Black Diamond Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 sta ti je sudbina, neka pocivaju u miru, moje iskreno saucesce porodici i prijateljima Quote
Prinzessin Tinea Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 propade mi dan.... ne mogu da verujem... nikako... užas RIP Bošku i njegovoj sestri. Quote
furija Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 "rekao je da je požar dojavljen dva minuta nakon ponoći i da je požar lokalizovan za šest minuta", a zadnji put na forumu bio tačno u 00:00. Jezivo jbt. Quote
Шарки Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 "rekao je da je požar dojavljen dva minuta nakon ponoći i da je požar lokalizovan za šest minuta", a zadnji put na forumu bio tačno u 00:00. Jezivo jbt. Meни је упутио пост у 23:57, свој последњи. Погађајте једанпут како се осећам у овом тренутку... Quote
Feniks . Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 U zivotu se nerviramo, svadjamo, vrlo cesto oko gluposti, nebitnih stvari, iz pakosti, dosade, gluposti...zivot treba lepse ziveti...bas onako kako ga je Bosko ziveo, sa osmehom, uvek sa zeljom da svakome ucini... Hvala ti za to, necemo te zaboraviti! Pa se vidimo na nekom boljem mestu... Quote
crusader84 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Jebem ti sranje, još sad na MySpace-u ono govno people you may know... RNA - the space eater 28 / male Belgrade, Serbia, YU Add to Friends Jes' da sam ga poznvao taman toliko sa svirki/koncerata i Yumetala, ne znam da l' smo efektivno pričali pola sata u životu (ne računajući epizodu čekanja Sumija kod Bitefa, kad smo se, mislim, i upoznali lično), al' skenj'o sam se k'o da mi je najrođeniji. EDIT: @Šarki pa čekaj, je l' on tada već znap da se dešava nešto? Edited June 3, 2009 by crusader84 Quote
Bejbe Kompajler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 U zivotu se nerviramo, svadjamo, vrlo cesto oko gluposti, nebitnih stvari, iz pakosti, dosade, gluposti...zivot treba lepse ziveti...bas onako kako ga je Bosko ziveo, sa osmehom, uvek sa zeljom da svakome ucini... Upravo.. Quote
Rain delay Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Poslednji pozdrav Boletu i njegovoj sestri. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Heh, a bas smo trebali da se cujemo pre neki dan da mi da kutije za ploce da saljem ... Nisam hteo da iznosim nista, jer sam i dalje u shoku ... ne znam... sta da kazem . Sve me je pokidalo jednostavno... Quote
Шарки Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 EDIT: @Šarki pa čekaj, je l' on tada već znap da se dešava nešto? Мислим да није, јер ме је најопуштеније питао нешто на теми "Умемо ли да говоримо српски језик" на подфоруму "Култура, уметност и медији"... Quote
Prinzessin Tinea Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 nije mi dobro. RIP BOŠKO i MARIJA! Quote
LordHypnos Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 A, u kurac!!! Ceo dan sam na poslu, morao sam da radim tu vest. Kad sam video ime i prezime samo sam mogao da se nadam da nije on, da je neki drugi sa Voždovca... A kurac! Bilo je super pričati s njim o nemačkim thrash bendovima, cirkati pivo . Slava ti i hvala Brate!! Quote
Grobodan Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sećam se da me je Boško lično preporučio Marku za Metal Sound, od njega sam snimao muziku s ploča na kasete...Imam zaista lepe uspomene, jednostavno dobar čovek je bio. Quote
solomona Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Neka pocivaju u miru...saucesce svima koji su ih neizmerno voleli.....prevelika tragedija.... Quote
Misantrophil Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Stvarno uzasna vest, znao sam Boska samo iz vidjenja ali opet uzasno me potreslo, neka pocivaju u miru. Quote
ilegalac Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 RNA, nikada te nisam licno upoznao. Ostace mi u secanju divna prepiska. Pocivaj sa sestrom u miru Quote
Elderane Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pocivajte u miru. Nemam rijeci, potpuna tragedija. Saucesce svim njihovim prijateljima i porodici. Quote
hate squad Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nikad se nismo upoznali, ali osecam kao da smo se poznavali... :sad: Slava im! Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Odvratno, sto je najgore to moze svima da se desi zbog tudje gluposti... Pocivajte u miru... Quote
Recommended Posts