Jump to content

Death / Grind - preporuke & kultovi

Lunar

Recommended Posts

Hvala puno. Javljam. :pivopije:

Pa, evo, ovako. Još se nije desilo da je Kam Lee uradio nešto loše... :D

Dobro je ovo, ali ništa specijalno. The Grotesquery i Bone Gnawer su mi dosta bolji.

Edited by Denny

@Miilos, preterana ocena za ovaj Infinitum Obscure i na arhivama a i sa tvoje strane, nisam ostavio cak ni za kasnije slusanje, bas se razocarah.

A ovaj Deuteronomium jeee, na space-u ajde i ajde...ali...ne znam, u svakom slucaju totalno mi tu nema nista zanimljivo.

Почела се прича о овом бенду на

http://www.yumetal.net/forum/topic/29815-powerprog-metal-predlozi-noviteti/page__pid__2181082__st__2940entry2181082

Иначе на ранијим радовима имају доста Death елемената,овај бенд је криминално потцијењен - ова пјесма је један свједок тога. :muzicar:

http://www.youtube.com/watch?v=Mau7v-9cOaM&feature=related

• Downvote 1

Ma ono kad razmislis, ko ce bolji death metal da uradi neko hriscani. Zombificirani Dzizus Krajst, based on true events. Moze i hristoliki DM da prodje ako se odradi na pravi nacin, njihova ikonografija je zesce morbidna. Pahomije i djeciji chamorvi, pedofilija to the bone. Katolicki skandali, papa Rotvajler koji se kao satro izvinjava sto je pola vatikana djecacima prosirivalo analni kanal. Il kad podjes i obidjes neku stariju katedralu, jebo te zivot, ko da listas buklet nekog NED benda. Najjaci trip u katedrali St. Johna, obilazak uz Ondskapt na sluskama. Zamalo sam gace umazao u jednom katarzicnom momentu.

Hriscanski extreme metal - ou jea.

Isus, Satana, koga boli kita za njih? Što se mene tiče, mogu da se jebu obojica. I samo kompletan idiot može da pravi selekciju bendovima na osnovu toga. A toliko dobre mjuze i kod satanista i kod hrišćana...što bi se iko odrekao toga, jebote? :bigblue:

Ma koga boli kurac, sprdnja, sta ja sve slusam nemas pojma i puca mi na ste se ko tripuje, nego sta onda ima da se potencira kad se postuje nesto

da je to christian black picke materine, ako je muzika tu ono sto je bitno, a sad cu ti reci da su mi od svih ovih sto su postovani prethodne 2-3 strane extol i becoming

the archetype ok i slusao sam ih, mozda sam slusao jos te christian varijante al neam pojma , npr obozavam om- god is good, sta? ne bi trebao

da ga slusam zato sto im se tako zove album, bezveze. Ovo je death grind forum, da ne pricam o black-u, naravno da ce biti sprdnje na taj fazon.

Hriscanski black/death bendovi su uglavnom smece, il prosjek. Nesto nisam do sad zapamtio neki bend il album u maniru 'volimo hrista' koji je odlican.

Nemam ja vremena da slusam prosjeke, posebno ne ovog tipa. A i nekako mi ikonografija/ideologija dodje kao vrlo bitan dodatak muzici, sve zajedno uklopljeno doprinosi boljoj atmosferi.