Sisus Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 (edited) Koja slika, koji bend? Daj da vidimo to Pa Obtejvment Enslejvment. Sad sam trazio, ne mogu da nadjem. To je jedan ortak imao iseceno iz NB-a i stavio u kasetu. Bilo je njih cetvorica na slici, dvojica napred, malo sagnuti, i dvojica nazad. Naravno, bm bendovi ne mogu, a da ne izvode besne gliste, pa su slagali face i izgledalo je kao da se guze. Ako se dobro secam, lik dole je bas i izgledao kao da ga neko guzi, a onaj gore je izgledao kao da svrsava. Edited June 9, 2009 by Sisus Quote
BLAGOJE Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 (edited) sad mi je zao sto pitah. e da sad sam se i ja sjetio Sepalchr i Seshnz i d abajz. Edited June 9, 2009 by umart Quote
Маузер Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Dajte jbt. Ovo je jedan od najboljih bendova black metala.Pravo guzenje. Quote
Talvi Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Sinoc slusam "Witchcraft" (da, nasao sam ga napokon ) a napolju pucaju gromovi, kvlt 100%. Quote
Angelystor Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Meni ponajbolji "Shepherd" album. Jebiga, ohladio sam se bas od symphoblack-a, ali zato me pomenuti album pogodio u pravo mesto. Pestovi cleanovi mi se bas svidjaju, mislim voleo sam ga u Gorgorothu (ko ga ne voli?), ali nakon obrtanja OE opusa samo mi jos poraste misljenje o coveku, vrsan vokal. Quote
[Nocturno] Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yGeRueYKceU 1 Quote
Recommended Posts