Konstantin Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Nista necu reci.Nisam jak na recima. Sve sto osecam stalo je u ovih par minuta. Poslednji pozdrav izuzetnom coveku i velikom prijatelju. Stratus Quote
angels deserve to die Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Breee, ja se sve neshto nadam da ce da iskoci od negde i da kaze: "Bre, ljudi, shto se palite, evo mene " Ali nema... Quote
Tower... Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ја сутра имам дуплу жалост. Дајем деди помен 6 месеци и сахрањују ми пријатеља... У пичку материну... Meni je danas umrla baba, koja mi je bila k'o otac. Koja dva dana... Quote
Sreta Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Pocivaj u miru RNA... zaista si bio Priest of metal ..... Quote
Khargash Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Nisam Te poznavao licno ali si mi uvek delovao kao super lik, racionalan, cestit i veoma pristojan... Jako mi je krivo sto moram ovo da pisem... Pocivaj u miru... i Ti i tvoja sestra, nek' vam je laka zemlja... R.I.P. Quote
Archibald Reiss Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Evo i slika Marije i Boska. http://www.blic.rs/hronika.php?id=95624 ...... Quote
Prinzessin Tinea Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Breee, ja se sve neshto nadam da ce da iskoci od negde i da kaze: "Bre, ljudi, shto se palite, evo mene " Ali nema... Isto... nekako sve imam osećaj da je još on tu i da je živ i da ovo nije istina.......... Baš me je potreslo sve ovo... Jadan naš Bole... ja još ne mogu da zaboravim neke naše "svađice" i onaj dan kad ga upoznah, kad smo svirali u Vranju 2006. Ali, dokle god ga mi pamtimo po najboljem i spominjemo, on je i dalje tu sa nama. Ili kako je neko već pomenuo na prošlim stranama: "Death is just the beginning of immortality" Quote
Night's Blood Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 "Only the good die young, all the evil seem to live forever..." Quote
Am. Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Tek sada saznah. Da covek ne poveruje! Katastrofa! Za Boska svako ko ga je poznavao, licno ili preko onoga sto je pisao, moze da kaze da je bas iskreno voleo metal i muziku i da se bas zalagao za njegovu promociju. Bosko je bio i sada jeste veoma svestrana osoba, dobar covek i dobar drug. U Arilju se jos prica kako je fenomenalno otpevao Mejdene sa uzickim bendom Albatros, na Ariljskom Rok festivalu. Bog nek' ti Dusu prosti i tebi i sestri. Dragi ljudi nikada ne umiru! Quote
Branko Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Pocivaj u miru druze... Vec mi nedostajes. Quote
RaVeN Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Prosto ne mogu da verujem sta sam upravo procitao ... Moje iskreno saucesce porodici i svim bliznjima !! R.I.P. Bosko & Marija Quote
Svarozic Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Kad sam video o kome to zapravo pricaju u vestima totalno sam se sjebao, iako se nismo previse poznavali... Nadam se da su otisli na neko bolje mesto... Slava! Quote
Postmortal Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 (edited) Стварно је невероватно како се сви смиримо и ућутимо тек онда када се деси нешто потресно по нас! До тада можемо да се пљујемо и гађамо анти-емо, анти-геј, анти-све срањима колико нам душа иште! То је једна туга! Најбољи пример је бомбардовање 1999: Пре тога се цела Србија тресла од којекаквих идиотских свађа и испада, а кад су нас рокнули, сви се одједном волимо, брат за брата, чувај ближњег свог... Ваљда нам је то у крви... Бедак је што ми тек сад схватамо колико смо у стању да волимо некога (само погледајте колико постова има на овој теми и све је јасно к'о дан!), а пре тога смо били прилично равнодушни! Типа, сви смо свесни да су људи са којима се виђамо и које знамо, живи и здрави и не размишљамо пуно о томе колико нам је само стало до њих и да такви остану. Као и увек, мора једна ЦИГЛЕТИНА да нас спуца у главе сваки пут како би нешто схватили, али ћемо опет временом заборавити... Да ли то значи да је свака патња подсећање на важност живота? И ако јесте, мора се повести рачуна... Боле, много нам свима недостајеш! Видимо се кроз пар сати! Понеси један Merciful angel! Нисам чак ни то стигао да набавим... Edited June 5, 2009 by Postmortal Quote
azal Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 nek stave moderatori sticky na temu da ne ide dole. Quote
... Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Пре око пет година смо размењивали неке дискове... Кад год год смо се видели, макар на кратко, уживао сам причајући с њим о музици и Убу... Нисам га видео сигурно већ пар година...и нажалост...више никад нећу моћи... Нека им је лака земља... Моје саучешће његовој породици... Quote
Mr.Hate Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Postmortal moje divljenje ovome sto si napisao,veruj mi da isto razmisljamo.Mnogi stariji drugari sve manje postuju na yumu bas zbog toga sto si ti pisao.Sada smo valjda shvatili neke stvari i volecemo se vise. Celog dana sam nesto radio u selu i nisam mogao da izbijem iz glave sve ovo,samo sam o njemu i njegovima razmisljao.Ceo se forum ucutao vec treci dan,ne znam ni sta da pisem vise na temama.Jedan deo ovog foruma umire sa njim.Cekam da veceras vidim drugare iz Alistera da ih pitam da li su mogli da idu za Ub. Svima sve najbolje i ostajte zdravo. Quote
Shores Of Antartica Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Konačno mi proradi komp... Znači stvarno tragedija. Imao sam tu čast da znam čoveka, i stvarno mi je žao da moramo da se oprostimo od jedne tako dobre osobe kao što je Boško. R.I.P Quote
Zen Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 kako li je sahrana prosla. ja bih dozivela infarkt i umrla sa njim. :'( U redu je Sherie, svi zalimo, a mnogi su ga ovde jako dobro poznavali za razliku od tebe. Shvatili smo da ti je zao, molim te da ostavish ovu temu dalje ljudima koji nisu postovali i izrazili svoje zaljenje. Hvala. Quote
Demonic_Alliance Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Namena ove teme je da se sete coveka oni koji su ga poznavali, a ne da se takmicimo u spamovanju. OK je ako i oni koji ga nisu poznavali licno izjave saucesce, ali nemojte da se "takmicite" u zaljenju. Hvala na razumevanju. Quote
Recommended Posts