Bejbe Kompajler Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Ljudi, a gde tačno na Kališu?! Jel onaj ulaz kod Gradske biblioteke?? Quote
#METALGOD Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 pa ili tu ili ko prosli put kod terazijske cesme dogovoricemo se vec. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Doci cu da pijem i da vas bijem. Kunem vam se. Quote
Dark_Elf Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 ja samo zbog toga i dolazim P.S. Zna li neko gde u BG ima da se kupi domaća (dobra) rakija? Doci cu da pijem i da vas bijem. Kunem vam se. Ma niko ti ne brani... nemoj samo da nam prosipaš rakiju. Quote
:matija Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Mozemo da se nadjemo kod Terazijske cesme kao prosli put. Quote
Јарослав Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 P.S. Zna li neko gde u BG ima da se kupi domaća (dobra) rakija? Ma niko ti ne brani... nemoj samo da nam prosipaš rakiju. једном приликом сам у огласима наватао неког лика који продаје домаћу ракију. можда ваља пробати, да се види шта је. имам још увек његов број, па се јави ако оћеш! Quote
Fapril ethereal Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 ako ne budem radio,eto i mene...da smanjim nivo kultnosti a povecam nivo bradatosti okupa.. Quote
Dark_Elf Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 једном приликом сам у огласима наватао неког лика који продаје домаћу ракију. можда ваља пробати, да се види шта је. имам још увек његов број, па се јави ако оћеш! Pa ja bi radije preko neke preporuke. Znaš, ti tipovi po oglasima uglavnom imaju posebnu rakiju koju probaš, a spakuju ti neko sranje. Quote
Fapril ethereal Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 mislim da je vreme da se naziv okupa konacno promeni..neka bude povodom Biologije.. Quote
Zen Posted June 24, 2009 Author Report Posted June 24, 2009 Povodom istorije yumetala. Dok ne dodjemo do 10. skupa naziv se ne menja Quote
Kokopelli Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 (edited) P.S. Zna li neko gde u BG ima da se kupi domaća (dobra) rakija? Ima ona poznata radnja Zlatiborac ili tako nešto, gdje prodaju isključivo domaće proizvode sa Zlatibora. Mjerkam medovaču već neko vrijeme, kapiram da ima i rakije To je u Svetogorskoj, čini mi se. Edited June 24, 2009 by 84_KRIK Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ima ona poznata radnja Zlatiborac ili tako nešto, gdje prodaju isključivo domaće proizvode sa Zlatibora. Mjerkam medovaču već neko vrijeme, kapiram da ima i rakije To je u Svetogorskoj, čini mi se. jeste svetogorska... blizu moje skole... super radnja... imas stvarno dobre stvari tamo... al zato deru sa cenama... Quote
#METALGOD Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 a tvoja skola je pravno birotehnicka? Quote
Faustus Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 једном приликом сам у огласима наватао неког лика који продаје домаћу ракију. можда ваља пробати, да се види шта је. имам још увек његов број, па се јави ако оћеш! Jao, pizdo rapsala! Sto ne reklamiras moju sotonjaru? Trebaju mi novci. Quote
WIZARD OF GORE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Sto ne reklamiras moju sotonjaru? Trebaju mi novci. ponesi uzorke na okup, možda uspeš da prodaš nekome Quote
Dark_Elf Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ponesi uzorke na okup, možda uspeš da prodaš nekome Tako je! Ja i ti ćemo wizarde još malo pa ko one dedice alkosi, da idemo po pijaci i kao potencijalne mušterije da probamo od svake po malo. Ne kupimo ni jednu naravno, a dok dođemo do kraja pijace već smo urađeni. @Faustus Ozbiljno prodaješ? Ja bih bio zainteresovan da kupim. Quote
WIZARD OF GORE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 e jebaga sad nismo valjda dotle dogurali Quote
Јарослав Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 у суботу око 30так степени, са могућношћу неке слабе кише. Quote
Zen Posted June 29, 2009 Author Report Posted June 29, 2009 Ima da se poizvrcemo od omorine. Jos ako bud erakije!!!.... Fuck, pa je ne smem da pijem ... Bice sokic. Pih. Quote
Јарослав Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ма биће супер. него, сад кад знамо временску прогнозу, кад и где се налазимо?! Quote
Yggdrasil Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 U M. Jevrosime moze da se nabavi domaca...rakija. Na dva mesta. U etno restoranu 'Element', i nizvodno, prekoputa '7. jula'. Quote
Recommended Posts