Grobodan Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 E da, imam i to. Pa nisu mi baš klasian war materijal, znaju malo i da ga oldskuliraju dobro, imaju neki 80's vibe tu i tamo. Mada nisam odavno slušao, no sve u svemu valja. Btw zanimljivo da mogu slušati hiljade Blasphemy, Asphyx, Autopsy... kopija i sve mi budu na neki način OK, a DsO kopije su mi đubre sve do jedne Quote
morbid god Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 (edited) Slicno je kod mene. Tu i tamo obrnem poneki DSO vorsip bend, al generalno me muka hvata kad vidim izdanje koje od naziva, kovera, pa do muzike smrdi na pokusaj benda da se ugura u ortodoksni vagon. Da ne pominjem kako nemaju muda. Zato sam i suzio izbor, samo klasici i od novije garde uglavnom NED. E al zato lagano slusam black/death/war kultove i njihovu djecu. Ista stvar!!! Navukao sam se opasno na te bendove, kao i na malo eksperimentalniju aus/nzl scenu. A i osim toga, dobar dio ovih novih bendova je uzeo malo tog orthodox vajba (ikonografija, muzicki elementi), zatim su nakrkali gitare na steroidima i bubnjeve + growl vokale = rasturanje. edit: mislim, samo baci pogled na ovaj PORTAl video sto sam okacio na prethodnoj strani. Sve ti je to jasno. Edited November 18, 2010 by morbid god Quote
morbid god Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Laku noc. http://www.youtube.com/watch?v=B8Ti6lOCo_w&NR=1 Quote
oʞɾoƃ Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Btw zanimljivo da mogu slušati hiljade Blasphemy, Asphyx, Autopsy... kopija i sve mi budu na neki način OK, a DsO kopije su mi đubre sve do jedne Zato što je lako tandrkati po gitari, a DsO je već nešto što zahteva duh i genij. SMEĆE... 1 Quote
Grobodan Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 tandrkati po gitari Baba, jesi to ti? Quote
morbid god Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 (edited) Solidan bend. Edited November 19, 2010 by morbid god Quote
Dioklecijan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Ako već nije bilo... Cosmic Atrophy- Codex Incubo http://www.mediafire.com/?mbynf5ry23m Quote
Dioklecijan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 (edited) A moze i ovo isto... CATACOMB-The Years of Morbidology 2Cd http://www.fileserve...0-FiH.part1.rar http://www.fileserve...0-FiH.part2.rar Edited November 19, 2010 by Dioklecijan Quote
morbid god Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RmeRlIhPdUc Monstruozno. Quote
Talvi Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 (edited) U Sloveniji pre neki dan svirali Immolation, Napalmi i Macabre a u utorak sviraju Interment, Diabolical i Urn. Jebote. Edited November 27, 2010 by Talvi Quote
BLAGOJE Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 ja trubio i trubio,svi me iskulirali.boli me kurac,idem na roadburn a vi pozeri u dangubu,ko vam jebe mater. ja trubio i trubio,svi me iskulirali.boli me kurac,idem na roadburn a vi pozeri u dangubu,ko vam jebe mater. Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Sa srećom sa kupovinom karata za Roadburn, obično odu za pola sata. Quote
Talvi Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Blagi, jesi video da je i Corrosion Of Conformity ("Animosity" postava) potvrđen? I da, karte za Roadburn zaista puknu za pola sata. Quote
BLAGOJE Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 (edited) odose karte za 20 min,nista nijesmo uspjeli da uradimo.bila je neka frka sa australijancima,neki im virus nije dopustao da kupe ijednu,mozda bude neki batch karata,ali mali,pa tako da se nafata mada sumnjam.koja glupost od svega,jebote,koji kurac samo toliko karata,jebao ih elitizam. edit: nista,idem i ja sa vama da se pozerisem u dangubu,barem ja imam i rasto,poznajem se sa JOVANOM Edited November 28, 2010 by FaporyCrownOfficial Quote
Grobodan Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RmeRlIhPdUc Monstruozno. Ovo oficijalno? Quote
Sadomator Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Jel ko slusao novu stvar sa nadolazeceg albuma Ulcerate-a? Obscura od Gorgutsa u novom ruhu,upakovanom u 21 stoljece.I sad mi fakat dodje da posaljem u p.m i Necrophagist i Spawn Of Possession,ovo je toliko dobro odsvirano,tehnicki zahtjevno a mracno ko Norveska 93.Sagnite se kurve,apokalipsa dolazi. Quote
morbid god Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Slusamo, komentarisemo, porucujemo kad izadje.. Inace poslusaj novu stvar Mitochondrion-Trails, e to ce biti jebeni monstrum!!! Miks Blasphemy i Gorguts sa okultnim tripom. Pfff Quote
Denny Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Ko voli miks HCa i DMa, neće se razočarati. Inzest - Grotesque New World (2008) Quote
Denny Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Malo tripozniji grind/hardcore iz Engleske sa temom Černobilja. Krupskaya - Clouds Over Pripyat (2006) Quote
Denny Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Oživite temu, pičke! Hail Jared Anderson! Edited December 26, 2010 by Denny Quote
Talvi Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 U, to je bio kult u vreme kad je izašao. Nisam to čuo 100 godina though, mogao bih da obrnem. Quote
AstralliS Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Haha, Denny, tebi ovo dežurstvo baš potrajalo Quote
phantasm Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Exmortus - In Hatred's flame (2009) Dobar technical thrash/death metal. Puno melodicnih soloa, sweepova, thrash riffova a povrh svega death vokal. Quote
AstralliS Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Je l' mi može neko reći kakav je Benighted - Icon album? Poslednje sam slušao Identisick i taj album je raspičio sve u 16. Inače, po nekim nezvaničnim informacijama novi album bi trebalo da bude dostupan u aprilu. Quote
Recommended Posts