Divlji Tigar Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Dovedite Ben Jackson`s Group. Izdaju novi album ovog leta i ne verujem da su nesto previse skupi. Rekli su da su otvoreni za razne predloge pa eto izvolite i dovedite stvarno vrhunsku grupu za male pare. Mogu da budu i necija predgrupa eventualno. Ovde "Crimson Glory" ne bi skupio 200 ljudi, a "Ben Jackson`s Group" bi možda mogao oko 50. Kao predgruap bi već moglo. Quote
azal Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 mislim da ne bi ni 50 ja sam najveci fan CG i ne bih isao na BJG ni da je 300 kinti. Quote
Telcontar Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 2004-Into Eternity KAD ? KAKO ? SA KIME ? ZASTO ? Fuck, nisam ni znao da su ikaa svirali ovde ... ko sto sam skoro saznao za At the Gates 90-neke ... Quote
azal Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 svirali svirali gledalo ih jedno 15 ludi ne znam koja je turneja bila, Kataklysm ili tako nesto, ne secam se uopste. Quote
Ајлин Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Od ovog našeg kalendara mogao bi da se napravi dobar koristan tool za praćenje koncerata. Ljudi posle 5 godina otkrivaju da je neki bend svirao ovde Quote
Guest HEFEST Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 mislim da ne bi ni 50 ja sam najveci fan CG i ne bih isao na BJG ni da je 300 kinti. Zasto crni sine? Pa to je u stvari Crimson Glory samo bez Midnight-a(sada, pre je bio i on) i Drenninga. Na nastupima sviraju i najjace CG stvari, a Wade Blake je stvarno dostojna zamena Midnight-u. Pa svaki iole ozbiljan poklonik metal muzike bi morao da pogine samo da ode na takav koncert!!! Quote
Imrahil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 svirali svirali gledalo ih jedno 15 ludi ne znam koja je turneja bila, Kataklysm ili tako nesto, ne secam se uopste. Da, oni, Graveworm i Mystic Circle ili tako nesto Quote
Guest Kriki Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 KAD ? KAKO ? SA KIME ? ZASTO ? Fuck, nisam ni znao da su ikaa svirali ovde ... ko sto sam skoro saznao za At the Gates 90-neke ... 13.10.2004 u Domu omladine, sa Kataklysmom, Gravewormom i Mystic Circleom. To je bilo ono Two days of hell, sledeceg dana su bili Cannibali... Quote
azal Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Zasto crni sine? Pa to je u stvari Crimson Glory samo bez Midnight-a(sada, pre je bio i on) i Drenninga. Na nastupima sviraju i najjace CG stvari, a Wade Blake je stvarno dostojna zamena Midnight-u. Pa svaki iole ozbiljan poklonik metal muzike bi morao da pogine samo da ode na takav koncert!!! meni je taj wade black jedan od najgorih pevaca ikad. jbg. Quote
Guest HEFEST Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 meni je taj wade black jedan od najgorih pevaca ikad. jbg. Jesi li slusao BJG? Ben Jackson peva takodje kao i Midnight one najvise glasove. Quote
KinSlayer Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ne bi skupili ni 50 ljudi... Da dodje CG sve sa Midnight-om (nek mu je laka crna zemlja) skupili bi mozda 200 ljudi max... Quote
Guest HEFEST Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ko su crimson glory? Na mom profilu zadnja slika. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Na mom profilu zadnja slika. deluju mi ko oni,kako se zvaše,sinderela i vinger. Quote
Guest HEFEST Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 deluju mi ko oni,kako se zvaše,sinderela i vinger. Tako nesto samo mnogo bolje. Quote
Milogled Bluff Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Winger (a i ostatak benda) opasno sviri, a Sindrela je gej... Quote
Guest HEFEST Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Winger (a i ostatak benda) opasno sviri, a Sindrela je gej... I Sindrela je imala lepih stvari. Dovedite sve ove bendove po jednom, a onda bacite anketu koga ponovo da dovedete!!! Quote
Old Metalhead Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 13.10.2004 u Domu omladine, sa Kataklysmom, Gravewormom i Mystic Circleom. To je bilo ono Two days of hell, sledeceg dana su bili Cannibali... At the gates,SKC april 1996,support Napalm Death,ubili i jedni i drugi! Quote
Odelo Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ovde "Crimson Glory" ne bi skupio 200 ljudi Baš naprotiv, ovde ima prog metalaca koliko hoćeš, maltane ispada da 2 od 3 metalca koje znam sluša neku vrstu i varijaciju tih, meni barem, dosadnih bendova. Crimson Glory bi mogao da bez problema dovuče tih 200 ljudi, ALI samo pod uslovom da je cena karte realna (tu negde oko 500 dinara). No, zašto to ne može da bude tako (a ko se recimo seća nekih koncerata u periodu 2000-2003 zna da to MOŽE tako i tako bi trebalo da bude, ovo je metal a ne jebena estrada) treba samo upreti prstom u ove "agencije" - tj. kapitaliste i mešetare koji nisu metalci a upleli su se u celu priču vrlo drsko. Terra Nostra - FOAD na kvadrat. Quote
Ајлин Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Varate se, Crimson Glory bi mogao da dovuče 200+ Samo ima jedan mali problem. Ode čovek... laka mu crna zemlja... Pominjaste Winger - kako taj čovek i dan danas praši! Neverovatan je. Pre neki dan sam gledala neki snimak i pitam se, odakle mu više inspiracija i energija. Neuništiv je. Quote
Old Metalhead Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Gledao Winger u Sarajevu,bili support Scorpions, 1i decembar 1990!Ubili su i jedni i drugi.Al masa se pitala pre koncerta:Ko su ba ovi Windjer?Padali smo od smeha.Bila cicha zima,a mi voz ujutro imali oko 6h,sovili kod nekih likova,drugari iz vojske od jednog druga,prava su raja.Od poznatih,isao samnom Dovla Protector(bass gitarista Love Hunters),a LEE MAN je dosao i vrnuo se busom.Od onda nisam bio u Sarajevu,nazalost. Quote
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 http://www.mtsmondo.com/entertainment/musi...php?vest=143266 Мадона не може да прода довољно карата, а ви кукате због малих метал бендова... Quote
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Када би већина људи која уместо пљувања и дркања на нету почела да долази на концерте и свирке, можда би и могли о нечему да причамо. Уместо што су велики фанови на нету, нека се покажу и на улици мало. Quote
Recommended Posts