23/16 Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Fino, o Shiit uredjajima sam samo citao pozitivna iskustva. Kako si uspeo da ga nabavis, preko grane? Isto tako i Fidelio x2, best-buy slusalice. Kolege cesto putuju u Holandiju. Da, mozda neko ne voli dva uredjaja da nosi, ja npr. volim dedicated music plejer da imam, prvenstveno zbog lossless fajlova i podrske za iste. Verovatno cu i ja nesto slicno da uradim. Fiio x3/5 srecom moze da se uzme i kod nas.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Predobre...doduse jos se usviravaju, al zvuk mi toliko prija da je neverovatno.Dosta toplije i prirodnije zvuce od akg k77.Malo se treba navici na nosenje, teze su od akg-a, ali su jastucici mnogo meksi i bolje leze.Vokali savrseni, instrumenti se odlicno i jasno cuju, basevi taman po mom ukusu(vode se kao flat, medjutim to vise znaci da su flat u odnosu na m50x koje imaju malo jaci bas, inace ga ima ima sasvim dovoljno) Dobijaju se dva dugacka kabla, jedan prav i jedan spiralni..steta sto ne dolazi i jedan kraci kao uz model m50x(1, 2m), al moze da se naruci i kompatibilan je i za m40x. Inace jako dobro rade i na sandisku, dodje mi njih da nosam....al cudno bi me gledala raja.
23/16 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 (edited) Stigle su mi bubice. Prvi utisci su odlicni, samo bi trebalo naci idealnu kombinaciju tipova i ringova. Edited November 25, 2015 by 23/16
HUMAN Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Tek malopre videh da ima ova tema, evo na čemu slušam omiljenu mi muziku. Ovaj prvi je stariji od većine Yum članova(85-6god), ali i dalje šljaka ko lud, jedino mi Sonijev dek sjeban, inače pojačalo je Marantz. Ovaj Marantzov stub je iz 1997.god, šljaka ko' nov, jedini problem imaju komšije... hahaha
Vlaja Buraz Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 (edited) Какве си звучнике упасовао на ове Маранце? *** Иначе, кад је било уредно, било је овако: Сад је овако: (Лијен сам да сликам Мицубиши ћошак и тренутну поставку јер је неред велекритичан.) :redface: А тренутно слушам једно миди Dual појачало (CV 3600 RC) спојено на посуђене KEF CODA II. KEF је чиста лордоза, али се одлично чује пљесак на концертним албумима; 3600 је симпатично појачало пријатног звука али недовољно снаге за озбиљно слушање. Константно су ту неке ротације, што посуђивање, што куповина... Био сам веома близу савршеног звука са Dualom CV 6030 спојеним на Fisher STE 333, ал' продах 6030, зајебах се... то ће се моћи исправити само са CV 6050 или пак CR 5950 RC. Препорука за љубитеље тежег звука, ти Duali, иако су из њежних година (крај '80-их и почетак '90-их) и прејефтино изгледају (пластични фронтови), имају стварно тврд звук. Али. Стварно. Тврд. Може то и лијепо да свира... ал' што може да удари, слабо ко може тако. Edited November 26, 2015 by Vlaja Buraz 4
HUMAN Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Na ovom starijem marantzu su Videoton, prosek zvučnici, ali sasvim dovoljni za sobno slušanje(ne znam dal sam ikad pojačao više od polovine ) Ovaj noviji je povezan sa Marantzovim zvučnicima, jebeno rasturaju!
imaginos Posted November 28, 2015 Report Posted November 28, 2015 Predobre...doduse jos se usviravaju, al zvuk mi toliko prija da je neverovatno.Dosta toplije i prirodnije zvuce od akg k77.Malo se treba navici na nosenje, teze su od akg-a, ali su jastucici mnogo meksi i bolje leze.Vokali savrseni, instrumenti se odlicno i jasno cuju, basevi taman po mom ukusu(vode se kao flat, medjutim to vise znaci da su flat u odnosu na m50x koje imaju malo jaci bas, inace ga ima ima sasvim dovoljno) Dobijaju se dva dugacka kabla, jedan prav i jedan spiralni..steta sto ne dolazi i jedan kraci kao uz model m50x(1, 2m), al moze da se naruci i kompatibilan je i za m40x. Inace jako dobro rade i na sandisku, dodje mi njih da nosam....al cudno bi me gledala raja. koji je to model i koliko para? koristim akg 240df vec ne znam ni koliko godina i nista im ne fali, sve je isto kao i prvog dana. kvalitet neverovatan.
Demon Seed Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Saleta nema od kako je postovao to, jbg Nadam se da je dobro 2
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 (edited) Ne znam, rekao bih da je on jedan od onih Edited December 14, 2015 by Demon Seed 1
Vlaja Buraz Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 (edited) Тренутна гужва: Десно: Wellness са сувим грожђем Dual CV 450M - тренутно каблиран на комп -Telefunken TLX 10 Professional (на зиду) Grundig V2000 - повезан са плејером harman/kardon HD 710 (испод) - Fisher STE 333 (којима KEF звучници служе као сталци) Наведена појачала су посуђена, али је у плану неки Grundig за трајно власништво, можда овакав а можда V7200. Што се Duala тиче тренутно је у посједу CV 1460, стамени резервни CV 1450 је продат прије неки дан, па ћемо видјети шта и како, мало се мјеста направило, не треба га одмах попунити. Лијево: Mitsubishi E-63P Intelligent Audio System - тренутно једини исправан грамофон у кући и на њему плоча хеви метал групе Вајт Снејк Edited December 25, 2015 by Vlaja Buraz 3
Vlaja Buraz Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Тренутно десно: Дакле, Dual CV 1460 и припадајући тјунер CT 1460, на њ. Sony CDP-XE530 (ништа посебно, али ће очитати и брусну плочу, за разлику од мушичавог harman/kardona) и на њима (спојен на своје LS-100U звучнике који нису на слици): Реално, тој направи екстремно мало фали за чисти нокаут. Јебе мајку и ради одличан посао при том. Улазни модел - 100 - из Reference линије (наравно, није актуелан; 2003. представљен, ако се не варам), могу мислити какви су тек ови даље, већи бројеви. Само 100 је овај фазон, микро директорско "све у једном рјешење" - CD/ampli/tuner, 200 и даље су мини а касније миди (формат) компоненте... Teac се специјализовао за ове стварчице, популарне су у Јапану а култ у осталим дијеловима свијета. Ко налети на било шта од тога, нека мота под руку одма'. 3
Talvi Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 http://animagraffs.com/loudspeaker/ sjajan sajt inače
Vlaja Buraz Posted May 15, 2016 Report Posted May 15, 2016 али је у плану неки Grundig за трајно власништво, можда овакав а можда V7200. Ради појачало за све паре, нешто је грубље од V2000 - тврђи бас, и осјетно више снаге има. http://motxam.interfree.it/Afaq.html http://motxam.interf...t/Agrundig.html
Vlaja Buraz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 reći će, opet je popiovidi ga, kako se ubio http://www.hifiengine.com/manual_library/nad/302.shtml 1
Dekapitator_Prisoner Posted October 18, 2016 Report Posted October 18, 2016 Posedujem Digidesign digi 002 rack zvucnu kartu. Pre neki dan je samo prestao da mi radi zvuk, a na kompu dole prikazuje kao da je uopste nema. Na njoj neke lampice rade, neke ne. Sta to moze da bude i kako se resava ?
Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Može biti da su te lampice što rade za nešto što i dalje radi, a ove što ne rade da su za ono što kompijuter vidi a to se pokvarilo i više ne radi, a rešava se nošenjem na opravku. Izvini brt, nekad je jače od mene Bump 1 1
Demon Seed Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Naručih neke kineske KZ ATE bubice. Kažu ljudi da kidaju, za 7.5-8$ dobiješ slušalice u rangu kvaliteta drugih dosta skupljih brendiranih ovo ono. Neverovatno zvuči al' za te pare i s pohvalama i preporukama par ljudi mi greota bilo da ne isprobam, naročito što dobre bubice koštaju skoro duplo u odnosu na dobre klasične slušalice... Javiću kako sam zadovoljan kad stigne
bradilko Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 generalno ti kinezi imaju ok sluške, ali ono, ne treba očekivati čudo. zvuk je obično prosečne jačine i prosečnog kvaliteta, što opet kod nas teško da može bez malo više uloženih sredstava. u suštini ako u svojoj okolini nemaš kvalitetniji audio output od toga, biće ti super.
Demon Seed Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 Imam Sennheiser HD 201, mrvicu da je jači bas bile bi mi savršene, a ovo mi je čisto alternativa bila jer su lakše bubice za nošenje. U međuvremenu mi se cancelovala narudžbina tako da ih nisam naručio na kraju xD
bradilko Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 imam i ja 201ca, toliko su matore da je počela da spada izolacija sa kablova btw, 201 >>>>>>> kinezi, jbg. a slažem se da bi bile ultra samo bas da je malkice jači.
Vlaja Buraz Posted July 26, 2017 Report Posted July 26, 2017 Добро вече! Мало златне грознице... Dual Golden 1 Uher UTT 340 1
kuruz Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 pre mesečak dana uzeh slušalice https://lyrastyle.rs/product/superlux-hd-681-evo-slusalice dosta dugo sam čitao recenzije o modelima i proizvođačima u cenovnom rangu do 100-150 evra i za ove sam našao ubedljivo najviše pozitivnih ocena i utisaka, bukvalno ih svuda hvale (Hi-Files, Head-Fi, Benchmark Svet kompjutera...), ali ono što je poseban plus koji ih stavlja u navedenu cenovnu kategoriju je mogućnost stavljanja filtera s kojim, kako mnogi kažu, odlaze u rang desetostruko skupljih modela (s tim da je to za model HD681, ne HD681 EVO, ali kapiram da može i sa ovima isto da se izvede) ovde ima, ako nekome slučajno bude trebalo http://rockgrotto.proboards.com/thread/4769/superlux-hd-681-modifications?ixzz2QvLK3SI0=undefined sumnjičav sam prema tome, ali ko zna videću da mi neko ko se razume bolje od mene odradi to dolaze sa kablom od 1m i od 3m i velurskim padovima koji se stavljaju umesto originalnih preporuka 1
Demon Seed Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 Nije isključeno da stvarno značajno poboljša, moj stric se zeza sa tim, modifikuje svoju hi-fi opremu, i ono, čuju se razlike... Fina cena za ovaj Superlux, baš ću da probam da se setim kad budem u Prokuplju da ga pitam zna li štogod o ovom konkretno filteru Pogledah i ove modove, deluje ultralako, razmisljam se da pazarim ove slusalice pa da zablejim preko leta sa strikom da zalemimo to
kuruz Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 (edited) mislim da ih ima i u Nišu, Red Rooster Music je radnja da, tamo su još jeftinije, samo što su bele https://www.kupujemprodajem.com/Superlux-HD-681-EVO-white-bele-slusalice-21971033-oglas.htm?filter_id=159716007 Edited April 11, 2018 by Underkuruz
Recommended Posts