Jump to content

Death / Grind - preporuke & kultovi

Lunar

Recommended Posts

Eno sam spominjao na novitetima. Ima kao kompilacija, prvi demo/ep + Bleached full lenght, izdato 2003e. Skinuto, slusalo se, bilo je vlaznih momenata..

edit: zemljace, ako nisi slusao, pod hitno daunloduj Impetuous ritual. Vidim da nisi bas u toku, pa rekoh da ti ovaj album nije slucajno promakao. Znaci, automacki!

Edited by morbid god

Jeee, kaki ste vi ludaci, extra, vratih se sad iz stete opravljen ko pravi  i prvo sto vidim grob preporuci Diocletian kakva krlja, ja to nisam smeo da postavim na preporuke

konto sam da ce svi da me oteraju u tri lepe novozelandjani prze, i ladno rotten sound ima nove stvari , na onaj poslednji sam svrsavo dismember grind core

pa onda decameron covece kad sam to slusao, aaa sto volim flesbekove

Davide ostani ti na deftonsima, ovaj novi im je fantastican album, nailsi mogu da cekaju, a prvi skeleton nisam cuo, neki grind je u pitanju, uf sad cu i to

jbg,stekni ga nedje za posle posto vidim da si u fazonu neke bestijalnosti,pa kad i ako te prodje pusti ga jos jednom.vjeruj mi,ni ja nisam njihov fan bio,kad sam bio klinja svidjalo mi se par pjesmica tj povezao sam around the fur sa nekim periodom posto je to tad bilo aktuelno,ali ovo je totalno druga prica i dimenzija.

Jel slusao ko singapurski bend Ironfist? ja sam ih 'snimio' na 2 splita gdje su jos Morbosidad, Abigail i Deiphago. Black/thrash/heavy svirka, bas smekerska. Sad sam u potrazi za njihovim albumom "Weapon of Mass Sexxxtruction" iz 2008e, pa ako neko ima link..

Edited by morbid god

Ajmo dalje, ovo sam danas trosio najvise, Jebeni japanski Death/Thrash Metal samurajski trip, genijalno! 

Mononofu - Light of Sunset Seen From Kozuki Castle (2008)

Mononofu is a Japanese word meaning “samurai” or “warrior”. Mononofu is also the name of a death/thrash band from Osaka

whose lyrics take inspiration from or pay hommage to the samurai’s history, tradition and Bushido law.

The band’s members are variably related to other Japanese extreme metal bands such as the black metal act

Cataplexy and the thrashers in Narcotic Greed and Grim Force. Musical influences and inspirations are various thrash, death and

black metal bands, such as Vio-Lence, Death, Forbidden, Dark Angel, Exodus, Pestilence, Abigor, Judas Iscariot, Marduk, etc.

a onda malo stornirajte u death/black fazonu sa ove dve jebitacne pjesmice od UK benda Lvcifyre i njihovog Dying Light ov God EP-a link

i na kraju, posto ja obozavam taj svecki stil , fin groovy death metal od benda Feral jos u demo fazi, kaze tip na arhivama za vokale

"Vocalist Hook bellows like a bull that has caught its testicles on a fence, emitting huge, deep growls with quickly enunciated syllables" ha ha link

Edited by ---