Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ohoho. Ipak, nije to to dok zvuk ne ispuni prostoriju, barem meni. ;)

Ima li koga da drži ozbiljniju ponudu Sennheiser-a u Beogradu ili si naručivao spolja?

Posted (edited)

Gde su cene duplo veće nego u inostranstvu.

Mada dobro, to važi za celu Srbiju.

Edited by Oak
Posted

ima ljudi koji valjaju zenhajzer, akg i ostale jake audio marke po povoljnim cenama, raspitajte se malo. znam da je kolega pazario akgov mic c414 za dosta manje od uvozne cene

Posted (edited)

Mozes da narucis jedino sa engleskog amazona, al opet ce postarina da te ubije :) To sto valjaju su obicno kineske kopije, uglavnom b klase.

Edited by vegeta
Posted (edited)

nisu, vec direkt iz Austrije (u ovom slucaju), doneto ispod ruke. konkretno, ovaj mic je vrlo skup, i kinezi to i ne rade (uglavnom kopiraju shurke i sl.). mozda ima nekih oglasa za valjanje na rumski.com, ali nisam odavno gledao.

jednostavno, domaci uvoznici mnogo jedu govna, sem par izuzetaka (isto vazi i za instrumente).

idi u player kod radio Beograda u Svetogorskoj, te tvoje iste sluske bi te tamo ispale najeftinije - ispod 210e

http://www.player.rs...uct.php?ID=4064

ako ih tu nemaju onda ovako - idi u Mega Music iznad Slavije. primera radi Sennheiser hd25 u 4audio su 275e, dok su na Thomann-u 200e. Odes u Mega Music, i narucis, i oni ce ti samo naplatiti samo pdv. mislim, ipak ih pitaj (jer kao uvek prvo moraju da ti kazu cenu, ali u principu samo naplacuju 20%), ali bi te recimo te sluske ispale 240e, i ustedeo bi 35e.

(provereno, ja sam preko njih uzeo magnete za gtr sa thomann-a, kostali oko 170e, oni mi sa sve uslugom naplatili 200; drugar uzeo pojacalo od 2000e na isti nacin).

u tvom slucaju je problem jer nema tog tvog modela na thomann-u, ali ima sigurno drugde (music produktiv ili sl., gledaj na nemackim sajtovima jer Mega music svake nedelju-dve uvozi opremu iz Nemacke, pa tako i valjaju ove ostale stvari usput).

zasto bi lopovima davao kes ako ne moras...vredi se raspitati malo.

Edited by Џрк
  • Upvote 2
Posted (edited)

Zato sto je covek pitao ko kod nas drzi ozbiljniju ponudu (ovlasceni distributer), a ja jedino znam 4audio da je :)

Edited by vegeta
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...