oʞɾoƃ Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Posto su za subotu planirali kishu oni iz hidrometeoroloskog zavoda, akcija je sledeca nalazimo se u 18h na pocetku Kalemegdana sa leve strane. Ponesite picje i kisobrane, i kese da mozete da sedite na mokroj klupi. Ako bude bas oluja i veliko nevreme okup se izmeshta na Plato kod Filozofskog (ispod zgrade u pasazu da ne pokisnemo kao pacovi). Kada se nadjemo svi, odlucicemo gde se ide. Ako nije lose ostajemo na Kalishu, ako je bas kisha idemo u neki kafic/kafanu ili sta vec bude najbolji predlog tada. Kiše će biti najkasnije do 15h, posle toga ne. Quote
Sisus Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 (edited) Jel taj plato blizu Kalemegdana? Edit: ili jos bolje, jel moze neko mene da pokupi na zeleznickoj stanici? Edited July 2, 2009 by Sisus Quote
Zen Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 (edited) 7 minuta laganim hodom, ali je problem jer se tamo cesto odrzavaju razni protesti i slicno pa pokusavam da izbegnem to mesto. Jos nam fale pristalice Ratka Mladica na yum okupu. @ Gojko super ako je tako ipak je Kalish najbolje mesto. Moze. mada najbolje kad si vec kod zeleznicke sedi na tramvaj 2, 9, 11 i tri stanice kasnije si na Kalamegdanu. Edited July 2, 2009 by Smorock Quote
oʞɾoƃ Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Jel taj plato blizu Kalemegdana? Edit: ili jos bolje, jel moze neko mene da pokupi na zeleznickoj stanici? Će da te pokupimo mi na stanici ako treba, nemo' se brineš ništa Inače, jeste blizu. Quote
Zen Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 (edited) ZA SVE KOJI NISU IZ BG karta za prevoz na trafici je 40 din u vozilu 80din .. a po novom zakonu izgleda da ce i vama van Bg stizati kazna... tako da znate .. Mada, realno bi bilo docek sa sve maramama, 'lebom, soli i kilom eksera. Ono jel metal docek il nije? Edited July 2, 2009 by Smorock Quote
oʞɾoƃ Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Moze. mada najbolje kad si vec kod zeleznicke sedi na tramvaj 2, 9, 11 i tri stanice kasnije si na Kalamegdanu. Nisi, tramvaji idu do pristaništa samo, remontuje se pruga kod Kalemegdana. Jes' da je samo jedna stanica razlike, al' šta znam, bolje da ljudi znaju Quote
Sisus Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ma znam ja da odem do kalisa (u stvari, zna Dragana ), ali ako se bude premestao okup i ta sranja, ne znam da li ce i ona znati. Imamo voz iz Rume u 16:15, stizemo oko 17:30, mozda u 6 znajuci nasu zeleznicu. Quote
kuruz Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Nema pristalica Ratka Mladića, već sam rekao da neću doći. Quote
Brynhildr Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ja mogu ići do glavne autobuske stanice, pa mi je železnička odmah pored, nije nikakav problem da vas sačekam. Ako još neko hoće, super. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ima ali izgleda da ni ja necu doci. Quote
WIZARD OF GORE Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 To se ceni. Znaci, zapices se u Rumi? Pa mogli smo i u Rumi okup da napravimo. možda se zapijem još u S. Mitrovici subota je veliki dan dolazi beba u kuću Quote
Sisus Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ja mogu ići do glavne autobuske stanice, pa mi je železnička odmah pored, nije nikakav problem da vas sačekam. Ako još neko hoće, super. Gojko se vec ponudio, ali ako te ne mrzi dodji i ti. Ionako mi je rekla Dragana da te podsetim nesto za neke knjige, a ja budala zaboravio. možda se zapijem još u S. Mitrovici subota je veliki dan dolazi beba u kuću Kad vec pre? Quote
WIZARD OF GORE Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 pa iskrslo je pre neki dan...nisam mogao propustiti takvu priliku Quote
Маузер Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 E Sisusa da vidim u Mitrovici pa da secem muda. Quote
All_Destroyer Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ja dolazim. Nemojte da oblacite nista komplikovano. Znao sam da me skidash pogledom Quote
Zen Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 Sisuse pazi sta pricas na forumu, jedno pogreshno slovo i Distrojer ce te ignorisati ceo zivot. A onda ne znam kako bi ziveo s tim saznanjem. A sta bismo onda mi bez tebe? Quote
Brynhildr Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 @Sisus - ok, čekaćemo vas Gojko i ja onda. I nisam zaboravila za knjige. Quote
All_Destroyer Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 E moj Drobac, da znash samo shta ti spremamo Robert ija... A za ostalo... Ma previshe sam odrastao da uopshte odgovorim. Quote
Sisus Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Znaci, i on dolazi? Nadam se da je neka rakija. Quote
METAL Man Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 ma najavljuju kisu vec 5 dana, eto i danas rekose pa nista. (pu pu da ne ureknem) ja fatam bus / linijski / stop oko 17:30 tako da stizem oko 18:10. nemoj da mi pobegnete do tada! Quote
WIZARD OF GORE Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 uhhh...ja dolazim ali kasniću debelo pa koga od vas pedera mogu da pozovem radi dogovora oko nalaženja/pronalaženja? Quote
:matija Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 ^ Evo mozes mene, ali ja nisam peder, pa ne znam da l' ti odgovara. :/ Danas je padala malo kisa, ali je super osvezila, tako da ce biti kul ako isto sutra padne. Nalazimo se na pocetku Kalemegdana, kada se ide iz Kneza? Quote
Zen Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 Ma previshe sam odrastao da uopshte odgovorim. You just pwned yourself. Quote
Recommended Posts