~MaX~ Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 It makes my stomach turn, and it tears my flesh from bone, how we turn a dream to stone, and we all die young... pochivaj u miru bole.. Quote
SlaughtererKralj Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Kakva tragedija... Saucesce porodici i prijateljima. Quote
White Man Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ово није могуће!!! Сад сам прочитао у новинама и умало се нисам онесвестио!!! Дајте људи, реците да ово није истина!!! Аааааааaaa!!! R. I. P. :( Quote
Vule iz Kule Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 U ovom tužnom trenutku blago olakšanje mi daje to što vidim da smo sada svi mi metalci sa ovog foruma solidarni. Uvek su se vodile žučne rasprave, uglavnom oko različitih muzičkih ukusa, ali sada smo shvatili koliko je sve to beznačajno... I ne možemo se oko svega slagati, ali hajde da ostanemo ovako solidarni, kao jedan. P.S. I dalje sam u neverici i svaki put mi je sve teže kako čitam iz različitih postova da Boška više nema... Quote
Rob Swire Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Da,rekao mi je da cu se prijatno iznenaditi kad chujem za iznenadjenje koje spremaju,i posle par dana on odushevljeno priha o tome da ce svirati pre takvih velikih bendova....Stvarno tuzno.....Ali idemo dalje,pricha se ovde ne zavrshava,nadam se da ce ovo biti za nauk svima nama koji se potajno ne podnosimo iz chiste sujete i ljudske gluposti....Mnogo je sujete i prozivanja na domacoj maloj i jadnoj sceni,i tek kad se ovako neshto desi ljudi shvate koliko su sve te stvari nebitne i koliko je bitno da se drzimo zajedno....shto nazalost niej bio sluchaj.... Sve ove svirke koje ce se organizovati u njegovu chast trebale su se organizovati dok je bio ziv i ne samo u nejvogo ime nego u ime svih nas koji volimo ovu muziku,ovako,kasno smo se setili ali ce nam valjda ovo biti za nauk.....Njega vishe nema ali dosta je toga ostalo iza njega i mislim da bi svi jednim delom trebali na nejga da se ugledamo kad je u pitanju entuzijazam i zelja da se uchini neshto vishe za metal osim pukog preslushavanja i raspravljanja....... R.I.P. lepo receno, slazem se potpuno. Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 U ovom tužnom trenutku blago olakšanje mi daje to što vidim da smo sada svi mi metalci sa ovog foruma solidarni. Uvek su se vodile žučne rasprave, uglavnom oko različitih muzičkih ukusa, ali sada smo shvatili koliko je sve to beznačajno... I ne možemo se oko svega slagati, ali hajde da ostanemo ovako solidarni, kao jedan. Voleo bih da mogu da se složim s tobom, ali imam dovoljno lošeg iskustva sa solidarnostima nastalim u stresnim okolnostima. Quote
Vule iz Kule Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Daj bar jednom prestani da baksuziras... mislim, sve je to na nama, daj da cenimo malo zivot... Edited June 4, 2009 by Vule iz Kule Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ne baksuziram, govorim u svoje ime. Nemam ništa protiv da ti ostaneš pri optimističnom stavu. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 U ovom tužnom trenutku blago olakšanje mi daje to što vidim da smo sada svi mi metalci sa ovog foruma solidarni. Uvek su se vodile žučne rasprave, uglavnom oko različitih muzičkih ukusa, ali sada smo shvatili koliko je sve to beznačajno... I ne možemo se oko svega slagati, ali hajde da ostanemo ovako solidarni, kao jedan. P.S. I dalje sam u neverici i svaki put mi je sve teže kako čitam iz različitih postova da Boška više nema... Potpuno se slazem, i zao mi je sto je moralo ovako nesto da se desi da bi to shvatili... Quote
Zoidberg Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Oo Nema me ovde mesec-dva i dodjem da vidim za MW-ov 'cert kad ovo Stvarno velika steta... R.I.P. Quote
Гера Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Нисам знао шта јуче да напишем... И даље сам без коментара... Свирали смо много пута заједно, делили бину десетину пута... Изгубио сам пријатеља и колегу, а српска сцена великог аутора, борца и ентузијасту... Боле, друже, почивај у миру... Quote
White Man Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Управо сам појачао до даске песму Afterlife са Space Eater-овог албума. А ево и текста: My life is over Time is up for my existence Where do I go now? Destination from the visions Closing chapter Just another in the millions Final laughter Journey starts, the fall begins I see sparks in the devil’s eyes The court supreme has found me guilty Verdict unfair as it seems to me Previous life stays behind – I must go now No purgatory The sum of my entire lifetime No earthly glory Savior hand I wouldn’t decline Desperation Internal pain is overwhelming Violation That’s why I died, that’s why I’m leaving My new home is BURNING me Acid baths, cauldrons of death Resistance is futile, just enjoy the pain Previous life stays behind – I must go now FIRES in the pits of hell Scorched every single time CAN'T BREATHE, impossible to yell Silence devours me Previous life stays behind, previous life stays behind Previous life stays behind, previous life stays behind – I must go now... текст Б. Радишић Треш до смрти. Треш после смрти. R. I. P. Edited June 4, 2009 by White Man Quote
heavybeatin`heart Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) ONLY THE GOOD DIE YOUNG! Tuzni smo zbog preranog Boskovog odlaska, pogotovo zbog toga sto sam i ja sam kolekcionar ploca... ...bio je jedan od retkih, mladjih od mene a "zaljubljenih " u ploce...menjali smo ploce...zadnji put smo ga gledali na bini u Tribute to Diamond Head bendu - i bilo je super...sledece je hteo da uradi tribute to NWOBHM... Saucesce porodici i svima njemu bliskima. POSLEDNJI POZDRAV OD PEDJE I KSENIJE. Edited June 4, 2009 by heavybeatin`heart Quote
LordHypnos Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Sutra dan žalosti u Ubu 4. jun 2009. | 11:51 | Izvor: Tanjug Valjevo -- Povodom pogibije brata i sestre Boška i Marije Radišić iz Uba, sutrašnji dan u ovom gradu proglašen je za dan žalosti. Tu odluku donelo je opštinsko veće Skupštine opštine Ub u znak solidarnosti i žalosti za svojim sugrađanima. Boško (29) i Marija (26) Radišić biće sahranjeni sutra na groblju u Ubu u 14:00 časova. Porodici Radišić, koja je u požaru pre dva dana u višespratnici na Voždovcu, u Beogradu, ostala bez oboje dece, stižu izrazi saučešća iz svih krajeva Srbije i inostranstva. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=364175 Jebote... Tu vest sam ja pisao Užas... I dalje ne verujem Quote
sunessence Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ово је тако страшно... Боли. Још увек не могу да дођем себи. Не смем ни да замислим како је људима који су били блиски с њим. Quote
Sandman Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Pustih malopre živi snimak sa Gitarijade. Kada čuh onu čuvenu najavu za Bombs Away,samo su mi navrle suze na oči... Stvarno sam se sjebao,k'o da mi je neko vrlo blizak umro. Otišao bih na sahranu da je u BG-u,ali nažalost neću moći da se cimam tada do Uba. Face your sins,repent them all,your soul is peaceful for long.... Quote
Stansfield Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Управо сам појачао до даске песму Afterlife са Space Eater-овог албума. А ево и текста: My life is over Time is up for my existence Where do I go now? Destination from the visions Closing chapter Just another in the millions Final laughter Journey starts, the fall begins I see sparks in the devil’s eyes The court supreme has found me guilty Verdict unfair as it seems to me Previous life stays behind – I must go now No purgatory The sum of my entire lifetime No earthly glory Savior hand I wouldn’t decline Desperation Internal pain is overwhelming Violation That’s why I died, that’s why I’m leaving My new home is BURNING me Acid baths, cauldrons of death Resistance is futile, just enjoy the pain Previous life stays behind – I must go now FIRES in the pits of hell Scorched every single time CAN'T BREATHE, impossible to yell Silence devours me Previous life stays behind, previous life stays behind Previous life stays behind, previous life stays behind – I must go now... текст Б. Радишић Треш до смрти. Треш после смрти. R. I. P. neverovatno.......... Quote
Recommended Posts