Rob Swire Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Mnogo zajebana prica, nikakva topla voda, ali nadrkano, pa mi se dopada Five Finger Death Punch was formed in 2005 by guitarist Zoltan Bathory (formerly of U.P.O.). Other members recruited to the band include former Motograter & Ghost Machine vocalist Ivan Moody, former W.A.S.P. members guitarist Darrell Roberts and drummer Jeremy Spencer, and former Anubis Rising/Deadsett bassist Matt Snell. The band recorded their debut album The Way of the Fist in 2006 with Stevo “Shotgun” Bruno (Mötley Crüe, Prong) and Mike Sarkisyan (Spineshank). The record was mixed and mastered by former Machine Head/Soulfly guitarist Logan Mader. Album The Way Of The Fist 2006 http://rapidshare.com/files/100358024/Five..._Deah_Punch.rar Track Listing: 1. Ashes 2. The Way Of the Fist 3. Salvation 4. The Bleeding 5. A Place To Die 6. The Devil's Own 7. White Knuckles 8. Can't Heal You 9. Death Before Dishonor 10. Meet the Monster Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 solidni su,mada vise volim ivana moodya u motograteru jer sam nu metal drolja Imaju i neke nove pesmice ili je bese ep... Quote
Rob Swire Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 mislim da je EP u pitanju, stavio sam samo ovaj link jer je to jedini album, kako kaze last.fm. a ako last.fm kaze da je tako, onda ni Bog ne moze da protivreci i svakom slucaju, super mi je upravo taj momenat nekog numetal brejka, pa na to lepe klasicne metal fazone sa velikim temama na lead gitari itd Quote
niking Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Nisu losi, bili zanimljivi pre godinu-dve, nisam ih pustio sigurno pola godine Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 interesantna prica, 3 dobre pesme. bleeding himna i dan danas Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) Re-Release 11. "Never Enough" - 3:29 12. "Stranger Than Fiction" - 3:20 13. "The Bleeding (Acoustic)" - 3:36 14. "The Devil's Own (Live)" - 4:55 Bonus Tracks 1. "The Devil's Own (Live)" - 4:56 2. "Salvation (Live)" - 3:51 3. "Hate Me" - 3:07 4. "From Out Of Nowhere (Faith No More cover) - 3:23 Ova pesma im je sa releasa,drugi singl never enough Evo i pesme njegovog treceg benda ghost machinea,tu je malo manje mjetala Ova pesma im je bila na soundtracku za saw III http://www.youtube.com/watch?v=TgWbvmcX_F8 Edited June 7, 2009 by Mlatim Zrake Quote
Black Label Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 nikad se ne bih setila da ih preslusam da nema tema ovde xD Ok su, imaju par dobrih stvari. Quote
*Nameless* Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) Fenomenalan bend, Ghost je vokalcina i pol, samo je navodno pravo tezak kao osoba (zato je raspickan Motograter, po meni jen od najkultnijih pravih nu metal bendova ikada. Sad su se sastavili ponovno - s novim vokalom). Ghost Machine mi nije bio cemu, a ovo ludilo mi je vec neke dvije godinice aktuelno do bola! Upratio sam ih jos nekad kad su EP izdali, slucajno, vidio kod one metalsponzoruse Sanaz neki interview i pustalo se malo i pjesama i tu sam full odvalio... Album fenomenalan, svaka pjesma! Nove dvije odlicne, posebno Never Enoguh, samo i one su tu od proslog ljeta jos, tad znam da smo si ih svi slusali bas se sjecam, dakle relativno staro... Od tad nista novo... :| Slicna prica ko sa As Blood Runs Blackom, samo sto su ovi dosad promijenili dva vokala i valjda ce sad s ovim, trecim, konacno krenut s radom na drugom albumu. Demo verzije novih pjesama su boli glava, mada nema bas deathcorea u njima vise, bar ne kao prije :-) Edited June 7, 2009 by *Nameless* Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Fenomenalan bend, Ghost je vokalcina i pol i ja sam delio ovaj stav dok nisam odgledao par live-ova. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 pa sta je lose u tome sto imaju ime kao kung fu film c produkcije? Quote
*Nameless* Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) Ma lose je brate :) petoprstacni smrtonosni udar :) ime je fakat uzasno. Ala neki potez iz Tekkena ili Street Fightera iks-trokut-iks-iks-trokut-kruzic-r1-l2-iks-kruzic Edited June 7, 2009 by *Nameless* Quote
johnnyzzz Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 odlično zvuči ovaj album... baš nisam imao ideju šta da slušam danas i odlično mi je legao... Quote
F4R15 Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Ma lose je brate petoprstacni smrtonosni udar ime je fakat uzasno. Ala neki potez iz Tekkena ili Street Fightera iks-trokut-iks-iks-trokut-kruzic-r1-l2-iks-kruzic križić kružić kraŠ ! :) Quote
Sinstrel Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Slusao album u vreme kada je izasao. Dopala mi se "White Knuckles" i to je to. Quote
[Nocturno] Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 zarazan je bend, Ashes i The Devil's Own su mi najgotivnije pesmice. Quote
Phil Schneider Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 i ja sam delio ovaj stav dok nisam odgledao par live-ova. Stvarno jako lose live... a? Ma daj... Quote
*Nameless* Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Daj, odvratno... Ja sam gledao neki stariji nastup i svirali su Ashes, koja zvuci zadivljujuce dobro u usporedbi s ovim... :/ Quote
Lereth Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Nije los bend, mada glas pjevaca malo podsjeca na Coreya Taylora. Quote
*Nameless* Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 http://www.mediafire.com/download.php?32fhooxfjnm Burn It Down, nova pjesma :-) Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) Stvarno jako lose live... a? Ma daj... bas o tome govorim, pevac je ocajan uzivo s cleanovima. glupi redneck. ova nova stvar kao da slusam prong, himeru i soulfly istovremeno. Edited June 23, 2009 by ^Suicide_Pony^ Quote
Allegiance Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 bas o tome govorim, pevac je ocajan uzivo s cleanovima. glupi redneck. ova nova stvar kao da slusam prong, himeru i soulfly istovremeno. kako se uživio pjevač pogotovo na drugom videu Quote
Phil Schneider Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Aj mi pokazi 1 snimak tako rucnom kamerom da vokal ili bend zvuce savrseno dobro, bre i slipknot i inflames i killswitch su katastrofa tako. lupetate bre. Nova pesma im do jaja btw! Quote
Recommended Posts