Jump to content

Recommended Posts

Posted

А значи то је та карика која недостаје... Е па сад је све јасније зашто је тај концерт толико битан :haha:

Posted
2 hours ago, Сале said:

Дал си реалан?? Ако ти је то један од најзначајнијих догађаја икада, ти ил не живиш у Србији ил ниси никад био ни на једном концерту сем тог.

Pa ništa Sale svaka tebi čast ako si se pre tog malenog i nebitnog dogadjaja nagledao koncerata i koncerata u Srbiji, samo me molim te podseti koji su to? Verovatno misliš na Kraljevski Apartman i Alogiju..

30 minutes ago, obsessed by cruelty said:

sigurno najznačajniji period u istoriji srbije. koncert. 

A ti švabo ćuti kad ne živiš ovde:P

Posted

Па да кренем од свог првог концерта у животу бајохазард `97, кис `98, про пејн  3 године за редом, ентумбд мислим да је исто била 97-98, напалм дет/бенедикшн мислим да је било `95, холи мозес/дизастер у кст-у `02, да не спомињем тсјудер, карпатијан форест и још неких пре тога којих сад не могу да се сетим али верујем да људи овде знају. Период.

• Upvote 1
Posted

Hahahah baš dojaja tri ipo (iole značajnija) koncerta u periodu od 7 god:mhihi:

Da te ispravim Napalmi su bili sa At the Gates-om 97. beše.. Benedikšn nije koliko pamtim..

Posted
13 minutes ago, Grobodan said:

Napalm ATG 1996.

Да, на то сам мислио. Зајебо сам се. Елем, било који од тих концерата је вишеструко (по мени) значајнији од тог соулфлај `03 зато што је добро познато шта се дешавало тих 90-их година и да су били потребни натчовечански напори да се било који метал бенд доведе у Србију. 2003. си већ мого да доведеш кога си хтео, само да си имо кинту.

• Upvote 3
Posted
3 minutes ago, Chicken Little 420 said:

ja se slazem sa humanom za 2003. istorijski koncert i svi ste bili :)

U tome je i problem, što nisu, a kenjaju..

Posted

Па мислим да није битно ко је био а ко не на неком концеру већ колики значај тај церт има уопште. Не можеш ми рећи да је тај концерт, рецимо, био значајнији од морбид ејнџел 2000. и неке само зато што је на морбидима било 5х мање људи. Вероватно и јесте био значајан али сигурно не најзначајнији до тад.

Posted

Ja nisam rekao da je išta od navedenog bilo nebitno ili manje važno, svaki jebeni koncert je u tom periodu bio i više nego značajan, pa jebeni Vejder je 04-te okupio 2000 ljudi jbt.. Tek malo kasnije je krenulo sa većim brojem koncerata, pre toga si mogao na prste jedne ruke da ih nabrojiš..

• Upvote 1
Posted

Napalm i ATG, 1996, to je historija.  Ni Entombed/Mary Beats Jane 1997. nije bio bez historijskog kapaciteta, mada manje ljudi, a i MBJ nisu bili ATG. Ko je preživeo Blinded by Fear, taj je preživeo Vijetnam. A ovi su bili predgrupa.

Vader 2004, standardna populacija u Domu. Ni više ni manje. 2000/4, tako nekako. Bilo dobro, divna vremena kad si uz koncert zoru mogo dočekat, a ne sad ove hipsterske satnice, kmeee, ode mi gradski, kmeee, došo sam iz pripizdine, gasi razglas u 23h, etc...

Benediction su svirali u Beogradu pre 1996, a bogami i kasnije.

Prvo ukazanje Blentalike na JNA feat. Miša Tumbas jeste bilo historijsko, uspomena radi.

Seja na EXIT-u 2005, pjur historija.

Morbid Angel SKC, ako nisam ishlapio, 2006, a ne 2000,  sećam se svoje nesreće zvukom te noći, al jebem li ga dal se dobro sećam.

Soulfly u Hali odličan, nikako historijski. Nikako. Kasno je to bilo za historiju.

Moja private historija pored Napalma iz 96 kaže, Suffocation 2007, Cynic 2007, WASP 2006... I tako, ne bih vas više zadržavao.

• Upvote 1