SlaughterGirl Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 - Win gold by finding chests in the dungeons and by playing different games on the site. - Each month the characters are reset to zero and the winning golds is converted into US$. - When you reach a minimum of $10 dollars US you can request a moneybookers payment. - Win more gold and cash with the bonus games : Jackpot, Treasure Hunt, Jousts, Contest Quest and others... Sponsoring your friends and win until april 2009 : 30% of their earnings, 15% of their earnings referral and 5% in their under referral.
SlaughterGirl Posted September 10, 2009 Author Report Posted September 10, 2009 Mala izmena... Isplate vise nisu preko Moneybookers-a, vec preko AlertPay-a. Dobila sam prvu isplatu na AlertPay. Za one sumljicave evo dokaza:
goThic Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Zašto oni nekog isplaćuju? Postoje li reklame po igrama, ili šta?
SlaughterGirl Posted September 23, 2009 Author Report Posted September 23, 2009 Zašto oni nekog isplaćuju? Postoje li reklame po igrama, ili šta? Nema reklama, ali clanovi ulazu novac ako zele da promene rang viteza u baron, kralj..., ako zele da igraju vise u toku dana... Tako se ulozen novac deli svima koji su igrali igricu u toku meseca pre tome koliko su zlata sakupili. Ako se igra bez ulaganja i referala, svaki dan moze da se zaradi oko 1$ mesecno (znaci da ima neko ko ulaze a ne upe da igra )
КЈО Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 svaki dan moze da se zaradi oko 1$ mesecno Ја сам се овде тотално погубио... Мислиш, сваки дан може да се заради по 1$ и да се онда на крају месеца исплати око 30$?
SlaughterGirl Posted September 24, 2009 Author Report Posted September 24, 2009 svaki dan moze da se zaradi oko 1$ mesecno Ја сам се овде тотално погубио... Мислиш, сваки дан може да се заради по 1$ и да се онда на крају месеца исплати око 30$? Ne, ne... mislila sam ako se igra svaki dan (to je oko 15min dnevno), ako se nista ne ulaze i ako se nemaju referali moze da se zaradi oko 1$ za ceo mesec. Za vise se mora vise potruditi, kao i u svakom poslu, ali ovo ipak nije posao vec vise zabava.
SlaughterGirl Posted November 7, 2009 Author Report Posted November 7, 2009 Moja zarada iz avanture u avanturu (iz meseca u mesec) DT$ su Dungeons & Treasures dolari 1 RT$ = 1 euro Greska u brizini 1 DT$ = 0.7 euro
Жвакић Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Први пут чујем да нека игрица плаћа играчима. Бацићу поглед да видим на шта личи.
ShinigamY Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Klasican piramidalni nacin zarade :/ Ja imam na bux.to preko 30 E al tek cu da kupim jedno 100 referala (kada otvore pay pal) da bih zaradio josh vishe... Jbem li ga, nema leba od toga da se klikce svaki dan :/
SlaughterGirl Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 Ovde se ne klikce ovde se igra. I ima `leba samo se treba potruditi.
SlaughterGirl Posted November 20, 2009 Author Report Posted November 20, 2009 Klasican piramidalni nacin zarade :/ Ja imam na bux.to preko 30 E al tek cu da kupim jedno 100 referala (kada otvore pay pal) da bih zaradio josh vishe... Jbem li ga, nema leba od toga da se klikce svaki dan :/ Ne bih ti preporucila da se trosis na referale, ja na bux.to cekam ispatu vec dve godine i nista. Dungeons & Treasures me je isplatio u roku od 24h od kako sam trazila isplatu.
Guest HEFEST Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Bravo!!! Sto volim da vidim mlade ljude kako rade i zaradjuju za zivot. 1
ShinigamY Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Ne bih ti preporucila da se trosis na referale, ja na bux.to cekam ispatu vec dve godine i nista. Dungeons & Treasures me je isplatio u roku od 24h od kako sam trazila isplatu. Evo registrovao sam se preko tvog linka, valjda sam ti sada referal Ako je link dobar
SlaughterGirl Posted November 24, 2009 Author Report Posted November 24, 2009 Evo registrovao sam se preko tvog linka, valjda sam ti sada referal Ako je link dobar Jesi, hvala. Nadam se da ce ti se igrica dopasti. Ako imas neku nedoumicu u vezi igre ili ti treba neka pomoc, postoji opcija "MESSAGE" pa se javi.
SlaughterGirl Posted November 24, 2009 Author Report Posted November 24, 2009 Dungeons & Treasures @ blogger
SlaughterGirl Posted January 7, 2010 Author Report Posted January 7, 2010 Moja zarada u Decembru = 12.469 DT$ = 8.73 evra Zarade po mesecima (avanturama):
SlaughterGirl Posted January 8, 2010 Author Report Posted January 8, 2010 Jos jedna isplata primljena! Zarada po mesecima (avanturama) Isplate na AlertPay Vise informacija o igri Pocni da igras
SlaughterGirl Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 Pocela sam da ulazem po 5 DT$ mesecno u Viscount (tako dobijam 20% vise od koverzije zlata) i evo kako to sada izgleda iz meseca u mesec: Takodje stigla mi je i treca isplata na AlertPay Evo sve tri: Takodje sam trazila i cek sa AlertPay-a, tako da bice i toga za one koji ne verjuju u cinjenicu da se na internetu moze zaraditi na ovaj nacin.
SlaughterGirl Posted March 17, 2010 Author Report Posted March 17, 2010 Evo i ceka sa AlertPay-a za one koji do sada nisu verovali: Moj prvi cek: Precrtala sam samo svoju adresu (da slucajno nekome ne padne na pamet da mi salje ljubavna pisma )
SlaughterGirl Posted April 21, 2010 Author Report Posted April 21, 2010 Moje dosadasnje zarade i cetvra isplata sa ove igrice:
Recommended Posts