Vilma Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Zaista tragedija. Ne mogu da poverujem .. Izgleda da je svima bio drugar. Treba da ga pamtimo nasmejanog.. Quote
_Skull_ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kako se lose stvari dogadjaju dobrim ljudima... R.I.P. Quote
Bejbe Kompajler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 ... I onaj gore sebi bira društvo...... Quote
Zen Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kako lako zaboravljamo da smo svi prolazni, da vreme neumitno tece i nikoga ne ceka. Upoznala sam Rnu jos 2001, njegovu sestru malo kasnije. Ovo mi nije prvi put da izgubim dragog prijatelja i da zalim sto nismo imali vise vremena da provedemo zajedno zbog raznih guzvi i rokova, uz vecito "nekom drugom prilikom kad budemo imali vise vremena da se vidimo".... Sad je kasno. Quote
Vic Rattlehead Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nevjerovatno. Neka počivaju u miru, saučešće njegovoj porodici. Quote
Bejbe Kompajler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kako lako zaboravljamo da smo svi prolazni, da vreme neumitno tece i nikoga ne ceka. Upoznala sam Rnu jos 2001, njegovu sestru malo kasnije. Ovo mi nije prvi put da izgubim dragog prijatelja i da zalim sto nismo imali vise vremena da provedemo zajedno zbog raznih guzvi i rokova, uz vecito "nekom drugom prilikom kad budemo imali vise vremena da se vidimo".... Sad je kasno. Nikada neću zaboraviti ono tvoje i moje dopisivanje kad si me upozorila da maknem potpis... tad si napisala: "Pa da, ko bi Boška mogao da mrzi..." ... i stvarno je tako... Quote
Southern_Marshall Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jebote sad videh,nisam ga licno znao ali ovo je stvarno strasno...Pocivaj u miru Bosko. Quote
NatashaNS Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Jbt, ne mogu da verujem! Otisla na space, otvaram novu sliku Draconic-a (reko' 'ajde da vidim sta je), kad ono... Nemam reci. Sokirana sam u potpunosti. On je jedan od prvih na forumu s kim sam imala neke rasprave, i s kim sam uopste pricala. Videla sam ga i cula 2 puta live (kad je bio u onom bendu sto su bili gosti NightFall-u u Dangubi pre par meseci i posle par dana su bili na HIT-u u Living Room-u (Music For Nations - Diamond Head tribute)), i mozda jos koji put sam ga videla ovako, i stvarno ne mogu da verujem. R.I.P. i njemu i njegovoj sestri. Edited June 3, 2009 by NatashaNS Quote
SAVATAGE Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Zanemeo sam strašno!!! Saučešće njegovoj porodici i bendu Spaceater od mene i benda EON Quote
Feniks . Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ne mogu da verujem...tuga... Poznavao sam ga licno...uvek je bio pozitivan, jednom me je i vodio po BG u sitne sate, da ja nadjem jedan klub gde me je cekala drugarica...ja mu se zahvaljujem a on kaze da mu je drago kad moze da pomogne...retko dobar i pozitivan covek... Neka oboje pocivaju u miru. Quote
^NIGHT-WALKER^ Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 jebala vas sad stanje metal scene! jbt,ne mogu da verujem Quote
cotoha Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Vrlo kulturan, simpatican i inteligentan dechko. Bila je cast poznavati ga, uvijek mi je izmamljivao osmijehe.. Quote
Amphitritê Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) U ŠOKU SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saučešće porodici. Edited June 3, 2009 by ### Quote
Totamealand Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kud nisam otišao da ih čujem ono veče kad je otkazao Destruction, nego čekam Sodom... Quote
Шарки Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Kud nisam otišao da ih čujem ono veče kad je otkazao Destruction, nego čekam Sodom... Био сам на том концерту на Академији... Ех... Quote
The Darkest Night Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 e moj Rna...prijatelju, nek ti je laka cena zemlja....pochivajte u miru... Quote
Zaki Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Upoznao sam ga pre 2 godine i video ga svega 4-5 puta, ali smo se često dopisivali. Bio je uvek spreman da pomogne drugima. Neka mu je laka zemlja. Quote
kIDd Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 RIP БРАТЕ НАШ!!! ЈА НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА СЕ ОВО ДЕСИЛО!!! БОШКО ЈЕДАН СИ ОД НАС БИО!!! УВЕК ЋЕШ БИТИ ДЕО НАШЕ СЦЕНЕ И НАШИХ ЖИВОТА!!!! 1 Quote
crusader84 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Evo i u 24 sata nekih detalja... http://www.24sata.rs/vesti.php?id=53550 Edited June 3, 2009 by crusader84 Quote
Recommended Posts