crusader84 Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Pustih posle 100 godina onaj snimak Cynica iz BG-a, Rna svo vreme ispred kamere... Quote
Moody Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Било је овде неке расправе о једном концерту у СКЦ-у који је најављен као Смак, иако су у питању били гос'н Најда и екипа. Точак није уопште био на видику. Углавном, водила се расправа, сви смо се сложили да је труло, а откуд он нађе баш мени да пише, немам појма. Вероватно зато што сам модератор или нешто слично. Елем, каже човек следеће: "Dosta vise aman sa tim proseravanjima o prisvajanju imena.Idete mi svi vi poznavaoci muzike na kurac bre.Kad sam ja prisvajao ime Smaka?Pa ljubite u kurac onog idiota Borisa,a ne znas da se zbog njega i raspala grupa koju volis.Covek mogo uzivo da otpeva dve pesme.Svi ste vi idioti definitivno.Pustite me na miru,krajnje je vreme.Najda" Ја му фино разложно све обајсним, а он мени даље каже: "Po toj logici ti bi trebalo da budes moderator nekog pop sajta,a ne tzv. yumetal varijante. Gadi mi se sta sve lupetate o meni.Na kraju krajeva i treba da postoje takvi kao sto si ti jer potvrdjuju tezu kolika smo cobanska zemlja.Uglavnom tebi slicni i namecu svoje misljenje o muzici,a blago receno,veze nemaju.Bez uvrede,ali ja to mislim a vi samo to potvrdjujete svojim lupetanjima. Za pevace koje se palite uslov je da pevaju dva tona,a2 i h2.To je vas parametar. I sta ja da pricam sa vama o muzici,kad ste u odrpanim Maiden majicama,masne kose i puno kompleksa. Kad budes imao prilike da ukapiras sta sam ti uopste rekao,verovatno ces biti deka koji cirka kaficu u nekoj birtiji. Pozdravi sve tvoje drugare.Sledeci put kad me slusas stavi vatu u usi da ti slucajno voda ne udje u njih. Ja sigurno vise volim Smak od svih vas zajedno i zrtvovao sam dobar deo svog zivota i mladosti da bih Tocku bio veran,a vi optuzujete i serete. Ja nikad nisam napisao Najda Smak,to su radili menadzeri.Nekoliko svirki sam otkazivao zbog toga,pa i taj tribute to Smak je bio grupi u cast,a ne meni.Kao trojka smo zvucali bolje nego sa sve pokojnim Lazom.To su bile obrade,a valjda toliko mozes da ukapiras sta znaci tribute. I na kraju ja sam od Smaka pokupio ono najbolje,a vi ste jos uvek u "74.-oj god.Zao mi vas je ponekad koliko ste ograniceni.Neka je Boris ziv i zdrav,takodje i Kerber,mislim Gale.U svakom slucaju nemerljivi su u odnosu na sve vas. Ako neko treba da bude odgovoran to su upravo menadzeri i sa tim zavrsavam.Imam svoju muziku koju tek necete da skapirate.Poseti www.myspace.com/deliveranceinc pa poslusaj malo pesme Idolatry i Inside the circle. Uzivaj u dobroj muzici i zelim ti sve najbolje. NAJDA" Да ли је потребан икакав коментар? Ovo podebljano me je zaintrigiralo kad sam prochitao sad.... 1 Quote
PuPaK Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Kako mi prokleto nedoostaje...... Quote
Ајлин Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Eh, Pupak... Četvrtak, 3.12. u 11h na groblju. Quote
Bejbe Kompajler Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 http://www.myspace.com/atlantidaband Na linku iznad možete čuti pesmu posvećenu Bošku! Quote
Маузер Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Bas sam se setio svirke iz Sremske Mitrovice. Plenio je kao najbolji. Nedostaje. 1 Quote
MilickO Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 (edited) Znachi srce mi se kida... Kad sam ovo video na Tv prosto nisam mogao da poverujem... BOSKO POCIVAJ U MIRU!!!!! Edited February 28, 2010 by MilickO Quote
Lucifer je moj drug Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Ne znam coveka, ali neka R.I.P. ... Quote
Ајлин Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Datumi, ko želi da dođe: Osveštavanje spomenika je 7.5. Godišnji pomen je 29.5. Quote
Шарки Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Данас је тачно годину дана... Нисмо те заборавили, Бошко! Почивај у миру. 4 1 Quote
Mr.Hate Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Nikada i necemo.Poslusajte Alister-ovu "U mraku svemira" sa novog albuma "Otrov" posvecenu Bosku. Quote
Vuk Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Shefe, setih se nashe poslednje svirke par meseci pre nego shto cesh a nas napustish... Jbt, kao da je juche bilo. 1 Quote
azal Posted July 14, 2011 Author Report Posted July 14, 2011 uzas, ja idalje ponekad tripujem da ga vidjam po gradu kad vidim nekog lika koji malo lici na njega. Quote
azal Posted June 4, 2012 Author Report Posted June 4, 2012 ako sam gledao slayer i annihilator sinoc RIP druze Quote
Grobodan Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 I posle tri godine sve što bih rekao je jednostavno suvišno, praznina iza Boška nikad neće biti popunjena. 1 Quote
LetTheMetalFlow Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 R.I.P. Boško !! Jedan od najboljih Thrash Metal Vokala ikad u Srbiji Quote
Recommended Posts