Demon Seed Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 A koji su ti na spisku omiljenih bendova? Quote
Јарослав Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 hm.... Overkill kao vazda najbolji, Mejdeni kao vazda najveći u metalu (mada mi se malo okrene želudac od ekipe sa Mejden teme) i PF kao najveći ikada a kao trenutno najodgovarajući... uvek se to menja. u ovom trenutku VBE i Manes i DHG da dodam uz ta dva Quote
Јарослав Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 pošto su i Overkill i Manes i VBE i Mejdeni i PF i DHG sa Floride Quote
Demon Seed Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 Kakva bre Florida, Miloshu87 su MC generalno omiljeni dm bend, o tome pričamo Quote
Јарослав Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 aha, taj fazon onda MA i Death dele prvo mesto, ako se ne računaju evropski bendovi mada i generalno su MA i Death na prvom mestu, kada su u pitanju DM bendovi Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Skontao sam, i razmišljam šta to ima u njima pa su nekom omiljeni bend Možda se navratim malo na njihovu diskografiju... Meni je prvi album baš dobar, ostali mi nešto nisu držali pažnju. Meni je MC sigurno medju 5 omiljenih DM bendova, ne mogu da verujem da ti se drugi album(retribution) ne svidja? Takodje odlični su i Eternal, In Cold Blood, The Will to Kill, Envenomed, Warkult, odličan bi bio i Stilborn da mu nisu skroz zasrali produkciju! Jedini album koji mi se baš ne svidja od njih je Doomsday X, poslednjih par komada nisu loši, ali se ipak oseća zamor materijala... ali posle 30 god. na sceni to je i više nego razumljivo! Quote
Јарослав Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 kojih su ostalih četiri? tj tri, pošto kapiram da je Death među njima Quote
Drogarito Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 individual thought patterns altar of madness focus unquestionable presence Cause of Death The Key Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 kojih su ostalih četiri? tj tri, pošto kapiram da je Death među njima Carcass, Morbid Angel, Monstrosity Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 ovaj treći nema loš album, ali naravno da nisu samo zbog toga u mojih top 5, mada sve je to diskutabilno, recimo trenutno obrćem Immolation žestoko i pitam se da nisu oni taj peti bend... naravno nekada su to i Napalmi, Bolt, Nile, Bene, Suffo Quote
Јарослав Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 treći nema loš album, ali nema ni vrhunski Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Imperial Doom i Millennium vrhunski, čiste 10-ke, ostatak diskografije ništa ispod 9! Retko koji bend to uspeva(barem kod mene) Quote
Јарослав Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 sva sreća pa je muzički ukus subjektivna stvar Millennium veoma, veoma dobar, ID je tu negde, ali ostalo, iako je dobro, ne sporim, je ipak neki prosek, kada je ceo žanr u pitanju opet kaže, subjektivno mišljenje, meni je Swansong albumčina, iako se mnogi ne bi složili Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 ...samo da novi album bude taj "prosek", pa da lepo počisti sve dm albume u poslednjih 5-6 god! Quote
Јарослав Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 teško Horrendous, Carcass, Morbus Chron ili Tribulation da može da počisti Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Pa i nije mu neka konkurencija, čak mi ni poslednji Carcass nije bog zna šta, jbg. ipak sam od njih MNOOOGO očekivao, a dobio samo par dobrih i mnogo prosek pesama, što se Svansonga tiče, na stranu to što su potpuno promenili stil, takodje mnogo filera na njemu - klasičan album od 11-12 pesama gde su samo par odličnih, za razliku od Necro i Heart-a gde nema loše pesme - sve vrhunske! Quote
Јарослав Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Tribulation meni bolji od MC-a, a MC mnogo volim o Horrendous neću ni da pričam bio sam pijan sinoć, mrzelo me da kucam mnogo Quote
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Ma kakav crni Tribulation, nemo se brukaš, taman smo lepo počeli - Death, MC, Carcass, Morbidi... bolje razmišljaš janpi Horrendous nije loš, ali Monstrosity klasa za njih, kao i MC! Quote
Јарослав Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 daj bre ne zajebavaj Tribulation i Horrendous trenutno najbolji DM bendovi na svetu Quote
Talvi Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 lol pa taj Tribulation više i nije death metal Quote
Demon Seed Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Ja taj Tribulation nisam ni slusao, a Horrendous mi je najbolji 'novi' dm bend. i Emptiness, kod njih je najlepse sto pre moze da se kaze da nit su death, nit black, nego da su black/death xD Quote
Recommended Posts