Bata Trokrilni Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 uzasno umetnici ne zasluzuju da umru tako Nažalost, umiru vrlo često. Bolje ih i pamte kad tragično nastradaju, nego kad umru prirodnom smrću. Jebi ga, tako je oduvek bilo... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Laza je to sve vec lepo srocio, nemam reci koliko mi je lose sad... zbog gluposti jebene i za tren da tako ode dvoje mladih ljudi Dobar covek, prijatelj, oldschool car kojeg volis da sretnes na ulici... pocivaj u miru. Edited June 3, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Mita Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Reči su jednostavno bedne. Počivaj u miru Boško Quote
Tomislav Sawyer Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 U zgradi je bilo i starih, nepokretnih osoba koje nisu uspele da napuste stanove, ali nisu povređene. Ne mogu da se otmem utisku da bi sve bilo ok da su ostali na gajbi, ali ajde budi pametan u takvom uzasu. Kakvo sranje, jebem ti zivot. Quote
Geozee Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Jebena katastrofa... Nek pocivaju u miru... Edited June 3, 2009 by Geozee Quote
ZmYchE Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebena ironija bukvalno... da su ostali u stanu - bili bi živi... al nećemo o tome... :( Ako neko sazna kad je sahrana nek kaže moderatorima da stave u podnaslov da ne jurimo po postovima... Quote
Dark Sonja Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 R.I.P. Pocivajte u miru... stvarno ne mogu sebi da dodjem... Quote
Divlji Tigar Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da se otmem utisku da bi sve bilo ok da su ostali na gajbi, ali ajde budi pametan u takvom uzasu. Kakvo sranje, jebem ti zivot. Takođe. Quote
kejd Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebala vas metal scena, retardi, kome je sad to bitno? Pocivajte u miru sestra i ti... Quote
deda_hc Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Poznavao sam ga samo ovako online i činio se kao super lik. Trebao je doći sad u petom mjesecu kod nas, a i u rujnu sa bendom kao predgrupa meni najdražem bendu. Super lik ovako kako sam ga poznavao i ne mogu vjerovati da ovo čitam... Quote
Vangelis Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne znam sta da napisem...pocivaj u miru Bosko...zaista. Quote
Fapril ethereal Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 uh covece...u pizdu materinu... nek im je laka crna zemlja... nikome se ne ponovilo... da ste zivi i zdravi ljudi... Quote
Шарки Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Вест ме је затекла док сам се враћао са факса, Војвода од Борче ми је јавио... Морао сам да станем са стране на 10-15 минута да се не бих слупао у коликом сам шоку био... Бошко је био мој веома добар пријатељ, велики човек (у сваком смислу те речи), једна сјајна индивидуа и сјајан певач... У име бендова NoYz? и Uneven изјављујем саучешће Бошковој породици и најближим пријатељима и осталим члановима бенда Space Eater. Почивајте и ти и твоја сестра у миру, пријатељу мој и нека вас Бог чува... Шарки Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 RIP Bosko i Marija , slava vam, pocivajte u miru . Quote
Vule iz Kule Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jao, sad vidim... znaci, ne mogu da verujem... tuga... R.I.P. neka im je laka zemlja... jos ne mogu da se povratim... Ovo mora da se postavi kao vazna tema. Quote
Infest Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Bosko brate ,R.I.P!!!! Ne mogu da verujem da ovo pisem.....ne verujem da se ovo desava!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jos uvek ne mogu da verujem... R.I.P Quote
Vule iz Kule Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ljudi, mislim da ovo ne moram da naglasavam, ali javljajte odmah cim saznate kad i gde je sahrana. Quote
Bloodline Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Strasno...Pocivajte u miru!!!. Saučešće njegovoj porodici. R.I.P. Quote
Recommended Posts