Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Imam duplikat Devouring Tormentdemo kasete od njih ako oce neko da se mijenja.... Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Ka i sve ostalo....sto su ovi odradili....meni fali split sa Goatreich666-om.... Kakav je taj demo? Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Clan benda radio im sve kovere meni se nesto ne svidjaju al je dobra ideja na devouring torment steta sto su samo stavili brightness ispod nule pa se slabije vidi.... Quote
Fapril ethereal Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Gledajte šta je death metal video: http://www.youtube.com/watch?v=_SxornRLciA akusticna gitara na kraju ftw steta sto su presli posle u gotik vode,bio je to KLASA... bend Quote
Grobodan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Dobri su bili i u tim vodama Black vanity ftw. Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 DISEMBOWELMENT - TRANSCENDENCE INTO THE PERIPHERAL Povratak u proslost, '93 godina. Australija. Jedno od najboljih death/doom izdanja ikad, sporo i brutalno do bola. Rekvijem za najcrnje snove. http://www.megaupload.com/?d=CJAO1YZE Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Winterrrrrrrr! A tek Worship No zalazimo lagano u funeral doom teritoriju, sto je samo po sebi odlicno, al je i offtopic. Innumerable Forms-Dark Worship 2010-EP. Innumerable Forms take on the ancient Death Metal stylings of bands like Incantation, Disgrace, Abhorrence, Convulse, Grave etc http://www.megaupload.com/?d=8E7KSVXZ Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Slusao al nisam nabavio nisam tada bio pri parama nesto drugo sam uzimao....nije lose samo polako presmrdjava ovaj old school death metal trend, ja se uvijek D.Congregation-u vracam sto se tice ovih novih bendova kojih ima na milion..old school je nesto sto mogu vazda slusat sa uzivanjem al ovaj trend danas je pretjerivanje... Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Dobri su, ko i nji'ovi zemljaci Embrace of Thorns. To je ta grcka ekipa. Talvi sigurno svrsava na njih Sto se trenda tice, slazem se. Pomalo podsjeca na navalicu ortodoksnih bendova. Vidjecemo dokle ce da idu, no za sad mi je poprilicno zanimljivo da surfujem i pretrazujem underground. I nekako je drugaciji trip nego sto je to bilo sa ortodoksijom, ovdje imamo milion bendova koje boli kurac da izmisljaju toplu vodu. Postoji formula, udri po njoj, dodaj malo svog cisto reda radi, i super. Hehehehe, sto primitivnije, to bolje. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Ma imam ja gomilu toga sto starih demoa koji su mnogo mnogo bolji ( a ne zato sto su stariji) nego valjda zbog ondasnjeg vida produkcije koji ima neku draz a imam gomilu i ovoga novog talasa da ne mogu preslusat, da ima svijetlih tacaka ima al opet te najsvjetlije su opet u Swedskoj heheh... Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Svecka? Nope. US, Australija, Kanada, Engleska.. Sad sam bas slusao bristolski Dead Christ-Satan's hunger EP iz 93e, VON/Beherit vorsip. Manijacima sa engl. govornog podrucja prosto lezi ovaj zvuk, nekad i sad. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Svecka? Nope. US, Australija, Kanada, Engleska.. Sad sam bas slusao bristolski Dead Christ-Satan's hunger EP iz 93e, VON/Beherit vorsip. Manijacima sa engl. govornog podrucja prosto lezi ovaj zvuk, nekad i sad. Evo ga na originalu kod mene najbolja moguca kondicija koju sam mogao nabaviti... kad pominjem svedksu samo se sjeti svedkog mracnog old skula pa onda jos i danasnje dvije izdavacke kuce Blood Harvest i Nuclear Winter pa da se jos jednom vidi sto svedska radi sa death metalom isto ka i sa novim talasom bleka... Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Pitanje koja scena je bolja u krajnjoj liniji je trivijalno. Dje god da krenemo, mozemo nac vrhunske bendove. Bilo to US, CAN, GER, SWE, SPA, AUS, NZL, GRC, ENG.. kultova kolko oces. Francuzi mozda malo zaostaju, al tu je jedan ubica bend zvani BORGIA. Talijani imaju potencijalno veliki bend Mefitic, vec sam ih spominjao. Od njih ocekujem LP koji ce da rasturi. Ima tu jos poneko da se spomene, juznoamericka scena.. dug spisak. Svecki bendovi su samo jedna riba u moru death/black zvuka koji volim da slusam. Za black metal je druga prica - tu su medju najjacim scenama trenutno, a mozda i na samom vrhu. Al ne treba smetnuti Francusku i Norvesku, mrtva trka. Zavisi ko sto voli, emocije i taj rad. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Sumirano ima svudje dobrih bendova sto jest jest....na kraju krajeva kvalitet prevaga kod benda ne kod scena iliti teritorija... Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Inače, reče mi u sredu Niklas iz Dark Tranquillity-ja na intervjuu da je čuo novi Atheist i da jebe mile majke. Čisto ako je neko sumnjao. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Za ove svirace to ce bit poslastica za mene nece ka sto ni prije nije bio... Inače, reče mi u sredu Niklas iz Dark Tranquillity-ja na intervjuu da je čuo novi Atheist i da jebe mile majke. Čisto ako je neko sumnjao. Quote
Guest милка зоофилка Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 онај mefitic је зло какво се ретко виђа, цело преподне сам га вртела у плејеру. обавезно штиво за све бласфемичаре. :da; Quote
Footog Qpoos Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 http://www.myspace.com/deadnightofficial mesavina...mos ih strpati gde 'oces...da kazemo da pripadaju ovde... Quote
Talvi Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Dobri su, ko i nji'ovi zemljaci Embrace of Thorns. To je ta grcka ekipa. Talvi sigurno svrsava na njih Još ne, ali vidim da bih mogao da probam. Zapravo, DC sam slušao al' se nešto ne sećam kakvo mi beše. Quote
Miilos Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hiGYGAGRJQg Quote
morbid god Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 (edited) онај mefitic је зло какво се ретко виђа, цело преподне сам га вртела у плејеру. обавезно штиво за све бласфемичаре. :da; Znaci, nisam omanuo sa preporukom. Cekam jos komentare of the Anciet ones Talvi, probaj DC i Embrace of thorns. Mada je to klasika bestijalnog dm/bm-a, nema helenizacije zvuka. Edited October 18, 2010 by morbid god Quote
Recommended Posts