Sisus Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Tu sam, zajebavam se, i dolazim ako cesh i ti. Poveshcu i dragu. Ja dolazim. Nemojte da oblacite nista komplikovano. Quote
Sisus Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ti geju neces doci i zato nemoj da se javljas. Mene zanima ko sve dolazi. Nemoj da ja dodjem na okup, a nikog nema. Quote
METAL Man Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ako je dobra, daću mu i 200 za litru. ajd cu da ga pitam sutra sta ima i koliko para. Mada sad se svi pravite nesto, na svakom okupu nas troje od 20 ljudi pijemo alkohol. Quote
Sisus Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 ajd cu da ga pitam sutra sta ima i koliko para. Mada sad se svi pravite nesto, na svakom okupu nas troje od 20 ljudi pijemo alkohol. Picke pozerske. Quote
:matija Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Tu sam. Sem toga ja unapred kazem da ne pijem. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ko ne dodje TAJ JE SIPTAR OLOLOLOOLOL! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Uuu, free trance party. Hoce neko da igra? Quote
Fapril ethereal Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 evo ja cu da igram...duc duc duc du du duc duc duc ako ne budem radio ili ako ne budem imao probu,eto mene d'upoznam ekipu i stegnem desnicu ruku svakom cestitom spameru.. osim Tesanovicu,jer on tom desnicom drka karu,po sopstvenom priznanju.. Quote
vudun Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) То ти је судбина идеолошких десничара, јебига. Не могу користити ''левицу'' у те сврхе. Дође му к'о бласфемија. Edited July 1, 2009 by Вуду ░▒▓▓▒░ Quote
WIZARD OF GORE Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 ajd cu da ga pitam sutra sta ima i koliko para. Mada sad se svi pravite nesto, na svakom okupu nas troje od 20 ljudi pijemo alkohol. ok...ja, ti i koja ženska? @ime moje iako u subotu idem u Sremsku Mitrovicu i Rumu, 100% dolazim na okup...nema da brineš da li će biti ikoga Quote
Маузер Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Hahaha, dolazis u Mitraju? Javi da castim pivo. Quote
METAL Man Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) ok...ja, ti i koja ženska? @ime moje iako u subotu idem u Sremsku Mitrovicu i Rumu, 100% dolazim na okup...nema da brineš da li će biti ikoga Nije bas bukvalno 3, ali opet je premaloz a tr00 metal okup. A ako si aludirao da je trebalo da pise trojica zajebao si se. Ana i Nevena su pile rum. Edited July 1, 2009 by 84_KRIK Quote
Маузер Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Kada smo jbt pred flejmse samo ja i ti pili onu rakiju. Quote
oʞɾoƃ Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Vidim, velika je Rogatoga sveta četa! Vidimo se na okupu! Svagda pred sobom Đavola vidim! Quote
Brynhildr Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Veronika i ja ćemo da pijemo. A i Ana verovatno. Tako da - žene uvek piju, muškarci zezaju. xD Quote
crusader84 Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) Bice tada dosta ljudi na kalishu. Neka free trens zurka je tada na kalishu. Mrzim kad prave na Kališu nešto. Kad hoću buku, onda ću da idem negde gde je buka, Kališ je ipak za opijanje i orgijanje u miru i tišini. Mada mi posle nekolk'o piva bude svejedno. Elem, još nisam siguran da l' ću da svratim, al' Metalika, pardon - Kirk moj dobar drugar pa uvek mogu preko njega da vas na'vatam. Edited July 1, 2009 by crusader84 Quote
WIZARD OF GORE Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Hahaha, dolazis u Mitraju? Javi da castim pivo. dolazim da obavim jedan poslić ne verujem da ću se mnogo zadržavati jer posle obavljenog posla idem sa kolegom u Rumu - pa stoga postoje šanse da usled zapijanja ne dođem na okup Quote
Sisus Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 ok...ja, ti i koja ženska? @ime moje iako u subotu idem u Sremsku Mitrovicu i Rumu, 100% dolazim na okup...nema da brineš da li će biti ikoga To se ceni. Znaci, zapices se u Rumi? Pa mogli smo i u Rumi okup da napravimo. Quote
Bejbe Kompajler Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Sisuse, jel dovodiš Gagu? Ako dolazi ona, dolazim i ja Quote
Zen Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 Posto su za subotu planirali kishu oni iz hidrometeoroloskog zavoda, akcija je sledeca nalazimo se u 18h na pocetku Kalemegdana sa leve strane. Ponesite picje i kisobrane, i kese da mozete da sedite na mokroj klupi. Ako bude bas oluja i veliko nevreme okup se izmeshta na Plato kod Filozofskog (ispod zgrade u pasazu da ne pokisnemo kao pacovi). Kada se nadjemo svi, odlucicemo gde se ide. Ako nije lose ostajemo na Kalishu, ako je bas kisha idemo u neki kafic/kafanu ili sta vec bude najbolji predlog tada. Quote
Recommended Posts