Jump to content

Recommended Posts

Posted
pozar je izbio u prizemlju grade, a oni valjda videli i krenuli da silaze sa sedmog sprata i ugusili se u dimu silnom iako su brzo vatrogasci reagovali.

Jebem ti i zgradu i sve ko je napravi da nema prozora u hodniku.Pa stvarno dokle ce vise da stradaju neduzni i mladi?Kod mene u Jagodini dva drugara za 15 dana moja generacija po 30 godina,prvi infarkt a drugi rak kostiju pre neki dan,kad ce nesto lepo da se desi?Sve to ostavlja na nas prejak utisak i bol.Muka mi je da brisem njihove brojeve telefona iz imenika.Daj ako vec mora neka ide po redu...Odoh...Saucesce svima koji su voleli Boska i njegovu sestru....

Posted
Толико живих чланова бенда овде на форуму, а ти не знаш како да набавиш диск... ц ц ц

ово је пост од пре месец и по дана...

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Počivaj u Miru Boško.Ovo je velika tragedija kako za srpsku metal scenu tako i za njegovu porodicu.Strašno je kako je sve ispalo.RI.P

Moje najdublje saučešće njegovoj porodici i bendu Space Eater.Žao mi je najiskrenije.

Petar Vranješić

Posted

Javljeno mi pre nekih 20ak minuta i jos se tresem i ne mogu da verujem...

Jedan od ljudi za koje mogu reci da mi je cast sto sam poznavao, i da mi je jedino zao sto nisam upoznao bolje.

Moje najdublje saucesce porodici, najblizima, drugarima iz benda...

Pocivajte u miru.

Posted (edited)
ово је пост од пре месец и по дана...

E jebi ga, sad si morbidan. Ajde da quotujemo sve postove gde je pisao kako je živ?

U kurac...

Edited by Gojk O)))
Posted

Ne mogu da vjerujem :( Juče smo na pravopisu razglabali nešto... Postao mi je simpatičan kada sam vidjela da redovno čita Zabavnik godinama unazad :(

Moje iskreno saučešće porodici.