night's Blood Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 I ja sam se nadala da je neka bolesna sala. Strasno... Moje saucesce porodici. Quote
Wolfshade Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) I ja sam malopre saznala....uzas! Nemam reci! Moje iskreno saucesce porodici i bendu. RIP druze stari Edited June 3, 2009 by Wolfshade Quote
Buddha Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 u soku sam... iskreno saucesce porodici, prijateljima i drugarima iz Space Eatera. pocivaj u miru Bosko druze... Quote
Маузер Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Uzas. Stvarno uzasna vest. Moje saucesce porodici i prijateljima. Quote
Sinstrel Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pocivaj u miru druze... bila mi je chast poznavati te... Quote
Drogarito Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebala vas srpska metal scena! RIP BOSKO. Quote
Man From The Crypton Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 STRASHNO !!! Shokiran sam i nadao sam se da je greshka dok nisam dobio potvrdu !!! Neka im je laka zemlja !! Quote
WIZARD OF GORE Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 šta ti je život...... RNA nek ti je laka crna zemlja. Quote
Sale B.C. Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da verujem!!! Godinama smo se viđali na raznim metal manifestacijama, počivaj u miru saborče!!!! Quote
Sisus Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da verujem! U totalnom sam soku, sav sam se najezio. Nisam licno poznavao Boska, ali mi je uvek delovao ok, i kao pristojan sagovornik za raspravu. Najiskrenije mi je zao. Pocivaj u miru. Quote
Shix Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Saznao sam pre 5 minuta i izgubio sam se. Ne mogu da verujem. Moje saucesce! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ma jebem ti zivot... Pocivaj u miru Bosko Quote
Lunar Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Veoma marlujiv kolekcionar i znalac Thrash metala i uopshte metala. Izgledao mi je kao chovek posvecen onome sto voli i istrajan da izgura SE napred u poznatije vode. Uvek je bio tu da pomogne ljudima u davanju saveta oko bendova i njihove promocije. Strashno......... RIP Quote
Thrasher Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sta covek da kaze posle ovakvog dogadjaja ? Stvarno nemam reci. Pocivaj u miru i laka ti zemlja.Saucesce porodici i prijateljima. Quote
azal Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 (edited) ljudi, postavio sam ovu sliku na myspace stranicu draconic-a u cast prijatelju sa kim smo svirali na akademiji pre manje od dva meseca. ko hoce moze isto da ucini. Nije postojao covek koji je vise voleo metal o Boska. Kad ti prica o ploci koji je kupio, kad ti objasnjava Karlo kako ga Bosko tera 2 puta zaredom da gleda koncert Laaz Rockit-a sto je nabavio, i osmeh na njegovom licu. Svi koji su ga videli na bini sa Space Eater-om znaju kako je on iskreno uzivao i vole heavy metal i koliko se borio za ovu vrstu muzike. Vidi se u svakom aspekti space eater-a pre svega, koliko je sve to "classy" i koliko je truda ulozeno u svaki detalj albuma i nastupa. Bosko je uzor meni da uvek ostanem iskren prema muzici kojoj volim i da pre svega radim sve ovo zato sto uzivam u tome i sto me metal ispunjava na nacin koji nemogu ni pare ni kola da me ispune. hvala ti na svemu druze. RIP Edited June 3, 2009 by azal Quote
Vitamin K Experience Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da verujem. Šok. Jebala vas srpska metal scena! RIP BOSKO. Quote
imaginos Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 upoznao sam boska pre jedno mesec i po, i zgotivio ga posle 2 minuta. secam se da mi je tad bas bilo drago sto sam ga upoznao i pomislio sam "totalno sjajan lik". koji bedak... Quote
Imenjak Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 strashno... u shoku sam... i dalje ne mogu da verujem... pocivaj u miru Bosko! zao mi je sto te necu vise vidjati... Quote
Morphy Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kakvo sranje ovo nije moguce, nije mi dobro :( Tesko mi je i da poverujem. Quote
behemoth Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 sranje sranje sranje :/ vidimo se nekad brate Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Нека им је лака црна земља... Quote
darthmoog Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 U shoku sam potpunom... Pocivaj u miru Bosko. Quote
Recommended Posts