Buried in Smoke Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 nisam poznavao decka, ali sam znao da je rna sa foruma.. u ovakvim trenucima covek ne zna sta da kaze.. pocivali u miru.. Quote
Melodicus Deathus... Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Neka pocivaju u miru. Uzas... Quote
MEGGY Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Znaci jutros citam na sajtu B92 o ovome..kad ono...no speech...r.i.p. Quote
Grobodan Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Reči su jednostavno bedne. Počivaj u miru Boško Quote
Nixx Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Čuo sam za ovu nesreću jutros, ali sam tek sada saznao ko je u pitanju. Još sam u šoku, užas...nemam reči. R.I.P. Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Brate znam te duze od 10 godina, najmanje ovde preko foruma , najvise iz generalno Metal zivota, doba fanzina, kaseta i LPa... Ovo je nastavak tvog puta dalje! SLAVA BRATE! Quote
Invictus Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sta da kažem? Jedan divan čovjek i veliki i iskreni borac za metal nas je napustio mnogo prije vremena. Slava mu!i Quote
Puma Lasica Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da verujem! Pocivaj u miru... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 STRASNO!! nemam reci... RIP Bosku i njegovoj sestri! Ako neko sazna kada je sahrana, neka postuje.. Quote
*Nameless* Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nisam poznavao lika, no zaista mi je zao... Neka im je oboma laka zemlja... Nem rijeci covjece... Quote
Red Viper Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Izgubili smo velikog ljubitelja muzike i jos veceg coveka.... Pocivaj u miru druze. Quote
Mr.Hate Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 pricali smo na forumu i stvarno mi je delovao kao super lik i oduvek sam se divio njegovoj kolekciji ploca. Ovo je fotografija iz njegove sobe,nazvao ju je "Moja bedna kolekcija"... Quote
Simadin Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kakva jebena vest me docekala malopre kad sam ustao Pocivaj u miru. Quote
Milogled Bluff Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Bole, R.I.P. Ostali smo bez jednog od naboljih ljudi na sceni... Nećemo te nikada zaboraviti... Quote
metalstorm Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Užas, kao što reče čovek pre mene život je vnogo, danas te ima, sutra te nema. Strašno. Upoznao sam ga. Malo smo pričali jednom, ali dovoljno da se sada ježim i ne verujem da ovo pišem. Počivajte u miru i saučešće porodici. Quote
michelle Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Moje najdublje saucesce porodici i prijateljima. Velika tragedija, dobar covek. Pocivaj u miru, Bosko. Quote
Natasha! Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da verujem... Iskreno mi je žao Nek počiva u miru... Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Dosta je uticao na moj muzički ukus otkako sam na forumu, moram da priznam. I uvek sam u njemu imao dobrog sagovornika, bez obzira što sam mu išao na živce. Puno bendova sam počeo da slušam na njegovu preporuku. Više puta su me zajebavali da pričam sam sa sobom na temama o malo poznatim bendovima na heavy podforumu. Sad ću izgleda pričati sam sa sobom još više, pošto njega nema... Quote
Elldamar Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Znaci jutros citam na sajtu B92 o ovome..kad ono...no speech...r.i.p. Upravo...prochitao vest chim sam doshao na posao,jer sam nekada stanovao bash u tom kraju i nikada mi ne bi palo na pamet da je Bosko u pitanju RIP prijatelju! Quote
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebala vas metal scena, retardi, kome je sad to bitno? Quote
Partibrejkers Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 uzasno umetnici ne zasluzuju da umru tako Quote
Recommended Posts