Ајлин Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Možda nema veze s temom, ali se na neki način ipak tiče organizacije..Da li se još nekom čini da je bina na Tarji bila prenisko ili ja samo tripujem? Znam da sam na Kamelotu sve video kako treba, a bio sam na približno istom mestu. Na Tarji sam morao da devojku pentram na stubove kako bi nešto videla, a posle sam čuo komentare (madih gotičarki ), kako su uspele jednom da joj vide glavu i bile su srećne zbog toga..Jel se bina posebno namešta za svaki koncert? Bina je bila u redu nego gotičarke nosile štikle i platforme pa se vidljivost smanjila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Pa nisi valjda nesrećnice bila na Tarjinom koncertu? Edited August 19, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Možda nema veze s temom, ali se na neki način ipak tiče organizacije..Da li se još nekom čini da je bina na Tarji bila prenisko ili ja samo tripujem? Znam da sam na Kamelotu sve video kako treba, a bio sam na približno istom mestu. Na Tarji sam morao da devojku pentram na stubove kako bi nešto videla, a posle sam čuo komentare (madih gotičarki ), kako su uspele jednom da joj vide glavu i bile su srećne zbog toga..Jel se bina posebno namešta za svaki koncert? Mislim da se nameshta, mozda ne za bash svaki koncert, ali znash kad kazu "zbog velichine bine, kapacitet sale je smanjen na toliko i toliko mesta...", shto znachi da je nekad manja, a nekad veca. Mada meni na Tarji nije izgledala nisko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Bina je bila u redu nego gotičarke nosile štikle i platforme pa se vidljivost smanjila Bolje da su sele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Akustični koncert Blaze Bayley-a je 2007. imao iznenađujuće dobru posetu. Voleo bih da ga neko od organizatora ponovo dovede. Mislim, ako je onako slabo reklamiran koncert na lokaciji koja je Bogu iza nogu imao posetu od 200 ljudi, a uz to je još bio i akustičan koncert i održao se samo dan nakon koncerta u novom sadu, ne znam što ne bismo ponovo mogli da vidimo Blejza. Napunio bi bar malu salu SKC-a k'o od šale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucassen&co Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Mislim da se nameshta, mozda ne za bash svaki koncert, ali znash kad kazu "zbog velichine bine, kapacitet sale je smanjen na toliko i toliko mesta...", shto znachi da je nekad manja, a nekad veca. Mada meni na Tarji nije izgledala nisko... Moguće da si bila bliže bini..Žao mi ove dece iza što su pukle pare za kartu, a stvarno nisu ništa videle..Samo čuješ pred kraj koncerta : "Jao eno je, videla sam je!" Mislim da bi to ipak trebalo bolje namestiti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 па на концерте се иде да би се слушала музика, а не гледала. капирам ја сво то ложење, ипак су то деца (а можда и нису), али није ми јасна фора "био је срање концерт, нисам ништа видео". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Bash to. I ja sam niska i na pola koncerata na kojima sam bila sam tek ponekad uspela neshto da vidim, pa mi opet nisu sranje koncerti. Na koncert se ide da bi uzivo chuo ono shto toliko volish... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Ljudi, ako ste niski pitajte nekog da vas pusti ispred sebe. Uvek se taj problem može rešiti. Osim ako naletite na neke kučke, njih prvo prebijte. :) Edited August 19, 2009 by Litthia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 па на концерте се иде да би се слушала музика, а не гледала. капирам ја сво то ложење, ипак су то деца (а можда и нису), али није ми јасна фора "био је срање концерт, нисам ништа видео". Музику могу да слушам и код куће. Поента концерта је да чујеш и видиш бенд који волиш. Зато се то зове "наступ уживо". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucassen&co Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Музику могу да слушам и код куће. Поента концерта је да чујеш и видиш бенд који волиш. Зато се то зове "наступ уживо". Slažem se potpuno, i vizuelni deo je izuzetno bitan, on je deo same atmosfere, zašto bi se inače snimali live DVD koncerti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Pa naravno da je bitno videti bend. Nije mi svejedno ako oni stoje smoreni na bini ili se krecu non stop sa puno energije. Tj. sve zavisi od muzike, ali je vizuelni deo pola dozivljaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ljudi, ako ste niski pitajte nekog da vas pusti ispred sebe. Uvek se taj problem može rešiti. Osim ako naletite na neke kučke, njih prvo prebijte. :) Посебно оне које имају 195 висине на штиклама. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ahahah, koje izvale. Najbolje bi bilo da bendovi ubuduće prave koncerte tako što sviraju u backstage-u, a nama samo emituju zvuk. :) Šta imamo koga da gledamo, nek ni ne nameštaju binu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Посебно оне које имају 195 висине на штиклама. :P Naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Pa nisi valjda nesrećnice bila na Tarjinom koncertu? Kad si ti mene video na štiklama? Šalim se. Nisam bila na tom koncertu. Nisam našla ni tri dobra razloga da joj dam pare. Jedan je bio Majk, ali jedan je manje od tri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Kad si ti mene video na štiklama? Šalim se. Nisam bila na tom koncertu. Nisam našla ni tri dobra razloga da joj dam pare. Jedan je bio Majk, ali jedan je manje od tri Evo ti tri: a ) [Mrshave] Goticarke u dopicnjacima i na shtiklama ... sve cetiri koje se uklapaju u opis :) b ) Tarjina klavijaturistkinja Maria Ilmoniemi :wub: c ) Mike Terrana, Oliver Holzwarth. Hm OK, point taken, zensko si, a i b ti ne ne zanimaju .. ili mozda greshim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 'Ajd da uvažim pod c) .. opet nedovoljno. Uzgred budi rečeno, njen solo rad mi se dibidus ne dopada, pa mi je dati pare za nju da čujem dve stvari starog Najtmiša isti đavo kao da odem na tribjut bend Pantere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Музику могу да слушам и код куће. Поента концерта је да чујеш и видиш бенд који волиш. Зато се то зове "наступ уживо". шутке су поента свирки Slažem se potpuno, i vizuelni deo je izuzetno bitan, on je deo same atmosfere, zašto bi se inače snimali live DVD koncerti... снимају да би видела оно што ниси на концерту, а и још једном чула :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucassen&co Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 шутке су поента свирки снимају да би видела оно што ниси на концерту, а и још једном чула brate, to što sam bio na Tarji, ne znači da sam žensko, pošto vidim da pišeš tom rodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ајој. извињавам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Kad si ti mene video na štiklama? moja zhena je bila na certu tarje, i nije imala shtikle, nego cokule.. шутке су поента свирки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 S obzirom da je najavljen ZZ Top posecenost predstojecih metal koncerata ce zasigurno opet biti proredjena Jbg ljudi ce pre da odu na ovo umesto na metal bendove koje manje-vise mogu da slusaju svake druge godine ovde Kao sto rekoh ranije ja sam za to da se pre dovedu dva zaista zvucna imena iz metal sveta godisnje umesto sto se ogranizuje masa koncerata koja se onda jos lepo poklopi za Exit-om i slicnim zgodama i onda prosecna posecenost bude 200 ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Ja vise nemam predstavu uopste koji koncerti slede, a da nisu otkazani pomereni ili sta vec. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 ja sam se fokusirao na Zagreb,od metala bukvalno ne idem ni na jedan koncert kod nas...nikad gora jesen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts