Dark_Elf Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Redukovao bi ja njega, da ne redukuje on mene. Quote
Dark_Elf Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 uzgred, izgubio sam košulju negde. Ali nema veze, bitno da mi je mobilni tu i kreditna kartica. RASPAD! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Jebote, sta ste vi radili posle? trebalo je da ostanem :) Quote
Feniks . Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ovaj termin mi nije odgovarao, ali iduci put cu morati da dodjem, da vidim kako pijete i da li znate da se provodite Quote
Axeanosilas Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) Што се мене тиче, ја сам се појавио око пола десет, ваљда. Парк је ОК кафана, а онај матори који је носи трегерушу је био сјајан, нарочито кад је ђускао, машући ручицама и са испршеним грудима као певчић, током "Што се мала уобрази..." Штедох наговорити Тешу да нахвата какву маторку не би ли га иста научима свим техникама физичке љубави, но није ми успело. После смо отишли у Бриџ паб, циркали тамно. Прочао сам са неким Аустралијанцем, а ту бејаше и нека његова екипа, десетак WASP rрибиџона и типова. Рибе су биле дебеле као стока и имале су бутине које су скоро као моје, а то је тешко постићи. Кенгур бејаше сасвим фин лик, на крају је платио пиво, а богме је и кушао стомаклију коју сам превео као "тами бренди" илити "бренди дет мејкс тами ејк гоу авеј". Сулудо сам се понадао да ће се пола људи разбежати кад сам пустио Пантеру (није било новчића од 10 и 20, па сам ишао у пекару по ситнину ), али то није био случај, на моју жалост. Глава ме је болела и сметао ми је жамор свих тих људи... Отишли око пола три, Сисус и девојка му закаснили на воз, одвео их на сигурно, он заспао, ја правио Драгани шпагете и тако она, моја девојака и ја једосмо, слушасмо ПЛост и изблејасмо до 8 кад су С и Д отишли на бус... Све у свему, сјајно вече... Лоша вест је да ми се пљоска пробушила, али апсинт није исцурео... Umalo da zaboravim, Axe, hvala za ono sinoc, tvoj sam duznik. Нема на чему. Axe je i moj dužnik. Што јес' јес', она твоја стомалклија је остала код мене у ранцу, тако да ти дођем једну... Него, кад сте ви изашли и где сте отишли после... Edited July 5, 2009 by Axeanosilas Quote
Dark_Elf Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) Kuku... I ja se sećam tih stranaca... čini mi se da sam žešće smarao jednog... Bzvz. Него, кад сте ви изашли и где сте отишли после... To ti meni reci. Ja se zadnjeg sećam kad su doneli drugu turu crnog piva . Mi smo prvi izašli? Ja i Teša? Edited July 5, 2009 by d4rk3lf Quote
Sisus Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 E, ja bih samo jos da kazem, pored toga da su svi prisutni ok ljudi, da Tesa nije onakav kakav je na forumu. Sam mi je priznao da po forumu malo "sere" (po njegovim recima). Quote
Bata Trokrilni Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Pozdrav svima. Drago mi je da sam vam svojim nedolaskom omogućio da se lepo provedete - kako onima koji su i do sada dolazili, tako i onima koji su bili na okupu po prvi put. Jedno dobro delo - najmanje što sam mogao da učinim. Ozbiljno, bez trunke cinizma i ironije ovo govorim, ako neko misli da se zajebavam. Quote
Axeanosilas Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Kuku... I ja se sećam tih stranaca... čini mi se da sam žešće smarao jednog... Bzvz. To ti meni reci. Ja se zadnjeg sećam kad su doneli drugu turu crnog piva . Mi smo prvi izašli? Ja i Teša? Друга тура тамног је дошла пре један. Ја сам око један (после туре) отишао по ситнину и збуџио око сат времена музике са џубокса, таман до фајронта. Око 2 је дошао келнер и рекао "последња тура", ми поручили, ја отишао са Драганом да пустим још једну песму, Аустралијанац сео поред тебе и причали сте нешто. После 20 минута смо ми кренули, ја обећао да ћу се вратити, (али, обзиром да су они закаснили, нисам, него сам их одвео да одморе), а Теша и ти остали са кенгуром. Даље, наравно, не знам шта се дешавало са вама. Теша ће знати, он је трезвењак. Quote
WIZARD OF GORE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Sad se čekaju Tešine fotke i da se Wizard javi da je živ evo živ sam Javio se Wizard Teši posle,koliko sam shvatio zapio se u nekoj kafani. uhhh toga se sećam kao kroz maglu još oko 13h smo krenuli sa pijančenjem......odavno se ovako ne razbih da zapio se negde u nekoj zapizdini. nije baš zapizdina ali je prokleto blizu PS iako nisam došao na okup, barem sam popio par piva sa jednim likom sa foruma pozdrav za Uroša i sledeće okupljanje ne propuštam Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) Aj nemojte da vas mrzi da okacite i neke slike Ja nisam mogao-nisam u Bg trenutno da sam bio tamo dosao bi sigurno Krivo mi je sto sam se mimoisao sa Sisusom,Bobijem i Grobodanom-ostalu bagru sam vec upoznao ,a Bobija znam i od ranije ali se nismo videli sto godina No bice prilike Edited July 5, 2009 by Full_Metal_Yakuza Quote
Brynhildr Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ja sam ladno mogla do jutra da ostanem. Al' 'ajde... Nema veze,nekad i ja da odem ranije... :) Inače, super je bilo, posebno u kafani. xD Onaj pomfrit je bio super. Ali scena kad Maja i Teša igraju... lol. Grobe, znaš šta ti je činiti. Quote
Sisus Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Evo sad sam se cuo sa Draganom, sve vas je pozdravila. E da, i bacam hejt na one sto su rekli da ce doci, a nisu. Ja potegao iz pizde materine, 4 puta se usrao u zadnjih 24 casa, dosao kuci sutradan u podne, a nekome tesko guzicu da dovuce, a iz BG-a je. Quote
WIZARD OF GORE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 jebiga imenjače, ja zaglavio u tvom komšiluku ne ljutiš se što nisam došao? Quote
Sisus Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nisam mislio na tebe. Ti si ionako rekao da mozda neces uspeti da dodjes, a i javio si se kasnije. Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Grobe, znaš šta ti je činiti. Ne smem, biću ubiven Quote
kuruz Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) E da, i bacam hejt na one sto su rekli da ce doci, a nisu. Edited July 5, 2009 by Куруз Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ti se ne računaš, ti nikad ni na šta nisi ni došao Quote
Andrija Smith Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Sad kada citam vase utiske bas mi je zao sto nisam bio u BG-u za dan okupa. Trebao sam doci dan pre. Quote
Faustus Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Kurac. Radila sam trecu, nisam mogla da dodjem. Bas me zao. Bryn cu da upoznam 9. na upisu, a ostali da se nosite... Quote
Fapril ethereal Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) jel prdnuo Sisus kao sto je najavio? da ovekoveci i blagoslovi skup... Edited July 6, 2009 by april ethereal Quote
Sisus Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) Cuj prdnuo, usr'o se. Edit: i to 4 puta. Edited July 6, 2009 by Sisus Quote
Recommended Posts