Grob Bez Dna Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 liste bez unleasheda ne priznajem!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 DM Top 20 i nešto, izostaviću nešto 100 %: Morbidi - prva 2 (to je kao jedan) Deicide - Once Death - Scream C.Corpse - Bleeding Entombed - Clandestine Grave - Into the grave Dismember - Like an ever Unleashed - Where no life dwells Obituary - Cause Atheist - Presence Pestilence - Testimony Autopsy - Mental Incantation - Onward to Golgotha Immolation - Unholy cult Suffocation - Effigy Malevolent Creation - 10 commandments Cynic - Focus The Crown - Deathrace king Asphyx-The Rack Possessed - 7 churches At the gates - Slaughter Carcass - Necroticism Sigurno sam nešto zaboravio... jebiga. Quote
Uruk Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Gde su vam Kanibali? haha, ovo sam i ja primetio, ali smatram da se Kanibali dovoljno svakodnevno pominju, a od njih bi mi izbor pao na neki od prva tri ja Kanibale bas odavno nisam slusao, mada sam ih dosta gotivio kad sam pocinjao DM da slusam, ali sad me smaraju liste bez unleasheda ne priznajem!!!!!!!!!!!!!!! haha, i ovo sam primetio, ali ja unleashed odavno nesam slusao, ne slusam ih previse, mada su mi kul bend eto ni Hypocrisy nismo pomenuli, ni Flejmse Edited July 3, 2009 by Uruk Hai Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Da, sad kad gledam, kapiram da bih mogao proširiti listu na bar 50 albuma koje apsolutno obožavam... a i tu ne bi sve stalo. I da, ko nije slušao Nocturnus je zao čovek i podržava smrt dece od gladi u zemljama Trećeg sveta. Edited July 3, 2009 by Grobodan Quote
Grob Bez Dna Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) jebes gejse. od hipokrisija... sve do catcha. edit: sad cu i ja da napravim neku listu. Edited July 3, 2009 by Milenko Tepic Quote
Sadomator Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Jebs ga, znao sam da cu nesto zaboraviti. Eto i Deicide - Legion. Cannibale ne volim nesto puno, kad bih vec birao stavio bih Butchered At Birth. Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Grind top: Napalm - Utopia Terrorizer - World downfall Carcass - Symphonies Repulsion - Horrified Impetigo - Horror Phobia - Cruel Nasum - Human 2.0 Insect warfare - World extermination Pig destroyer - Prowler Gridlink - Amber gray Quote
kuruz Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Those Once Loyal Midvinterblot The Apostasy The Art of War (znam, EP..) Dosta. Ne volim stare albume sa krš produkcijom, ma koliko kvltni bili. 1 Quote
Uruk Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) ^(grave) fali ti Discordance Axis,ali hajde da ti racunam da si to Gridlinkom pokrio. ja bik dodao i DA-The Inalienable Dreamless Assuck-Misery Index Mumakil-Customized Warfare Brutal Truth-Extreme Conditions Demand Extreme Responses Edited July 3, 2009 by Uruk Hai Quote
Sadomator Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Grind top: Napalm - Utopia Terrorizer - World downfall Carcass - Symphonies Repulsion - Horrified Impetigo - Horror Phobia - Cruel Nasum - Human 2.0 Insect warfare - World extermination Pig destroyer - Prowler Gridlink - Amber gray Napal, Terrorizer, Carcass, Impetigo, Repulsion uredu, ostalo ne volim. Mogao si staviti jos Extreme Noise Terror i Brutal Truth. Grind + punk je pravi grind, ova danasnja trigerisana smeca su vise metalcore Quote
Sandman Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Najbolji dm album-Altars Of Madness Najbolji melodic dm album-Slaughter Of The Soul sve ostalo može samo da se nabraja radi reda Quote
Uruk Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Napal, Terrorizer, Carcass, Impetigo, Repulsion uredu, ostalo ne volim. Mogao si staviti jos Extreme Noise Terror i Brutal Truth. Grind + punk je pravi grind, ova danasnja trigerisana smeca su vise metalcore jbt ENT sam zaboravio. a ako volis navedene bendove, onda treba da preslusas i ostale bendove sa Gobove liste (poput Insect Warfare, Phobia) mislim da ce ti se svideti. sa drugim delom posta se slazem, evo sad je jedan super albm izasao, Magrudergrind-Magrudergrind, okacio sam ga ne temi za novitete, overi ga mislim da ce ti se svideti Quote
Sadomator Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Ma slusao sam ja gotov sve s liste, nego meni vise lezi stari grind, kad se to sve zajedno zvali jednim imenom, crust. I ENT, Amebix, Hellbastard, Driller Killer, Impetigo. Meni je to sve i grind i crust i metal. Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Napal, Terrorizer, Carcass, Impetigo, Repulsion uredu, ostalo ne volim. Mogao si staviti jos Extreme Noise Terror i Brutal Truth. Grind + punk je pravi grind, ova danasnja trigerisana smeca su vise metalcore Ha, pa kako ti se onda ne sviđa Insect Warfare? Totalno old skul Terrorizer / Napalm stil, za mene možda i naj grind 21. veka. Ako nisi slušao evo link (naravno, preporuka svima): http://lix.in/2b4004 A evo mog novog otkrića na powerviolence polju: ASRA - The way of all flesh Znači, ko voli Agoraphobic, Margrudergrind, Gridlink i slično maltretiranje ima da bude zadovoljan. Quote
Sadomator Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Ma ne, slusao sam prvi lp Insect-a, nisam rekao da ne valja, cak me jedno vrijeme drzao, nego je malo prebrzo i 'cisto', a i produkcija nema onog starog duha, jebga sta cu kad volim grind traljavo odsviran, s velikom kolicinom crusta, np: Impetigo - Horror Of The Zombies Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Gde čisto, u pizdu materinu, lud si slušaš li ti šta što je izašlo posle '92 ? I zaboravih Behemoth, Vader i Nile na DM listi Quote
Milan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Insect Warfare odlican, dodao bi tu jos i Rotten Sound, taj zvuk je super skroz iskopah nekoliko bendova na taj fazon, evo link za to, pa kad nekom bude falilo neke agresije nek skida linkovi Quote
Sadomator Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Meni je cista produkcija u odnosu na onaj grind koji volim, mislim ok je to ako se ubode poenta, i napravi razlika izmedju grinda i grindcore-a. IW je vise grindcore sto meni manje lezi, iako je bend dobar, to nisam osporio. Slusam naravno, ali zna se koji su kultovi najbolji Quote
Uruk Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 A evo mog novog otkrića na powerviolence polju: ASRA - The way of all flesh Znači, ko voli Agoraphobic, Margrudergrind, Gridlink i slično maltretiranje ima da bude zadovoljan. hvala, ovo ce se sigurno preslusati inace onaj Necros Chistos sam jos davo skinuo, samo nikako da preslusam sve kao "aj sutra cu" Insect Warfare odlican, dodao bi tu jos i Rotten Sound, taj zvuk je super skroz iskopah nekoliko bendova na taj fazon, evo link za to, pa kad nekom bude falilo neke agresije nek skida linkovi Trap Them nikako da preslusam, na stand by su mi vec duze vreme, skinucu i ovo sve overi Mumakil ako nisi, imas na onoj drugoj temi link za njihov ovogodisnji album Quote
Milan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Mumakil sam cuo pre godinu-dve Customized Warfare sam bas dosta slusao dobro si me podsetio da obrnem par puta jos ovaj noviji, jednom sam ga samo poslusao ne secam se sta bi, mislim da su i njega ok odradili Quote
Џрк Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Omiljeni: Morbidi - prva 3 plus Formulas Death- manje-vise sve, mada su imali svojih ogranicenja kad danas pogledam Immolation - Close to a world bellow i Unholy Cult Deicide - Legion (revocate the agitataaaaaaa) Gorguts - Obscura Cynic - Focus Atheist - Unqestionable... Demilich - Nespithe (the spine) ostali: Incantation - Onward... Suffocation - preplicu se albumi Therion - Beyond Sanactorum At the gates - the red... Carcass - Necrotiscism Nocturnus - prva 2 Autopsy - Mental Funeral kao i pominjani Asphyx, Morgoth, Entombed, Carnage,... Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Death- manje-vise sve, mada su imali svojih ogranicenja kad danas pogledam Kojih? Slušam celu diskografiju godinama, i ne nalazim manu. Quote
Џрк Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Pa evo na primer, najveca zamerka ka strukturama pesama - skoro kroz citavu karijeru Chuck je koristio vrlo slicnu formulu na svim albumima (naravno, najprostiji su bili SBG i Leprosy). Ne nuzno u broju rifova, naravno. Uopsteno, pesma ide recimo do refrena, onda ide solo, pa se vraca na prvu strofu. Takvih je bilo najcesce. Meni su oni, uz Morbide, omiljeni bend, ali kad ih dosta slusas uocis neke stvari. Ali stoji da su kidali. Recimo, Crystal mountain je ono, 101% odlicna kompozicija, a ima ih jos naravno. Quote
SkullKrusheR Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 meni su 3 najjache stvari death-a lack of comprehension, crystal mountain i scavenger. 3 savrshene stvari. Quote
Sadomator Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Evil Dead je najbolja metal pjesma ikad! Scream i Leprosy su zakletve. Quote
Recommended Posts