Bejbe Kompajler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ljudi, jel neko u kontaktu sa njegovima ili sa Bucom, Karlom..... javite ovde kad je sahrana, molim vas Quote
angels deserve to die Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nemam komentara... Neka pochivaju u miru... Quote
Ranis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 za ne verovati koja tragedija pochivaj u miru Boško Quote
Mr.Hate Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 pozar je izbio u prizemlju grade, a oni valjda videli i krenuli da silaze sa sedmog sprata i ugusili se u dimu silnom iako su brzo vatrogasci reagovali. Jebem ti i zgradu i sve ko je napravi da nema prozora u hodniku.Pa stvarno dokle ce vise da stradaju neduzni i mladi?Kod mene u Jagodini dva drugara za 15 dana moja generacija po 30 godina,prvi infarkt a drugi rak kostiju pre neki dan,kad ce nesto lepo da se desi?Sve to ostavlja na nas prejak utisak i bol.Muka mi je da brisem njihove brojeve telefona iz imenika.Daj ako vec mora neka ide po redu...Odoh...Saucesce svima koji su voleli Boska i njegovu sestru.... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 ZIVOT JE GOVNO !!!!! Cuo sam se juche snjim jebote ,ne verujem,jednostavno ne verujem..... Quote
lemmy sixx Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Velika tragedija,velika. Pocivaj u miru Bosko. Quote
Јарослав Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Толико живих чланова бенда овде на форуму, а ти не знаш како да набавиш диск... ц ц ц ово је пост од пре месец и по дана... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Počivaj u Miru Boško.Ovo je velika tragedija kako za srpsku metal scenu tako i za njegovu porodicu.Strašno je kako je sve ispalo.RI.P Moje najdublje saučešće njegovoj porodici i bendu Space Eater.Žao mi je najiskrenije. Petar Vranješić Quote
Angelystor Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Javljeno mi pre nekih 20ak minuta i jos se tresem i ne mogu da verujem... Jedan od ljudi za koje mogu reci da mi je cast sto sam poznavao, i da mi je jedino zao sto nisam upoznao bolje. Moje najdublje saucesce porodici, najblizima, drugarima iz benda... Pocivajte u miru. Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) ово је пост од пре месец и по дана... E jebi ga, sad si morbidan. Ajde da quotujemo sve postove gde je pisao kako je živ? U kurac... Edited June 3, 2009 by Gojk O))) Quote
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Која је поента оног поста од малопре? Да видимо да је био жив? Јеботе... Quote
Rob Swire Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 r.i.p. neka im je laka zemlja. iskreno saucesce porodici i prijateljima. Quote
Secracon Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Bez teksta sam... Neka počivaju u miru! Quote
Kokopelli Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da vjerujem Juče smo na pravopisu razglabali nešto... Postao mi je simpatičan kada sam vidjela da redovno čita Zabavnik godinama unazad Moje iskreno saučešće porodici. Quote
Speed_Dead Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Tezak udarac za sve nas, i celu metal scenu Bosko R.I.P bratac R.I.P i njegovoj sestri Saucesce porodici Edited June 3, 2009 by Speed_Dead Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jbt strasno Covek je sinoc postovao na forumu,ne mogu da verujem Rest in peace both... Quote
Recommended Posts