igoraki Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Strašno je blaga reč...Počivaj u miru RNA Quote
Galadriel Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 RIP Boshko i Marija.... na zalost jos nema informacija o sahrani... Quote
Red Viper Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Secam se kad mi je gostovao u emisiji,znao je da nece imati prevoz do kuce kasnije i da ce morati da pesaci.. Ali zbog benda i muzike mu nista nije bilo tesko! Jaooj Quote
Dushan S Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Znao sam ga godinama, jako dobar momak. Kakav užas. Quote
AstralliS Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 U totalnoj neverici sam. Prosto ne znam šta da kažem, poznavao sam Boška, ne tako dobro, ali sećam se 2005. godine, svirke Desastera, pokazivao mi je svoj The Vault zine. Kasnije smo proširili našu saradnu i odradio sam nekoliko intervjua za njega, odradio mu web prezentaciju za fanzin. Pamtim ga kao finog momka, odličnog vokalistu, velikog borca za metal i entuzijastu, kakvi su retki na ovoj učmaloj sceni. Prijatelju, počivaj u miru. Quote
Postmortal Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Био је добар пријатељ иако се нисмо виђали често у последње време... Знам само да је увек био добар човек... Сестру нисам познавао, али кад сам чуо колико има година.... Не могу да се опасуљим већ 45 минута од кад сам сазнао... Од упознавања у Филозофу у јануару 2005, преко Гитаријаде, зајебанцијама по Србији, па до данас је увек био добар према мени, а сигурно и према другима... Могу да замислим како је људима који су се чули с њим непосредно пре несреће, а о породици да не причам... :cry: :cry: Не смемо допустити да се трујемо чињеницом да га више нема! Живот иде даље, Бошко међу нама! Почивајте у миру, Бошко и Марија! Quote
liMa neBa! XD Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Dosta mi je pomogao kao klincu, dok sam upadao u celu pricu... R.I.P. Quote
crusader84 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Auh čoveče ne verujem! A vidim i u novinama naslov i slušao na vestima o tom požaru i sve nikako da čujem/pročitam imena nastradalih, i sad vidim slučajno ovu temu... Poznavao sam čoveka i lično, legenda, ne mogu da verujem... :cry: Slava im! R.I.P. Quote
Chicken Little 420 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pocivajte u miru oboje! Strasna tragedija.. Darko & Downstroy Quote
Descender Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sad dosao s posla i otvorio forum, jos ne mogu da vjerujem. Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima. Quote
David Seaman Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nisam ga poznavao, sto mi nimalo ne umanjuje strahotu ove tragdeije. Neka im je laka crna zemlja. Saucesce rodbini i prijateljima. Quote
Telcontar Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kako se nezvanično saznaje požar je izazvala uključena grejalica koju je vlasnica ostavila bez nadzora kada je otišla da prošeta psa. Grejalica u sred Juna ? jebeni retard. :mad: :mad: Quote
Bejbe Kompajler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Reče Buca da će javiti kad sazna kada je sahrana... Quote
Mita Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Grejalica u sred Juna ? jebeni retard. :mad: :mad: sto bi rekla moja keva kuce je za avliju Quote
Guest Peleee Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 RIP Ne mogu da verujem!Pocivaj u miru legendo,bila je cast poznavati te! Pele i Mortero Quote
Mega_Deda Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 R.I.P. najboljem moderatoru najboljeg podforuma na yu metalu Quote
Patriarch Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 nemam reči, totalni šok... još uvek ne mogu da verujem... Quote
Prezir_99 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Страшна вест... Искрено саучешће породици и бенду. Слава палом брату Quote
vizigot Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Rna brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ne mogu da veerujem! Moje ISKRENO saucesce. Jos nisam svestan da ga vise nema Ja sam jedan od prvih njegovih (Space Eater) fanova. Bio je ljudina!!! Dusan iz Krusevca Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Imajte u vidu da će sahrana verovatno biti u Ubu... Quote
Galadriel Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 da sahrana je definitivno na Ubu... jos se ne zna kad ali bice da je verovatno u petak Quote
Recommended Posts