StarbreakeR Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Kamo sreće da nije samo očajan marketinški trik :/ Quote
Vuk Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Naduvaju se kurca lika iz trecerazrednog istochnoevropskog benda za takvo ponashanje. 2 Quote
Lou Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 da li je realan ovakav omot u 2013. godini? Izguglao sam. Quote
Packy Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 Ko ide do Tasmajdana na koncert FFDP i zasto ne? 😄 Quote
Jankec Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 A jbt.Bolje da su dosli kad je Megadeth bio predgrupa pa da se posle Dejva izadje.Jel se zna ko je organizator? Quote
Kumodraski Vo Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 43 minutes ago, Packy said: Ko ide do Tasmajdana na koncert FFDP i zasto ne? 😄 Ako ne bude ladno mozda se setim pa izblejim u parku pored.. Quote
Chicken Little 420 Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 (edited) Megadeth je support na nekoliko datuma, videćemo ko će nama uleteti Edited October 27, 2021 by Chicken Little 420 Quote
Haos sam ja Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Ko u Srbiji (i generalno van američkih srednjoškolaca i redneka nižeg stepena obrazovanja i deficijentnog IQ-a) uopšte sluša ovo? Fijasko u najavi. Quote
azal Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 pa nekako kapiram da su slicni ljudi koji idu na Mortal Kombat i Sabaton, tako da mozda i pokida 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 47 minutes ago, Haos sam ja said: Ko u Srbiji (i generalno van američkih srednjoškolaca i redneka nižeg stepena obrazovanja i deficijentnog IQ-a) uopšte sluša ovo? Fijasko u najavi. Skoro mi drugar pricao kako su oni jedan od retkih novijih bendova koji drze metal na nogama u ovom milenijumu.. Quote
Haos sam ja Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Mortal kombat ipak pevaju na srpskom i lakše se identifikovati sa njihovom muzikom našim srednjoškolcima zbog toga, a Sabaton valjda ima tu neku čupricu gde veličaju i neke istorijske vojne momente sa ovih prostora (nemam pojma, nikad nisam čuo ni jednu njihovu pesmu niti nameravam), pa kapiram da je to turn on ovde. FFDP em su mrski Ameri koji glorifikuju "make america great again" retoriku, em su muzički Disturbed za ometene u razvoju (čuo sam ukupno 3 pesme od njih), nisam siguran koliko je to uopšte popularno van Amerike, mada evo ova Volova priča za drugara mi deluje kao iz paralelnog univerzuma pa možda grešim oko procene. Quote
HUMAN Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 26 minutes ago, azal said: pa nekako kapiram da su slicni ljudi koji idu na Mortal Kombat i Sabaton, tako da mozda i pokida To je ta ekipa + Rammstein (tj bućkuriš skakojakih degenerika..) Quote
azal Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 12 minutes ago, Haos sam ja said: Mortal kombat ipak pevaju na srpskom i lakše se identifikovati sa njihovom muzikom našim srednjoškolcima zbog toga, a Sabaton valjda ima tu neku čupricu gde veličaju i neke istorijske vojne momente sa ovih prostora (nemam pojma, nikad nisam čuo ni jednu njihovu pesmu niti nameravam), pa kapiram da je to turn on ovde. FFDP em su mrski Ameri koji glorifikuju "make america great again" retoriku, em su muzički Disturbed za ometene u razvoju (čuo sam ukupno 3 pesme od njih), nisam siguran koliko je to uopšte popularno van Amerike, mada evo ova Volova priča za drugara mi deluje kao iz paralelnog univerzuma pa možda grešim oko procene. sta znam, ja sam isto mozda cuo 2-3 pesme i meni to zvuci kao neki metal Nickleback, bas pravi Walmart metal za siroke narodne mase, omiljeni bendovi su mi Metallica, Disturbed i Godsmack publika. Quote
HUMAN Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 13 minutes ago, Haos sam ja said: Mortal kombat ipak pevaju na srpskom i lakše se identifikovati sa njihovom muzikom našim srednjoškolcima zbog toga, a Sabaton valjda ima tu neku čupricu gde veličaju i neke istorijske vojne momente sa ovih prostora (nemam pojma, nikad nisam čuo ni jednu njihovu pesmu niti nameravam), pa kapiram da je to turn on ovde. FFDP em su mrski Ameri koji glorifikuju "make america great again" retoriku, em su muzički Disturbed za ometene u razvoju (čuo sam ukupno 3 pesme od njih), nisam siguran koliko je to uopšte popularno van Amerike, mada evo ova Volova priča za drugara mi deluje kao iz paralelnog univerzuma pa možda grešim oko procene. Ćvrsta FFDP desnica svuda podjednako jaka, a kod nas srba milijun takvieh junaka Quote
Kumodraski Vo Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Ma nije bi bitno o cemu su pesme, izaslo im na recommended i svidelo im se.. Quote
Haos sam ja Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 20 minutes ago, azal said: sta znam, ja sam isto mozda cuo 2-3 pesme i meni to zvuci kao neki metal Nickleback, bas pravi Walmart metal za siroke narodne mase, omiljeni bendovi su mi Metallica, Disturbed i Godsmack publika. Upravo to, ali koliko ovde ima Godsmack/Disturbed publike? Ovaj koncert se planira za Taš gde staje par hiljada ljudi. Quote
Chicken Little 420 Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Vidim, privukao vas koncert 😀 Quote
Vic Rattlehead Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Godsmack ima par strašnih albuma. Quote
VoivodBG Posted October 28, 2021 Report Posted October 28, 2021 Coal Chamber reunion + Deftones konacno, posto su sledece godine u blizini i da se pravi nu metal festa. Quote
Haos sam ja Posted October 28, 2021 Report Posted October 28, 2021 Zna se koja je himna wallmart metala Quote
azal Posted October 28, 2021 Report Posted October 28, 2021 uvek mozes da racunas na Metallica fanove da podrze Godsmack i ostalu Walmart metal bratiju 1 Quote
Recommended Posts