Zen Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 (edited) Postovani clanovi, kako smo proslavili zajedno 29. novembar sad slavimo 4. jul - dan 06-og okupa yumetala. Ponesite svoje pice i guzice i dodjite na Kalemegdan. Ako bude suvishe vruce ponesite i leda. Ako bude tog dana preko 30 C Okup ce se pomeriti za 20h o cemu cete biti blagovremeno obavesteni. Vidimo se EDIT Posto su za subotu planirali kishu oni iz hidrometeoroloskog zavoda, akcija je sledeca nalazimo se u 18h na pocetku Kalemegdana sa leve strane. Ponesite picje i kisobrane, i kese da mozete da sedite na mokroj klupi. Ako bude bas oluja i veliko nevreme okup se izmeshta na Plato kod Filozofskog (ispod zgrade u pasazu da ne pokisnemo kao pacovi). Kada se nadjemo svi, odlucicemo gde se ide. Ako nije lose ostajemo na Kalishu, ako je bas kisha idemo u neki kafic/kafanu ili sta vec bude najbolji predlog tada. Bilo bi fino da razmenite brojeve mob da bismo mogli da se "trejsujemo" po gradu. Edited July 2, 2009 by Smorock Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Donesem ti disk.Mancestera mi. Quote
Sisus Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Postoji izvesna verovatnoca da cu doci. Spreman i sveze napunjen pasuljem (kao sto sam i obecao). Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 HAHA. Ja imam parfem u torbi uvek, za svaki slucaj Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Meni se to ne desava Ako se nekom drugom omakne Quote
Zen Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 A Gaga? Bilo bi super da dodjete u paketu Quote
Sisus Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 HAHA. Ja imam parfem u torbi uvek, za svaki slucaj Nece ti to puno pomoci. A Gaga? Bilo bi super da dodjete u paketu Pa naravno, bez nje ne idem nigde. Quote
Baal Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Dođem i ja. Možda, biću u BG-u, štrebaću za ispite, pa se možda dogovorim sa Kupiću-patike-neću-na-koncert-Radomirom da dođemo zajedno. Quote
kuruz Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Kvltni okup u najavi. Baal, Grobodan, Sisus... Quote
solicitor Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ja se zenim 12.07. tako da bi mogao da dodjem da iskoristim poslednje momacke dane )) Quote
Grobodan Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Daj ne seri, ja mislio ono na fejsu zajebancija! Svaka cast, extra Quote
Dark_Elf Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Oduševljava me što je okupljanje još uvek "povodom istorije..." :) Quote
solicitor Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ima dana, mozda cu pozeleti da sam se samo shalio Quote
Baal Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 (edited) Soli, brale, onda moraš da dođeš na okup da proslavimo! Edited June 5, 2009 by BaalBehrit Quote
Axeanosilas Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Наравно, требало би да дођеш, ово је последња прилика да те неко појебе, а да то не буде превара. :) Quote
Генеральный Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 соли увек креше на превару. само понекад на препад. Quote
Axeanosilas Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Заправо сам мислио на ситуацију где он прима, но видим да га ти знаш и као оног који је активан па се искључујем из ове дискусије. Поштеди ме детаља. Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 E vidis,u tom periodu cu biti u bg-u,pa ako se zateknem bas taj dan,mozda i svrnem. Quote
Recommended Posts