Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Jedan moj je poznanik je slucajno naleteo na ovaj grad u rusiji,prakticno identican ima raspored reka i obala,samo pogledajte mapu a evo i njihovog mosta koji je pandan nasem brankovom(cak je i ona visoka zgrada kao nase Usce).Takodje im je nerazvijen deo preko dunava i ima broj stanovnika kao i BG!Kao da gledate beograd u drugoj dimenziji,jedina prednost koju vidim je da imaju pravi metro a ne beovoz http://wikimapia.org/#lat=56.333289&lo...amp;m=a&v=2 evo njihovog kalemegdana Otprilike bih dao sve da zivim pri vrhu one zgrade blizu coska
Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 (edited) otle i uzeh Kako vam se cini? Edited June 7, 2009 by Mlatim Zrake
Prisoner of Dreams Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 На њиховом Бранковом (Булгаковом ) још већа гужва него на нашем
Nisko_Se_Mazim Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ipak to nije ONAJ cuveni Novgorod http://en.wikipedia.org/wiki/Veliky_Novgorod
FëanorSonOfFinwë Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ako nema Munze onda nije ni blizu svom originalu xD
Rehabilitovani Bagrem Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Ovo bi trebalo da naglase kada bude dolazio medvedev,pizda li im materina...
Ајлин Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Mogli bi da napravimo Twin Towns bratstvo pa da idemo tamo po dž cenama Sad ponovo gledam fotke, stvarno neverovatno liči.
Azaralena Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Na prvi pogled sam pomislila da su slike blizanca na linku a da su ovo slike Beograda, poređenja radi. Čoveče, sličnost je neverovatna! Pa čak je i grozomorni gužvanjac jednak našemu.
mmance Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Meni ne lice. A cekaj lice samo zwto sto ima dve reke? Pa ako ima dve reke normalno je da ima slicnih obala kao i u BG. Pa to ti je kao kad bi neko reko da su dva coveka slicna jer imaju dve ruke, dve noge, itd itd. 1
Recommended Posts